J.J Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Naravno da se snimam. Lep lepsi a nu mene Hahahaha... Ono ide u grad... Lepo je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 (edited) nije možda prava tema za ovo pitanje... kolko je ovakva grana lošija od "motane" sa približno istim duljinama kanala ? znači ne radi se o nekoj divljoj snazi, kaže jedan čovjek koji ju je kupio da bi trebala bit dobra za preko 300konja a ja ne mislim ni blizu toga ići cijena je nekih 1500kn s dostavom u HR mislio sam svoju original ispušnu razrezat i navarit flanđu na nju ali mi je spoj kanala previše na lijevu stranu pa bi downpipe najvjerojatnije smetao kompresoru klime jer je sve nagužvano druga opcija osim ove gotove grane mi je uzet ovako nešto http://www.njuskalo.hr/motor-pogonski-dijelovi/ispusna-grana-turbo-motore-oglas-12185066 kupit na ebayu za cca 400kn flanđu za ispuh za moj motor http://www.ebay.co.uk/itm/Peugeot-106-GTI-Citroen-Saxo-VTS-TU5-Exhaust-Manifold-Flange-Plate-Mild-Steel-/231355522339?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35dddd1d23 i to probati nekak pripasat skupa tj.dat nekom da to zavari kak spada ? Edited October 14, 2014 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Kupi lijevanu, super ce ti bit za zo sto trebas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 joza kupi ovu, za tvoj projekt je do jaja a najmanje kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 hvala obojici, tako će onda i biti ako dogovorim jedan turbo na tu flanđu vjerojatno će mi lupit još i carinu na to jer je iz japana btw. maloprije napokon(nakon 10-ak dana) dobio odgovor u vezi jedne druge grane http://www.ebay.co.uk/itm/400764499485?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT izgleda bolje ali prodavač nema ni jednu sliku na autu a čini mi se da je ovaj dio gdje se turbo šarafi previše udaljen od glave pa bi moglo bit problema s razmakom do kilera. a s poštarinom je cca 350kn skuplja ali nema carine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_S3 Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Tu ti je možda jedini nedostatak vanjski wg tj. dodatni troškovi, a realno bi ti taman sjela neka turbinica sa internim WG-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ostao bi ja na internom, s granom se dobije čep za taj wg. Jedino ako to iz nekog razloga nije dobro tako sloziti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 imho ako stavis takvu granu, onda ce ti bolje raditi ako vratis stock bregaste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 U onu drugu glavu koju sam nabavio i koja je na portanju(s vecim ventilima od moje), nemogu ni stavit ove bregaste jer nema dosta razmaka klip-ventil, tako da ce ici ili original bregaste od te glave ili eventualno original iz mog motora jer su nesto sitno jače a ima dosta razmaka. A ove bregaste koje sad koristim mozda za slozit taj drugi motor na atmo za rezervu ili za u nekog AX-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now