Jump to content

Kako bezbolno "sjebat" auto da ne vozi i sutra ga vec "popraviti" ??

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ako je gazda tolki šupak, onda bi mu i ja to napravio.

Iskreno bilo bi prejadno da je čovjek pošten pa ga samo želi izraditi za novce, ali ako čovjek prodaje auto a ne želi ga dati svom radniku onda je lik 10 puta jadniji nego ovaj topic.

Možda da napišeš koji auto pa bu se mogao naći bolji prijedlog.

Valjda imam pravo odluciti da nekome ne zelim prodati svoj auto iz ovog ili onog razloga...??? Nitko od nas ne zna kakav zapravo odnos imaju njih dvojica i zasto je takak kakav je. I btw. zasto je "pokvaren auto" garancija da ce ga na kraju ipak kupiti Sven...ne kuzim...? Zamisli situaciju...Sven ga pokvari a na kraju ga opet netko drugi kupi za siću...

O moj bože, kakav je ovo topic? To kaj tebi čovjek ne da auto za ono kaj bi ti htio nije razlog da mu oštetiš išta na tom autu i prevariš čovjeka. Imam i ja Civica doma kojeg ne dam ispod određene cijene jer ga ne dam, zar je to razlog da mi netko dođe i s*ebe auto? Što više čitam tvoje postove Sven, sve mi se viši čini da ti nemaš dvije čiste u glavi... Užas kakvih bahatih, egocentričnih prevarantskih ljudi ima ovdje... Ja ti ne bi prodala ni autić iz Mullera nakon što sam ovo pročitala...

Lol, kupio bi auto, ali nebi platio za njega...

Čovjek je izvjesio cjenu, svatko ima pravo cjeniti svoje koliko hoće, tržište će pokazati da li je cijena realna ili ne. Ti nisi nikakav faktor u tome.

Ne citate sve kaj je Sven napisao. Ne jebe njega sto ga njemu nece prodat po nizoj cijeni nego to sto bi nekom drugom prodao za upola manje iz nekog njegovog principa. Treba i takve spustit na zemlju malo. Ovu kombinaciju podrzavam potpuno bas iz rqzloga jer je lik takav i radje pomogne drugome nego svom radniku.

Možda čovjek ima razlog zašto ga ne želi prodat njemu... Kako god bilo, nema opravdanja za prevaru ikoga jer onda nisi ništa bolji od tog čovjeka, ukoliko je točan navod da je čovjek baš takvo đubre..

ajme balkane moj :lol: pa da ti sef zeli i zapaliti benzinom taj auto, isto bi mu ga "pokvario" da ga rađe tebi proda :lol: ajme kakve sve ideje ljudima padaju napamet...

Dobro dok ne mulja nikog na forumu :)

Ako mulja ruku koja ga hrani, mos mislit kak onda brine za nekoga s foruma....

Sad kad Sven bude prodavao svoj auto, a neko mu ga sjebe iz zajebancije :lol:

Sven karma is a bitch!

Al neznam na temelju cega smatras da bi ti ga prodao pokvarenog, a ispravnog nece.

Sa druge strane neznam koliko je covijek inteligentan, al kaj ne mislis da bi mu bilo sumnjivo kako se auto odjednom pokvario i ti ga drukas da ti ga sad moze prodat pokvarenog?

ovo kaj misli nepraviti je veći idiotizam.ak misliš da će ga prodat stranc onda pošalješ frenda pa ga frend kupi za manju cifru i frend ga proda tebi po istoj.

a ovo stvarat štetu na tuđoj imovini je ravno izbacivanju sa foruma.

zanimljivo da admini daju bananke za uvrede a za ove veće prekršaje se još naslađuju.što ćemo kad nam takva i država

ovo kaj misli nepraviti je veći idiotizam.ak misliš da će ga prodat strancu onda pošalješ frenda pa ga frend kupi za manju cifru i frend ga proda tebi po istoj.

zanimljivo da admini daju bananke za uvrede a za ove veće prekršaje se još naslađuju.što ćemo kad nam takva i država

ovo kaj misli nepraviti je veći idiotizam.ak misliš da će ga prodat strancu onda pošalješ frenda pa ga frend kupi za manju cifru i frend ga proda tebi po istoj.

Potpis devetznakova

Ne vjerujem svom monitoru.............................. wtf.

Prvo nisam ni ja, kad sam vidio kako svi savjete daju, a nikome nije cudna tema.

ovo kaj misli nepraviti je veći idiotizam.ak misliš da će ga prodat stranc onda pošalješ frenda pa ga frend kupi za manju cifru i frend ga proda tebi po istoj.

+1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...