Jump to content

Usluge detalinga i kemijskog čišćenja "Polirko"

Recommended Posts

Sto se tice polirkovog uratka, dosao sam k njemu jer sam obisao vise manje sve lokacije koje predstavljaju nesto u domeni popularno zvanog "detailinga" iako se po meni taj izraz precesto koristi i cak bih rekao iskoristava. Razlog sto sam dosao kod njega je to sto to jos uvijek radi jer to voli a ne zbog novca sto je kod drugih cista ekonomija a ne kvaliteta/ljubav prema poslu.

Uglavnom moja zelja je bila da napravi najbolje sto zna i umije, sa preparatime koje posjeduje. Auto je bio izlakiran 2008godine ali je od 2010. neregan i od tada stoji vani na kisi, suncu, bez pranja i zastite a to je uzelo svoj danak po pitanju degradacije laka, kedera oko vrata i svih guma, plastika itd.

S obzirom da sam nabavio garazu za sve svoje nekretnine sada sam ih odlucio malo dovesti u red oprati i takve pospremiti preko zime u suho i natkriveno i donekle toplo.

Imam samo dvije slike jer nisam imao vremena slikati ali da se vidjeti da je bas ogledalo finis

img_0563wcsx0.jpg

img_0565u6smu.jpg

• Replies 136
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Inače svi ti novi auti su vodena baza i zato tako šugavo odsjaj izgleda jer taj lak bezbojni izgleda ko ljuske na ribi...

Vani je prilično često da iz salona auto ide kod detailera,osobito skupi auto i brusi se lak dok te neravnine ne nestanu te zatim polira,novi bmw Movi i slični auti,najgori slučaj je X5 sa 3 vrste naranđine kore na autu...

Frend je meni lakirao auto i onda od frenda auto,skoro ista boja,ja sam inzistirao na nitro bazi a njegov je na vodenoj bazi lakiran i ta dva auta nemaju veze jedan s drugim...

Njegov ima te ljuskice ko svi novi a moj ih nema,a recimo kod njega su 2kg laka dve ruke a kod mene 3 ruke i 4+kg,znači ja još imam prostora za brusit i polirat koliko god hocu

Bitno je jedino da je sloj laka ili boje dovoljno debel da se ima što brusit kakav god fušer vam radio...naranđina kora na vodenoj bazi je normalna,ali na nitro i akrilu je fuš ;)

• 2 months later...

Dama i Gopspodo, hvala na hvalama i nestignem od posla se javljat... Naime, moram uploadat malo fotki jer je bilo dosta radova u medjuvremenu, doduse sam konj i zaboravim cak i poslikat. Takodjer bi volio napomenut da sam se okusao u dvije nove stvari cistom slucajnoscu i rezultati su odlicno... Poliranje kuhinjski elemenata( visoki sjaj, acril pa cak i lakirano drvo) te u restauraciji satova... Uskoro slijede slike... Dozivio sam da to malotko radi ili gotovo nitko... Pa cak i poliranje keramickih kuhala(djevojke i supruge sigurno nevole vidjeti izgreban gornji dio stednjaka... Ako ikog zanima dostupan sam kao i uvijek na mob ili mail...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...