entuzijast Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Bez OBD-a koliko sam skužio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 mislim da se kod nas dost loše radi sama ugradnja a podešavanje još gore. jučer sam skinuo plinske injektore i odnio ih u HBT pa smo ih tamo kalibrirali. skroz glupo su mi ih ugradili(imam 2+2 injektora tj. 2 raila), npr šelna od jednog raila mi struže po konektoru MAP senzora na usisu... kad su ugrađivali trebalo je skidat cijeli usis da se mogu zabušit rupe na grani (dosta posla na mom autu, malo mjesta a nepristupačni šarafi) pa mi nije jasno kako onda nisu te injektore na bolje mjesto stavili. nabavio sam drugu usisnu granu pa kad će motor bit vani sve ću to morat doradit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 mislim da se kod nas dost loše radi sama ugradnja a podešavanje još gore. jučer sam skinuo plinske injektore i odnio ih u HBT pa smo ih tamo kalibrirali. skroz glupo su mi ih ugradili(imam 2+2 injektora tj. 2 raila), npr šelna od jednog raila mi struže po konektoru MAP senzora na usisu... kad su ugrađivali trebalo je skidat cijeli usis da se mogu zabušit rupe na grani (dosta posla na mom autu, malo mjesta a nepristupačni šarafi) pa mi nije jasno kako onda nisu te injektore na bolje mjesto stavili. nabavio sam drugu usisnu granu pa kad će motor bit vani sve ću to morat doradit Dobro da su ga skidali uopće...90% ekipe buši dok je usis gore...imaju neku vakuum pumpu koja vuče špenu ali zna upasti dosta toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 ma to nije problem, plastična je grana + stavi se neka mast da se lijepi špena. mislim da nije opasno ako i završi komadić toga u cilindru al morali su skidat jer je grana glupo napravljena npr benzinski injektori su ispod ovog znaka "16v" a grana je ajmo reć zafrknuta u slovo "U" (benzinski) injektori su između, zato i jesu tak mali. a rupe za plinske injektore su bušili pokraj benzinskih pa zbog ovog gornjeg dijela nisu mogli dok je grana na autu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 pazi kak je frajer naso sliku na netu da mi mislimo da je to njegov auto mucko dubre Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Znamo da to nije njegov jer nema nista trulo na ovom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 i kako se onda ti auti i dalje voze? mi smo stavili plin i sve radi kako treba...ili treba mapirati? Jer plin se znacjano lakse zapali i trpi puno vece pogreske u mapiranju od benzina. Na to se igra. Da se plin isto tesko pali kao benzin 99% autiju bi trokiralo na plinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Bez OBD-a koliko sam skužio... zasto nisi trazio sa obd komunikacijom? cijena je neznatno veca a nema problema sa CEL lampicom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Koja je fora sa obd komunikacijom i koji sistemi to imaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 (edited) zasto nisi trazio sa obd komunikacijom?cijena je neznatno veca a nema problema sa CEL lampicom. Pogledao sam na brzinu po stranicama, nema 224 ECU sa OBD-om, moraš uzeti 320 ECU, ne znam koja je razlika u cijeni Edited November 26, 2014 by entuzijast Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 ah da,tek serija 3 ide sa obd. a gle to ti zna tako biti kada vani naglo zahladi da je potrebno ponovno stelanje ecu komjutera. vjerovatno ce ista stvar biti kada dodje ljeto dok se jednom ne ustela kak treba i nece biti problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Koja je fora sa obd komunikacijom i koji sistemi to imaju? LPG-Tech 324 obd to ima,za druge neznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Aha.. Ja imam Lovato easy fast. Bas se moram malo raspitat sta i kako Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 pazi kak je frajer naso sliku na netu da mi mislimo da je to njegov auto mucko dubre prasac jedan pa piše "npr" a i na ovoj slici se ne vidi da ima plin trebam te nešto bum te nazvo malo kasnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 mislim da se kod nas dost loše radi sama ugradnja a podešavanje još gore. jučer sam skinuo plinske injektore i odnio ih u HBT pa smo ih tamo kalibrirali. skroz glupo su mi ih ugradili(imam 2+2 injektora tj. 2 raila), npr šelna od jednog raila mi struže po konektoru MAP senzora na usisu... kad su ugrađivali trebalo je skidat cijeli usis da se mogu zabušit rupe na grani (dosta posla na mom autu, malo mjesta a nepristupačni šarafi) pa mi nije jasno kako onda nisu te injektore na bolje mjesto stavili. nabavio sam drugu usisnu granu pa kad će motor bit vani sve ću to morat doradit Meni je bušeno bez skidanja grane, nikakvih problema nije bilo niti ih nema, na usis se povuče nakon bušenja sve van bez ikakvog problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 kako na kojem autu ali uglavnom jako teško...nagledao sam se izrisanih cilindara što od ničeg drugog nastat nije moglo nego od bušenja alu grane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxer Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Kod mene je jebada živa skinuti granu i radili smo drito gore bez ikakvih problema, i kad smo izvlačili nismo našli gotovo ništa, pregledali sve kamericom kroz otvor za benzinski injektor, sve čisto i gas dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 S obd je super, jer preko obd si zapravo sam rihta mapu. Pa nakon par 100km vec dosta dobro skuzi kako bi mapa trebala biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Meni je bušeno bez skidanja grane, nikakvih problema nije bilo niti ih nema, na usis se povuče nakon bušenja sve van bez ikakvog problema. ma ja sam pričao za plastičnu granu, i ne zbog toga što se nesmije bušit bez skidanja nego su meni skinuli jer se nemože zabušit bez skidanja ali slažem se i za aluminijsku da se može ako se pazi. na isti način popravljaju oštećene navoje za svjećice i da me se krivo ne shvati za ovo dolje da ne mislite da je u HBT-u ugrađen plin jer nije, tamo smo samo injektore kalibrirali jučer sam skinuo plinske injektore i odnio ih u HBT pa smo ih tamo kalibrirali Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 kako na kojem autu ali uglavnom jako teško...nagledao sam se izrisanih cilindara što od ničeg drugog nastat nije moglo nego od bušenja alu grane... vidio ih i ja dosta a nije bilo nista buseno. zar ti stvarno mislis da mrvica mekane alu spene moze izrisat cilindar? pa cilindar nije od cokolade jbte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 zato što na motorima bude obično izrisan prvi ili drugi od usisa a na nekima s plinom sva 4 ne govorim o risu od pola mm vec sitnom koji se vidi ali ne može se nikako drugačije objasnit jer ne usisavaš pijesak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 zato što na motorima bude obično izrisan prvi ili drugi od usisa a na nekima s plinom sva 4 ne govorim o risu od pola mm vec sitnom koji se vidi ali ne može se nikako drugačije objasnit jer ne usisavaš pijesak Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 [video=youtube;5-nOPvXiIWQ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 hahahah,jbš takvu bombu koja se ne zapali:lol: Definitivno nije za taljibane. Nadam se da sada neće započeti rat na forumu kako je LPG bomba u autu i da to treba zabraniti:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 :drink: tek sad vidim da je forum automatski poredo rijeci ja sam to preglednije napisao nadam se da si se snašo...,javim sutra za ovo drugo ima možda kakvih novosti za ovo? :blush: sad kak je hladnije me prca ujutro jer zaboravim prebacit prekidač pa se zna ugasit(na niskim okretajima) sa benzinskom mapom dok sam na plin i obrnuto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now