SVEN Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Sto se tice polirkovog uratka, dosao sam k njemu jer sam obisao vise manje sve lokacije koje predstavljaju nesto u domeni popularno zvanog "detailinga" iako se po meni taj izraz precesto koristi i cak bih rekao iskoristava. Razlog sto sam dosao kod njega je to sto to jos uvijek radi jer to voli a ne zbog novca sto je kod drugih cista ekonomija a ne kvaliteta/ljubav prema poslu. Uglavnom moja zelja je bila da napravi najbolje sto zna i umije, sa preparatime koje posjeduje. Auto je bio izlakiran 2008godine ali je od 2010. neregan i od tada stoji vani na kisi, suncu, bez pranja i zastite a to je uzelo svoj danak po pitanju degradacije laka, kedera oko vrata i svih guma, plastika itd. S obzirom da sam nabavio garazu za sve svoje nekretnine sada sam ih odlucio malo dovesti u red oprati i takve pospremiti preko zime u suho i natkriveno i donekle toplo. Imam samo dvije slike jer nisam imao vremena slikati ali da se vidjeti da je bas ogledalo finis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Inače svi ti novi auti su vodena baza i zato tako šugavo odsjaj izgleda jer taj lak bezbojni izgleda ko ljuske na ribi... Vani je prilično često da iz salona auto ide kod detailera,osobito skupi auto i brusi se lak dok te neravnine ne nestanu te zatim polira,novi bmw Movi i slični auti,najgori slučaj je X5 sa 3 vrste naranđine kore na autu... Frend je meni lakirao auto i onda od frenda auto,skoro ista boja,ja sam inzistirao na nitro bazi a njegov je na vodenoj bazi lakiran i ta dva auta nemaju veze jedan s drugim... Njegov ima te ljuskice ko svi novi a moj ih nema,a recimo kod njega su 2kg laka dve ruke a kod mene 3 ruke i 4+kg,znači ja još imam prostora za brusit i polirat koliko god hocu Bitno je jedino da je sloj laka ili boje dovoljno debel da se ima što brusit kakav god fušer vam radio...naranđina kora na vodenoj bazi je normalna,ali na nitro i akrilu je fuš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Fino izgleda. Baš izgleda kao potpuno novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 18, 2014 Share Posted November 18, 2014 Inače svi ti novi auti su vodena baza i zato tako šugavo odsjaj izgleda Inače - odsjaj kuća preko puta ceste - odokativno 30m dalje. Tvornički lak. Godina proizvodnje 2008. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polirko Posted November 18, 2014 Author Share Posted November 18, 2014 Inače - odsjaj kuća preko puta ceste - odokativno 30m dalje. Tvornički lak. Godina proizvodnje 2008. Ograda ti je grbava ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polirko Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 AKCIJA - Priprema vozila za zimu! Pranje, voskanje, sealanti, impregnacija, nano na sajbe, sve po promo cijenama Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 os mi golfa pripremit ? taman je prasina pala na njega u garazi sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
polirko Posted November 19, 2014 Author Share Posted November 19, 2014 Moze, nije u pitanju. Budem otisao u garazu sve napravit da te doceka kak se spada ? i klocne za kotace su ti ostale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 AKCIJA - Priprema vozila za zimu! Pranje, voskanje, sealanti, impregnacija, nano na sajbe, sve po promo cijenama koliko? auto veličine golfa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 I mene zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimka GTI Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Sve pohvale tomeku radovi su brutalno dobri svaka cast:notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
polirko Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 Dama i Gopspodo, hvala na hvalama i nestignem od posla se javljat... Naime, moram uploadat malo fotki jer je bilo dosta radova u medjuvremenu, doduse sam konj i zaboravim cak i poslikat. Takodjer bi volio napomenut da sam se okusao u dvije nove stvari cistom slucajnoscu i rezultati su odlicno... Poliranje kuhinjski elemenata( visoki sjaj, acril pa cak i lakirano drvo) te u restauraciji satova... Uskoro slijede slike... Dozivio sam da to malotko radi ili gotovo nitko... Pa cak i poliranje keramickih kuhala(djevojke i supruge sigurno nevole vidjeti izgreban gornji dio stednjaka... Ako ikog zanima dostupan sam kao i uvijek na mob ili mail... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now