MKmarino Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Prijatelj mi je uzeo scenica iz 2010 i u njemu je tvornicka navigacija, moze li kakva pomoc posto nisam na renault forumu. Koje karte idu u njega i sta sve treba za to instalirat. Vidim da po internetu ima svasta. On kaze koliko je shvatio da bi to trebala bit tom tom navigacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Prijatelj mi je uzeo scenica iz 2010 i u njemu je tvornicka navigacija, moze li kakva pomoc posto nisam na renault forumu. Koje karte idu u njega i sta sve treba za to instalirat. Vidim da po internetu ima svasta. On kaze koliko je shvatio da bi to trebala bit tom tom navigacija. Luda podudarnost i moj frend identicna situacija da nam nisu isti frendovi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 Odakle je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Odakle je?Iz Virovitice Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted May 5, 2014 Author Share Posted May 5, 2014 Nista onda, ovaj je iz mojih krajeva. Onda ima li rijesenje ili ste sta otkrili. Bar koliko kostaju orginalne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Danas sam uzo SD karticu od njega ima rijesenje, ovih dana cu to valda namrdat dost je skomplicirano naspram drugih sustava tipa garmin itd. Javim proceduru kad napravim ili vam posaljem gotovu karticu nest cemo skemijat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKmarino Posted May 6, 2014 Author Share Posted May 6, 2014 Ok, javi kad uspijes kako i sta treba pa cu vidit sta cemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlayForMoney Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Bump za ovo, stari je kupio Scenic 2013 pa isto gledam kako da mu ubacim navigaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now