Logic Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Odlicno.. tog sam i ja gledao, al sad kad znam da si ti probao narucujem Hvala :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 nema na čemu ja sam naručio ovaj drugi jer imam AG Zenit Jz-2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Odlicno.. tog sam i ja gledao, al sad kad znam da si ti probao narucujemHvala :thumbsup: E, a sta mislis postic sa ovim na plin kabelom? logirat? Pitam, jer i meni je plin pobjesnio kakoje zahladilo (ok i kako iman IC) na visim djirima mi ponestaje plina. Sad ne znam kako to rijesit.. Mislis da se preko ovoga kabela moze kvalitetno logirat stanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Najvise radi logiranja, ali imam i mogucnost nastelat si neke dodatne funkcije kao npr da mi se iznad 4000 okretaja prebaci na benzin il da dodaje benzina i sl pa bi se s tim poigrao. Ima i mogucnost da kad je topal motor pali na plin i sl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Entuzijast si rješio kaj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Nisam bio u Auto Timu, jer auto kad se zgrije radi ok na plin...Ali sam zato počupao downpipe van i stavio protočni (bez kata) tako da nastojim eliminirati sve moguće uzročnike prije odlaska u Auto Tim, a i ujedno sad konačno mogu ušarafiti wideband sondu...Planiram još i svijećice promijeniti tako da i tu sumnju otklonim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 ja kupio ovaj a vidim da ima i taj tvoj Lovato na popisu http://www.ebay.com/itm/INTERFACE-LPG-CNG-N-3-AC-LOVATO-KME-IC-DVD-/221372912734 meni radi, stiglo za oko 7-8 dana edit: malo prebrzo napisao, ja uzeo ovaj od istog prodavača http://www.ebay.com/itm/221372914140?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Logic jel stigao kabel? samo da pohvalim prodavača jučer sam probao spojit kabel na komp jer sam htio promijenit način prebacivanja na plin i laptop javi da ne prepoznaje to što sam spojio. kabel kod usb konektora lagano smrdi po spaljenom. navečer šalje mail prodavaču i objasnim da je sve radilo i sad neće i pitam za garanciju i on odgovara da nema problema i da će besplatno poslati novi :notworthy: nije neki iznos al čovjeka veseli. pozitivan feedback je dobio odmah kad sam isprobao kabel tako da me sad mogao odj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 jel moguce sloziti da se auto prije prebacuje na plin? recimo moj se rpebaci odmah dok upalim i dam malo gasa, a do staroga tartarini sistem se prvo mora zagrijat a onda se tek prebaci i tu zna onda cesto i dost benge pocuclat ako je kratka relacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 (edited) ovisi o sistemu kod mene se može temp. od 20stupnjeva do 50 podesit, i po okretajima(0 tj odmah kad dobije određenu temp, 1500, 2000...) ali uvjet da prebaci na okretajima je da se postigne podešena temperatura Edited January 24, 2015 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Ti znas da ove klonove moras drzat dalje od neta, ne smiju se update? (Automatski ide update ako si na netu) Logic jel stigao kabel? samo da pohvalim prodavača jučer sam probao spojit kabel na komp jer sam htio promijenit način prebacivanja na plin i laptop javi da ne prepoznaje to što sam spojio. kabel kod usb konektora lagano smrdi po spaljenom. navečer šalje mail prodavaču i objasnim da je sve radilo i sad neće i pitam za garanciju i on odgovara da nema problema i da će besplatno poslati novi :notworthy: nije neki iznos al čovjeka veseli. pozitivan feedback je dobio odmah kad sam isprobao kabel tako da me sad mogao odj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Nisam znao Nije bilo neta u tom trenutku. A i od updatea nebi smrdio po spaljenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Vozio sam se sad par dana na plin i auto radi ok neko vrijeme da bi nasumično počelo opet trokirati, sve popraćeno uz jaki miris plina..izgleda da nešto od početka ne štima sa samom instalacijom, meni nije normalno da plin smrdi u autu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 sve sto si naveo mogu bit i simptomi problema s isparivačem,on ima odušak na sebi...ventil s kuglicom koji zna zaštekat pa pusta plin van nekad i nekad,viri van kao mazalica pa pogledaj si tamo jel ti pušta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Odi do Scetka u AutoTim objasni situaciju i decki ce ti rijesit problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 dal netko s foruma slaže plin? trebalo bi mi zamijeniti isparivač i podesiti ga na isti tlak plina kao što je ovaj koji je sada (imam interface pa mogu gledati tlak) i trebalo bi probušiti nove dizne od injektora ako ima netko takav nek se javi na PM e sad ja bi to odvezao u servis ali rijetko koji radi poslije 4 ili subotom. paše mi i subota(cijeli dan) ali najbolje sutra popodne bilo kad poslije 4 ako je bitno, isparivač ide KME gold, dizne lpg tech Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Auto tim radi subotom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Auto tim radi subotom... tnx sad provjerio i piše da da.. neznam zašto sam jučer kad sam bio tamo zabrijao da ne rade subotom budem vidio ako ima dosta lajtunga pa možda sam spojim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Trebam plin za V8 pa ako netko ima zna može help Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 A koje vozilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted May 19, 2015 Share Posted May 19, 2015 Mercedes CL500 306ks Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 to je 113 motor? cca 9 tisuca kn, trebao bi vidit auto, izmjerit iza bocu koja ide, dal ima akumulator na sredini ko e500? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 to je 113 motor? cca 9 tisuca kn, trebao bi vidit auto, izmjerit iza bocu koja ide, dal ima akumulator na sredini ko e500? Da 113.960...akumulator je sastrane tako da ide malo veća boca 70l umjesto rezervnoga kotaća koji sistem bi bio cca 9tkn? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Autogas centrum. Zenit pro obd 8cyl komp. Kme gold isparivac. Hana injektori. Stako ili gzwm boca. Tomaseto plovak i punjenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Trebam plin za V8 pa ako netko ima zna može help :lol: :lol: daaaaj... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Autogas centrum. Zenit pro obd 8cyl komp. Kme gold isparivac. Hana injektori. Stako ili gzwm boca. Tomaseto plovak i punjenje Hvala imat ću u vidu :thumbsup: Dosta se vozim po gužvi pa troši 20L:drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now