Gonzaga Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Kod mene u firmi je zabranjeno zaposlenicima otkupljivati vozila iz upravo ovakvih razloga. Kukaju i seru da je auto za njih a za par tjedana frknu auto koji su dobili debelo ispod cijene zicaju novi. Rvatski mentalitet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 Ma jebi im majku, taaaanka flexa i udri.. A nema druge Ovo je jedno i prozirno... uopče neče shvatit da si uzeo auto i onda ga popravio samo tako...l Kaj je retardiran ili? Pa je retardiran je, drugim rijecima ima toliko para da ga zaboli kita za sve u zivotu. Nista ne popravlja kad se strga nego kupuje novo. Neda mu se ic doma po neki dio i radije u ducanu ispod ureda kupi isti taj za 300 eura. JadnoTi hoces zaraditi na njemu i to nije problem a kad on hoće na tebi to nije uredu. U opce se ne radi o zaradi na naicn da kupim dnas auto za 5kn i sutra prodam za 500. Nego cisto kupiti i imati a ne prodati, ili cak kad bi i prodavao vrijedit ce opet 5kn zbog starosti i izubijanosti. Valjda imam pravo odluciti da nekome ne zelim prodati svoj auto iz ovog ili onog razloga...??? Nitko od nas ne zna kakav zapravo odnos imaju njih dvojica i zasto je takak kakav je. I btw. zasto je "pokvaren auto" garancija da ce ga na kraju ipak kupiti Sven...ne kuzim...? Zamisli situaciju...Sven ga pokvari a na kraju ga opet netko drugi kupi za siću... Razlog zasto ne zeli prodati je taj sto svoje radnike smatra kretenima i sto bi sad on pomogao svom radniku da ima auto. Molim te lijepo. Njegov radnik mora nista ne imat i samo mislit na njega i posao a ne da mu on jos potpomaze u zivotu. Naravno nema garancije da cu ga ja kupiti ali recimo isti takav auto je prodan prije pola godine jer je otisao dihtung glave slucajno, za 500 eura. Ne citate sve kaj je Sven napisao. Ne jebe njega sto ga njemu nece prodat po nizoj cijeni nego to sto bi nekom drugom prodao za upola manje iz nekog njegovog principa. Treba i takve spustit na zemlju malo. Ovu kombinaciju podrzavam potpuno bas iz rqzloga jer je lik takav i radje pomogne drugome nego svom radniku. Deks je ocito prvi u temi skuzio srz problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 @13dm - Nemoj se ti mijesati u moje zasluge jer ih neznas kakve su niti kakve nisu bile one pozitivne ili ne. Ja trazim savijet a ako se ti osjecas da si poslan tu meni djelovati na savjest onda slobodno zaobidji ovu temu. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Kod mene u firmi je zabranjeno zaposlenicima otkupljivati vozila iz upravo ovakvih razloga. Kukaju i seru da je auto za njih a za par tjedana frknu auto koji su dobili debelo ispod cijene zicaju novi. Rvatski mentalitet Ja sam uvijek mislio da je baš korisno za firmu da zaposlenici otkupljuju rashodna vozila jer se onda ne izivljavaju na njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Sven, ti tražiš savjet kako prevariti nekog, a bez obzira kakav taj bio, to se smatra kaznenim djelom te tome nema mjesta na ovom forumu, bar po mom mišljenju, a šta će glavešine odlučiti je na njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Ja sam uvijek mislio da je baš korisno za firmu da zaposlenici otkupljuju rashodna vozila jer se onda ne izivljavaju na njima. Inače u normalnim firmama je tako. Imaš pravo na jedan auto svakih 5 godina tako da nemožeš žicat nakon isteka trogodišnjeg lizinga. I ekipa čuva aute jer ce ih uzet netko od nih. Ali opet se topic pretvorio u raspravu o moralu. Ako Sven hoće nekog zajebat ili mu pomozi ili šuti. Moraliziranje mi ide na K*** pogotovo od ekipe koja u RH radi s rabljenim autima. Sve pošteniji od poštenijeg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gringo Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Sven, ti tražiš savjet kako prevariti nekog, a bez obzira kakav taj bio, to se smatra kaznenim djelom te tome nema mjesta na ovom forumu, bar po mom mišljenju, a šta će glavešine odlučiti je na njima. cogitationis nemo poenam patitur po KZ-u RH misli nisu kažnjive kao niti pripremne radnje kaznenog djela osim za KD protiv RH i par stvari po međunarodnom pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Znači čekat ćemo da ga prevari pa onda djelovati, ili ćemo pričekati da prevari nekog s foruma, jer ovaj nije bitan jer je kreten, idiot.