Swordfish Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Evo mene opet sa pitanjcima... Kupio Scenica i na zadnjem sjedalu je očito klinka od prijašnjeg vlasnika zalijepila žvakaću na sjedalu, ali to nikoga nije zanimalo pa se to fino ukomponiralo u sjedalo.. E sad, s čime to kvalitetno očistiti...kupio sam pjena sprej za malo osvježiti sjedala kad prestane jugo i krene bura da to sve posuši ali sa njim to ne ide, probao malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Kažu za žvakaće općenito da ih je najbolje zamrznuti pa onda ide lako dolje. E sad pitanje jest kako zadnju klupu ugurati u frizrer :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkei Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Postoje sprejevi za skidanje zvakacih. Ako nista drugo uzmite onaj sto zaleduje sto se koristi u elektronici i sledite s njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Kupi sprej za ozljede koji koriste sportasi... to je kao neki suhi led u spreju i s njim po zvakaci raspali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Nitro razrjeđivač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Ja sam skinuo zvaku staru par dana na nacin fa dam stavio u vrecicu led i prvo dobro ohladio cca 15 min zatim lagano skidao metalnim zaobljenim predmetom (ja sam koristio nastavak na svicarskom nozicu) bitno ti je da se zvaka pocne pretvarati u kuglice i hladi svako malo, ne treba jako uglavnom skuzit ces ak se razvlaci moras hladiti ako su kuglice onda ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 ima u Muelleru.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted January 5, 2014 Author Share Posted January 5, 2014 ima u Muelleru.. Ali nema Mullera u Istri..haha..:lol: Probam sa dosadašnjim naputcima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 (edited) Etilen skida jebeno, neznam gdje ga možeš nabaviti, jedino kemijske cistionice, par kapi doslovce i lagano skinuti/strugati... Edited January 5, 2014 by Zlaya Link to comment Share on other sites More sharing options...
desert.cobra Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Sol rastopi u vodi , i utrljaj, sol otapa žvakaću Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 U sv nedelji kad sidjes s autoputa jenpraona koja ima kemijsko na zetone. Ja sam sebi tamo skidao. Eh sorry istra:))) al evo da zg znaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 Sol rastopi u vodi , i utrljaj, sol otapa žvakaću Probadno danas...0 bodova...očito je ova moja malo dublja... Kad nabavim ostali materijal probam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Ali nema Mullera u Istri..haha..:lol: Probam sa dosadašnjim naputcima... da, nisam išao za tim, najbliži ti je u Rijeci, znači nije da je blizu.. makar sad mi je sinulo, ja sam na svom crnom tapecirungu skinuo žvaku, e sad se više ne sjećam s kojim točno, ali ili STP tuffstuff ili Mafra pulimax pošto ta dva proizvoda koristim redovito za čišćenje unutrašnjosti, oba se daju nabaviti po bolje opremljenim dućanima/trgovačkim centrima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Oš da ti kupimo tu u Muelleru pa pošaljemo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Kako sam ti rekao otiđi do neke kemijske čistionice i budu ti to na licu mjesta skinuli s "perkloretilenom" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now