Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ubit će me ovi svi streamovi koji rade 15 min pa crknu.

Zvuk mi se gadi, nema onog lijepog zavijanja. Bas me zanima kak zvuče uživo, al nisam bas optimističan.

Posted

Ferrari katastrofa, utrka katastrofa, svi kruzaju nitko ne napada(osim Bottasa), zvuk motora uzas.....

Mozda ce ovo bit najgora sezona do sad, zbilja fia nije normalna sa tim ogranicenjima

Posted

danas pogledao snimku, nisam htio ni otvoriti ovaj topic niti nista citati o utrci.

ovi motori i zvuk je ocajan, kao da gledam neku tamo formulu 3 sklepanu od lokalnih mehanicara, uzas uzas uzas.

napravili su od formule1 sprdnju, za 5 godina ce se vozit komplet na struju, manje motora od ovoga ionako ne mogu stavit.

i za kraj, drzi se legendo :(

Posted

dovoljno je vidjet publiku gdje nijedna osoba nema zastitu za usi.

daj nek netko izvuce vremena po krugu od prosle godine i ove, vjerojatno su slicna

Posted

^^ cca 3 sec su sporiji ovi najbrzi

nego nisam skuzio jel ima kakva promjena u pravilima vidim da su ove godine vozili 57 krugova a prosle 58. Prije je bilo 300 km+1krug kaj se sad zavrsava cim produ 300 km?? Sad mi nis nije jasno nasao podatak da su se trebala voziti 58 kruga a u rezultatima pise 57??? wtf

edit: looooollll malo sam zaspao pa nisam skuzio da je sfreak odgovorio prije skoro sat vremena :D

Posted

dva kruga zagrijavanja su bila, zato se vozilo 57 a ne 58, zbog dodatnog kruga zagrijavanja...jer je marussia bila riknula na startu

Posted

meni samo nije jasno kako oni misle odvesti sezonu sa 5 motora, to je prakticki 4 utrke jedan motor.

svake godine FIA ima nova objasnjenja zasto uvode promjene, najjace mi je bilo kad su rekli da zbog stednje.

a onda timovi potrose desetke miliona na razvoj nove tehnologije odnosno prilagodbe pravilima :lol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...