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 (edited) O cemu se radi… Prije nekih 3 godine lik je prodavao VW T5 Multivan, znaci ono RDS510, parking senzori, senzori za kisu, dakle ful fulova od kombija. Auto je bio na lizing i vec se isplatio jedno 17 puta i odradio svoje. Naravno kombi je bio sasvim ispravan. Prodan je tajnici koja radi u uredu za 2000e. Dan danas taj kombi vrijedi 10 tisuca eura ( 2007 godina ). Ona ga nije prodala nego cisto dobila dobar auto. Tajnica je srecom sestra gazdine zene. Prije pola godine, isti takav auto ( samo 2010 godina ) je ostao bez vode tj dihtung glave je otisao i prodali su ga za 500 eura. Takodjer, kombi je 4 godine u firmi isplatio sam sebe i zaradio jos toliko i nema veze. Kad sam ja pitao gazdu planira li prodati ovaj Multivan o kojem ja pricam on je rekao da planira i da uzima novi auto kroz koji mjesec. Kada sam pitao koliko bi trazio, rekao mi je takvu cifru koja je iznad svih slicnih u oglasniku, s napomenom da auto nece ici jeftino. Cinjenica je da on nezna da ja znam da je prvi Multivan prodan njegovoj sekretarici za 2000eur. jer mi je ona to rekla u povjerenju posto sam ju karo. Mada ni to mi ocito nije pomoglo. E sad, s obzirom da mi on nece dati povlastenu tarifu od 2000e za Multivan koju bi ja obje rucke prihvatio ocito moramo onda ici drugom linijom a to da se taj Multivan prodaje neispravan kao sto se prodava o i ovaj drugi kom je dihtung otisao. U firmi radim 4 godine ili nesto vise mozda. Nikada mu nisam uzeo ni kune jer i da hocu nemogu. Posao radim odgovorno i savjesno sto je njemu super jer je u firmi jos 6-7 balkanaca koji zapravo znaju zele raditi a da pritom koriste mozak za razliku od lokalnih engleza koji kazu "ja sam tu da radim a ne da mislim" sto u praksi znaci da on ako dodje do zida ne gleda kako ga obici nego se kao oni botovi u igricama zabijaju u njega i tako do sutra. Uglavnom, fer sam i sve kao i ostali moji kompici koji rade samnom. Na poslu cak koristim neke svoje privatne alate jer gazda recimo nece kupiti te koje mi koristimo jer on misli da one koje je on smislio da su dovoljno dobri. Servise na autima radi svakih 35 tisuca km tako da mi kao radnici mjenjamo filtere klime da ne pomremo od smrada, punimo si klimu za po ljeti jer gazda kaze " pa otvori prozor ", nestane kartica za gorivo iz auta bez mog znanja i ja na benzinskoj antocim 100e i vidim nema je i platim kesom i taj kes cekam mjesec i pol dana jer mi ga namjerno nece dati jer racuna da cu zaboravit i da ce proci vrijeme, kaze ti danas sto se radi na poslu a radni nalog stigne 5min prije pocetka posla na kom pise nesto sasvim deseto sto nema veze s vezom a on u medjuvremenu ode u lokalni pub i pije sa idiotima i nece se javit na mobitel jer mu je bas super a sutra te jebe da koji kurac si radio na poslu. I tako milijun i jedna stvar. Na sve to, ne zeli da mi kao radnici imamo ikakav luksuz nego nas smatra kretenima koji su tu da rade kao robovi koji u zivou netrebaju imati potrebu za apsolutno nicim sto bi pridonjelo boljitku ikakvom i jos ako bi on bio taj koji bi to pridonio, radije bi se ubio nego da to nama napravi. Frajer je umisljen ko kurac, zaradjuje 6 tisuca eura dnevno i to mu daje za pravo da nikom ne zeli pomoci. Jel sad malo jasnija pozadina price ? Mada bit ce i sad onih koji ce reci da nemam to pravo sto i je tocno u jednu ruku, budimo realni. Ali evo ja sam se to smislio i to je to. Moja posla. Zasto radim tu gdje radim ? Zato sto imam dobru placu. Neki ce reci zasto nisam isao u skolu pa me nebi on jebao ? Jesam, zavrsio sam magisterij iz biznis menadzmenta ali mi se ne sjedi u uredu od 8-4 i ne gradi karijera u tom cumezu za pocetnu placu koja je duplo manja od ove koju imam ja sad. A dok bi ona i narasla na ovu koju imam trenutno trebao bi se posteno nalizat supaka onima iznad sebe itd a u medjuvremenu cu vec odjebat iz ove Engleske i vratit se u HR sa nekim idejama, lovom i slicno. Sto se tice stana, necu ga kupovati bar ne u Engleskoj jer mi se tu gadi a u hrvatskoj ga imam vec, tata mi ga je kupio tj poklonio jedan od svojih tako da nema brige oko toga. Edited June 7, 2014 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 2010 multivan za 500 eur? wow, mogu ja doc radit tamo nakon sto skuzi da si ga zajebo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 2010 multivan za 500 eur? wow, mogu ja doc radit tamo nakon sto skuzi da si ga zajebo? Da, frajer ima love ko kenje i vozi nisan gtr ( kojeg kupi svake godine novog jer da se stari ne pokvari ) i ima 5 kuca i jos 2 na cipru i zaradjuje samo od firme u jednom danu koliko prosjecan hrvat u 10 mjeseci zivota i boli ga kurac za sve koji imaju manje od njega jer oni nisu vrijedni bivati na ovoj zemlji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Cinjenica je da on nezna da ja znam da je prvi Multivan prodan njegovoj sekretarici za 2000eur. jer mi je ona to rekla u povjerenju posto sam ju karo. :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
