vr6girl Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Selo, ebala vas bronca! Točno i meni predlagali broncu,al ne fala nekako mi to srednja Bosna tuning :lol::lol::lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted December 3, 2009 Author Share Posted December 3, 2009 Točno i meni predlagali broncu,al ne fala nekako mi to srednja Bosna tuning :lol::lol::lol::lol::lol: Samo zbog toga kaj niste vidjele u živo.Nije ni Hic znao,dok mi nije stara mušterija naišla,i vidio je na crvenom autu kak to izgleda,i skoro pa trenutno je pao dogovor-samo je rekao-JA HOČU TO!!!!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Pazi da te Hic ne ugrize... Promukao je pa se ne dere više... Sad priča šerafncigerom. Ma može me poljubit u guzicu, a ne napadat šarafcigerom. Uostalom, on jako dobro zna kaj ja mislim o toj foliji. Pitat ću te kada ga vidiš IRL.... :dance3vs1: Vidjela sam... Prije sat vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 da vas dve imate ukusa, ne bi vozile tu pancericu od auta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Ma može me poljubit u guzicu Samo dogovori termin Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 da vas dve imate ukusa, ne bi vozile tu pancericu od auta je da...bar nam liči na nešto Samo zbog toga kaj niste vidjele u živo.Nije ni Hic znao,dok mi nije stara mušterija naišla,i vidio je na crvenom autu kak to izgleda,i skoro pa trenutno je pao dogovor-samo je rekao-JA HOČU TO!!!!!!!!:lol: vidla i ne sviđa mi se, ni pod razno. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Sad ja moram doć to pogledat da vidim o čemu se radi pošto na proljeće mislim stavljat folije. :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 ah svi ste vi muški isti bronca folije..mislim...ono... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 ah svi ste vi muški isti bronca folije..mislim...ono... Krivo si me shvatila, ja se dolazim nasmijat. :rofl: A sad kad se zajebem i kad mi se svidi, morat ću se još i ispričavat. LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bega Posted December 4, 2009 Author Share Posted December 4, 2009 Ah...ukusi...a o njima nečemo,jel..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 koji ukusi? pa voze FRANCUSKE AUTE?! helooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 koji ukusi? pa voze FRANCUSKE AUTE?! helooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! bar vozimo aute, a ne japanske poluproizvode :cice::cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 za dvajst godina, od te cipele nece ni zniranaca biti! a japanski poluproizvod ima dan danas vis opreme, nego ta cipela BEZ POKAZIVACA TEMPERATURE MOTORA :D:D:D:D ono, gurnes prst u kiler da vidis jel toplo, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 AAHHAHAAHA!!! Hic caree!!! Potpis za ovo sa pokazivacem temperature!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 (edited) O ukusima mi pričaju oni koji su napravili nalju "nisko raslinje" u zlatnoj boji za narančasto-brončani-zlatni auto... :doh: :lol: Edited December 4, 2009 by jabolchica Link to comment Share on other sites More sharing options...
vr6girl Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 O ukusima mi pričaju oni koji su napravili nalju "nisko raslinje" u zlatnoj boji za narančasto-brončani-zlatni auto... :doh: :lol: :haha: :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiki B Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Bega, ajde pls: http://www.myhraweb.com/showthread.php?p=276058#post276058 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 za dvajst godina, od te cipele nece ni zniranaca biti! a japanski poluproizvod ima dan danas vis opreme, nego ta cipela BEZ POKAZIVACA TEMPERATURE MOTORA :D:D:D:D ono, gurnes prst u kiler da vidis jel toplo, a? Ima kako ne, upali joj se jedna crvena lampica koja pokazuje kad je toplo:lol: Samo nazalost tad je vec kasno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Čuj ti Luka, hoćeš da ja tebi pošaljem cipele ili ne?! Ne se zajebavat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stealth Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Ispricavam se...nastavit cu sutra kad mi stigne posiljka, da mi moja draga oci ne izvadi... Ma super je taj C2, odlican...za tebe stvoren:D Jedan od manje kvarljivih Citroenovih proizvoda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Budi maaaalkice uvjerljiviji, možeš ti to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Bio danas kod Bege da mi skine naljepnice - odlično odradio posao, nigdje nije ljepilo ostalo. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggi Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 iss pa kaj ne znas uzeti fen u ruke i skinuti par naljepnica s auta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 iss pa kaj ne znas uzeti fen u ruke i skinuti par naljepnica s auta? Ne jer sam retardiran. Eto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Ne jer sam retardiran. Eto. Ovo mogu i ja potvrdit. Zapravo obije stvari ja potvrđujem, yebeno odrađen đob by Beganović :notworthy:+ kaj je Rene fakat retard :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now