Jump to content

pumpa goriva 1.8t razlike 3/4 bara quattro fwd

Recommended Posts

Imam i tu opciju sa walbro pumpom (gss340) u stock kučištu sa oriđiđi swirl pot-om. Treba samo nabaviti "čarapu" odgovarajućih dimenzija koja se navuče preko walbro pumpe jer ova ima manji promjer nego stock.

I treba namjestiti uložak tako da može vući benzin iz centralne rupe i iz swirl pot-a, u protivnom u desnom zavoju ostaje bez goriva i auto cuka ko lud :lol:

Znam za te "adaptere" :D

Zato sam i pitao fire da li je ono što je spomenuo baš P&P ili je sa ovakvim "adapterima",cijena je stvarno sportska no ne želi se svatko igrati sa adaptacijama :lol:

Problem je što stock uložak ima 3 ulaza, 2 odozdola i jedan sa strane. Donja dva ulaza su odvojena O-ringom tako da jedan (centralni) vuče direktno iz tanka a drugi iz swirl pot-a. Walbro ima samo jedan ulaz i ekipa obično namjesti pumpu da ulaz goriva sjedne skroz dolje na onu rupu od kučišta, na taj način walbro usisava gorivo direktno iz tanka a ništa iz swirl pot-a. Uglavnom, treba pumpu dignuti iznad rupe od kučišta 2-3mm tako da usisava goriva sa obje strane.

Ovo se odnosi samo na VDO kučište.

Nista, ostajem na stock pumpi i regulatoru za sad da ne bi nesto ukenjo prije grobnika i rejsa pa cu kasnije kemijat

Pa di si ti nestao,mi se dopisujemo a tebe ni za lijek :D

Ovo što imaš ti je dovoljno,jesi li promijenio turbo ili sa ranjenim ideš u fight sa konkurencijom?

Ili je to taktika za osvajanje 15-ice :naughty:

Nisam od nekih velikih najava al ako bude sve ok, ide visokih 13 :)

Ak bude blize 300 a bude moro bi ic ispod 14

I btw ammut dodi prvo pogledaj kak voze i tak a ne samo tipkat svima i tu teorije bacat

Edited by Petar001

Ak bude blize 300 a bude moro bi ic ispod 14

I btw ammut dodi prvo pogledaj kak voze i tak a ne samo tipkat svima i tu teorije bacat

Prije nego nešto provališ razmisli malo o mogućnostima,Ammut je bio na raceu dok si ti u srednjoj listao auto klub ;)

Nadalje,ja znam što sam i zašto napisao Semperu,ako njemu ne smeta moj komentar zašto si se ti našao prozvan to komentirati?

Vezano za njegov auto i vrijeme još jednom kažem za Goricu Good Luck.

I ako ostaje ona kombinacija koju mi je spomenuo mislim da ne može imati 290 ks no nema veze,sve će se vidjeti kada bude složeno.

A vozio on 14.7 ili 13.8 meni je svejedno,samo smatram da sa tom težinom auta i sa tim ks neće uspjeti u onome što je spomenuo.

Edited by Ammut

Pero, dok je Ammut vozio 20s mi smo srednju išli.

To šta mi nismo u srednjoj, a on i dalje vozi 20s je druga priča. :lol:

Gle nebi nist reko da pasteta vozi ali ne vozi ! Tak da bolje da ovu filozofiju ostavi za konobara kad ide na kavu

Gle nebi nist reko da pasteta vozi ali ne vozi ! Tak da bolje da ovu filozofiju ostavi za konobara kad ide na kavu

To što se ne družim s tobom i tebi sličnima ne znači da si u pravu.

Zašto hejtaš?

+1

Otkada sam došao na forum imaš neki pik na mene,čovječe koji ti je?

Što sam ja to napravio da sam ti se zamjerio?

Nismo nikada poslovno surađivali,da ti nisam neku curicu kresnuo pa se ljutiš?:D

Ako ti se ne sviđa što i kako pišem imaš opciju IGNORE,i ja sam ju počeo koristiti i baš je dobra. :thumbsup:

Edited by Ammut

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...