444IN Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Sven NHF, ali, ja nevjerujem sad sam tek vidio ovo, pa sta tebe boli ona stvar sta ce on sa svojim autom jebote? Halo pa to je njegov auto, ajmo ponovo NJEGOV! Koji je ovo kurac ustvari sta si ti skrenio skroz? Ti si sebi zamislio da to nije pravedno i sad tu trazis savjet da unistis TUĐU imovinu da bi tebi pripala kak si si ti zamislio? Tu ekipi pokusavas racionalizirat situaciju ?????? Pa jebote sta se ovo dogadja, admini, netko? Ima koga doma da ga oladi malo? Daj se stavi u obrnutu situaciju da tebi radnik tak sta smislja napravit? Posto kazes da je pun ko brod vjerovatno je i mocan pa ja bi te zabetoniro na dno temze jebote si ti skrenio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Gurni mu bananu u auspuh Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 (edited) Mene jebe cinjenica jer ga ne zeli prodati meni iz inata jer ne zeli da "mi" radnici, tj njegovi robovi ikako profitiramo dok bi susjedu prodao za isti novac. Jer on time zeli poniziti nas radnike, nedajuci nam mogucnost da nesto dobijemo povoljno nego da crkavamo zaradjujuci za to. Evo to me jebe. Jer nisam nista losiji niti bolji od susjeda kome bi on drage volje prodao. Radije nece prodat multivana opce nego da ga meni proda. Evo. Tipicna hrvatska, nek crknu meni dve krave ak ce komsiji jedna. Jel sad jasnije ? Edited June 7, 2014 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Mene jebe cinjenica jer ga ne zeli prodati meni iz inata jer ne zeli da "mi" radnici, tj njegovi robovi ikako profitiramo dok bi susjedu prodao za isti novac. Jer on time zeli poniziti nas radnike, nedajuci nam mogucnost da nesto dobijemo povoljno nego da crkavamo zaradjujuci za to. Evo to me jebe. Jer nisam nista losiji niti bolji od susjeda kome bi on drage volje prodao. Radije nece prodat multivana opce nego da ga meni proda. Evo. Tipicna hrvatska, nek crknu meni dve krave ak ce komsiji jedna. Jel sad jasnije ? jebote ak ti ne pase da te tak tretira promjeni posao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Hebate citam citam pa opet čitam i ne vjerujem što čitam :drink: Savjetujem ti da ti tata kupi multivana i mirna BIH :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maticCRO Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 (edited) Ahh koju poruku poslati..jos jedan topic tipa sa IQ sobne temp na Antartiku..sve sam pročitao i nema nikakvog razloga da lik tebi treba prodat auto, njegovo vlasništvo i moze stavit cijenu 2milje Eura ako želi i to samo Šeiku dat da ga kupi...to kaj ti brijes da ti imas nekakva prava na taj auto zato kaj radis za njega je isto ........... I da kuzio bi da si sve isplanirao pa napravis to,ali bit toliko naivan i na forunu pitat za savjet za Ovak glup plan je vrh vrhova Edit- vi ste njegovi robovi Hahahahaha kaj te tjera da radis u njegovoj firmi? Daj se umij malo i pojedi snickers, nisi svoj inace... Edited June 7, 2014 by maticCRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 a taj tvoj gazda nema neku kćer? moral na stranu, mislim da opcenito taj plan da nesto sjebes na autu osim da stvarno sjebes, ce tesko proci po planu. On mozda isto misli da ti hoces preprodat i zaradit na tom multivanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 ako se mene pita gori si ti od njega..mislim onako ko čovik..al mene se ne pita Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 pa stavio sam temu pod tehnicka pitanja i kvarovi a tema se pretvorila u moralno savjetovanje Sto se morala tice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Ima ta ciganka više morala nego ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted June 7, 2014 Author Share Posted June 7, 2014 A sta jest jest, ona sa cetvoricom i jos nezna tko ju kara Ja sa jednom i ne uspijem auto dogovorit :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Znaci lik je smrad i djubre, al i dalje radis za njega? On ne zeli da vi radnici ikako profitirate, a imas duplo vecu placu nego magistri biznis menađmenta, ujedno je to razlog zasto jos uvijek radis tamo? E sad il ja slabo kuzim jel sam mrtav umoran i nisam isao spavat iz nocne i felge su me totalno razjebale ili tu nesto ne stima grdo. Znaci lik ti daje placu da mozes birat multivana, al ne ti mu hoces sjebat auto iz inata jel ga tebi nece prodat za 2000€ ja bi rekao da si ti jako nezahvalan radnik koji od svog odvratnog gazde ocekuje puno previse. Nije ti dosta sto ti daje super placu na vrijeme, zato sto se prema vama odnosi ko svi gazde u HR uz iznimku da oni daju nikakve place, a sad bi jos i da ti prakticki pokloni auto od 10 000€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted June 7, 2014 Share Posted June 7, 2014 Pokaraj tajnicu opet i nek ti ga ona kupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now