Brklja Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 S obzirom da nas nekolicina aktivnih vozi sve trke u okolici (HR, Slovenija, Mađarska, Srbija..) prošli vikend je bila 2. utrka sprskog prvenstva na kojoj su sudjelovala 3 hrvatska vozača: Šorak, Skoko i ja. Poredak je: 1. Ja 2. Uroš Berdajs (Slovenija) 3. Goraš Šorak (Hrvatska) kojem je ovo prvo postolje u karijeri! :dance3vs1: VIDEO finalne vožnje: Auto me zajebavao cijeli jebeni dan, doslovno nisam metra napravio prije kvalifikacija - na kraju je uzrok bio jedna isčupana žica od senzora temperature zraka.. Jedna fotka kako smo proveli pola dana s glavom u motornom prostoru Kasnije je auto proradio, no onda mi je sponu skupa s adapterom potrgao sprski vozač Savić kojem sam ja posudio auto da vozi kad je njegov krepao. Naravno, ekipa u boksu je improvizacijom poravnala sponu, nagurala nekakav šaraf i gas dalje :notworthy: Nakon vožnji protiv 3 srpska vozača (uključujući i njihovog "najboljeg" Kurbaliju) i finalne vožnje protiv uvijek dobro raspoloženog janeza uspio sam doći do pobjede te trenutno u njihovom poretku janez i ja dijelimo prvo mjesto jer imamo točno u bod bodove. Bud3.net će sutra izbaciti vrhnuske slike kao uvijek, a evo do tada nešto sa FB: :pifouz9: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTA BOY Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 :cheer: Svaka cast! Cestitam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Bravo Brkljatron :clap: Svaka čast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Svaka čast, ubijaš! :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 Čestitam...rispekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puh Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 ma super si :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 bravo maci Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 bravo brklja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 bravo brklja. daj nam malo opiši kakvi su tamo auti za nas koji nismo u điru. 90% mi izgledaju groblja sklepana bez veze i pameti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 (edited) pa ono ako treniraju s autom s kojim voze event ne može to bit auto za stajl...svi imaju više ili manje oziljaka...teško da ikoji auto na driftu može bit sklepan bez veze i pameti... BTW evo pregledao slike i zbilja ne kužim o čemu ovaj iznad priča Edited July 2, 2014 by Vucko Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Čestitam :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Cestitam!!! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Svaka čast Brklja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Odlično Brklja, samo deri..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Bravo, bravo!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 čestitam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
File Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Bravo Brklja :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 cestitke cestitke :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now