Jump to content

Lpg majstroi par pitanja

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Odlicno.. tog sam i ja gledao, al sad kad znam da si ti probao narucujem

Hvala :thumbsup:

E, a sta mislis postic sa ovim na plin kabelom? logirat?

Pitam, jer i meni je plin pobjesnio kakoje zahladilo (ok i kako iman IC) na visim djirima mi ponestaje plina. Sad ne znam kako to rijesit.. Mislis da se preko ovoga kabela moze kvalitetno logirat stanje?

Najvise radi logiranja, ali imam i mogucnost nastelat si neke dodatne funkcije kao npr da mi se iznad 4000 okretaja prebaci na benzin il da dodaje benzina i sl pa bi se s tim poigrao.

Ima i mogucnost da kad je topal motor pali na plin i sl..

Nisam bio u Auto Timu, jer auto kad se zgrije radi ok na plin...Ali sam zato počupao downpipe van i stavio protočni (bez kata) tako da nastojim eliminirati sve moguće uzročnike prije odlaska u Auto Tim, a i ujedno sad konačno mogu ušarafiti wideband sondu...Planiram još i svijećice promijeniti tako da i tu sumnju otklonim...

• 2 weeks later...
ja kupio ovaj a vidim da ima i taj tvoj Lovato na popisu

http://www.ebay.com/itm/INTERFACE-LPG-CNG-N-3-AC-LOVATO-KME-IC-DVD-/221372912734

meni radi, stiglo za oko 7-8 dana

edit: malo prebrzo napisao, ja uzeo ovaj od istog prodavača

http://www.ebay.com/itm/221372914140?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Logic jel stigao kabel?

samo da pohvalim prodavača

jučer sam probao spojit kabel na komp jer sam htio promijenit način prebacivanja na plin i laptop javi da ne prepoznaje to što sam spojio. kabel kod usb konektora lagano smrdi po spaljenom. navečer šalje mail prodavaču i objasnim da je sve radilo i sad neće i pitam za garanciju i on odgovara da nema problema i da će besplatno poslati novi :notworthy:

nije neki iznos al čovjeka veseli. pozitivan feedback je dobio odmah kad sam isprobao kabel tako da me sad mogao odj...

jel moguce sloziti da se auto prije prebacuje na plin? recimo moj se rpebaci odmah dok upalim i dam malo gasa, a do staroga tartarini sistem se prvo mora zagrijat a onda se tek prebaci i tu zna onda cesto i dost benge pocuclat ako je kratka relacija

ovisi o sistemu

kod mene se može temp. od 20stupnjeva do 50 podesit, i po okretajima(0 tj odmah kad dobije određenu temp, 1500, 2000...) ali uvjet da prebaci na okretajima je da se postigne podešena temperatura

Edited by JosipZG

Ti znas da ove klonove moras drzat dalje od neta, ne smiju se update? (Automatski ide update ako si na netu)

Logic jel stigao kabel?

samo da pohvalim prodavača

jučer sam probao spojit kabel na komp jer sam htio promijenit način prebacivanja na plin i laptop javi da ne prepoznaje to što sam spojio. kabel kod usb konektora lagano smrdi po spaljenom. navečer šalje mail prodavaču i objasnim da je sve radilo i sad neće i pitam za garanciju i on odgovara da nema problema i da će besplatno poslati novi :notworthy:

nije neki iznos al čovjeka veseli. pozitivan feedback je dobio odmah kad sam isprobao kabel tako da me sad mogao odj...

• 1 month later...

dal netko s foruma slaže plin? trebalo bi mi zamijeniti isparivač i podesiti ga na isti tlak plina kao što je ovaj koji je sada (imam interface pa mogu gledati tlak)

i trebalo bi probušiti nove dizne od injektora

ako ima netko takav nek se javi na PM

e sad ja bi to odvezao u servis ali rijetko koji radi poslije 4 ili subotom. paše mi i subota(cijeli dan) ali najbolje sutra popodne bilo kad poslije 4

ako je bitno, isparivač ide KME gold, dizne lpg tech

• 1 month later...
to je 113 motor? cca 9 tisuca kn, trebao bi vidit auto, izmjerit iza bocu koja ide, dal ima akumulator na sredini ko e500?

Da 113.960...akumulator je sastrane tako da ide malo veća boca 70l umjesto rezervnoga kotaća

koji sistem bi bio cca 9tkn?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...