Vila Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 meni je plin spasija život ..zajebancija, al kad staviš na papir onda je to sve samo nije zajebancija...samo naprid, mogu ti bacit na pm broj od Kiki-a iz bivšeg autotima, od mene i od još puno ljudi preporuke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted July 30, 2014 Author Share Posted July 30, 2014 meni je plin spasija život ..zajebancija, al kad staviš na papir onda je to sve samo nije zajebancija...samo naprid, mogu ti bacit na pm broj od Kiki-a iz bivšeg autotima, od mene i od još puno ljudi preporuke sta cekas hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Ma zaboli te briga što drugi kažu, samo ugradi. 15 litara x 12kn x 10000km = 18.000kn Ugradnja plina > cca 8000kn, a nakon toga: 17 litara x 5kn x 10000km = 8500kn. I o čemu govorimo? Tebi će se to ot-platiti nakon 6 mjeseci, a poslije toga uživaš u 3.2 V6 zvuku za 85kn/100km. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted July 30, 2014 Author Share Posted July 30, 2014 tako je, ja cu to isplatit u pola godine... malo googlam,lpg tech se cini jeben,auto tim ugraduje.cak ima i android app za podesavanje ....ima netko iskustva? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.techdroid&hl=pl%22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joo Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 meni je plin spasija život ..zajebancija, al kad staviš na papir onda je to sve samo nije zajebancija...samo naprid, mogu ti bacit na pm broj od Kiki-a iz bivšeg autotima, od mene i od još puno ljudi preporuke Eto sve ti je reka. Meni ugradio i vozim se normalno. Nego Mexx, ne znam kakvi su kod tebe injektori, pretpostavljam isto u glavi. Znaci tebi ne ide ovi "jeftiniji" sistem kao nama, nego ova nova shema, di ti se isti injektori koriste za plin i benzin. Tako da mislim da ce tebi biti dosta skuplja ugradnja. Ako se dobro sjecam, za TFSI je 15- 18 k kuna. A kod tebe su 6 cilindara, dakl ejos malo. Doduse, mozda grijesim, ne znam jel kod tebe taj slucaj, pa prvo to provjeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Ja imam plin u A8 i boli me tuki kaj tko misli jer znam da sa 250kn pređem 300km laganije i 250km brže vožnje, dok sa benzinom je računica duplo skuplja. Nema neke pretjerane razlike u snazi, možda auto ide lošije kojih 10%, ali i to bi lagala jer i na plin on fino potegne pa nije da baš kužim razliku. I s obzirom na sve navedeno, zakaj bi se onda vozila na benzin, pogotovo u gužvi, kad mi je duplo jeftinije natankat plin? Tako da podržavam ugradnju Mexx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 R32 za svaki dan, voznja djelova, ljudi, ovo ono, razjebat ces auto, nece bit uvjek cist itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted July 30, 2014 Author Share Posted July 30, 2014 R32 za svaki dan, voznja djelova, ljudi, ovo ono, razjebat ces auto, nece bit uvjek cist itd ma sta ce mu bit,moze se auto ocuvat kad se pazi...crveni je bio svaki dan u pogonu, voza i dijelove pa je prodan u stanju kao iz salona...samo malo pazit i sve se da ocuvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Landi renzo je prije cca 1.g. izbacio novu verziju kompa koji u kombinaciji sa jednim isparivacem i bijelim injektorima bez jebemtti podrzava preko 280ks. Definitivno preporuka Autotim u Zagrebu, a Cvek je tata mata za podesavanje plinske mape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pale Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Ja sam ga imao u allroadu 2.7bt i iskreno ja nisam primjećivao razliku u performansama, a novčanik je itekako osjećao razliku. Uglavnom - samo naprijed Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Ide plin na r32, ja bi stavio lpg tech(ja imam njihovim 8 injektora). I ti injektori se ne cuju. Ugradi u auto timu i uzivaj u voznji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Auto Cepelin u V. Mlaci, ima netko iskustva?.....Landi Renzo Omegas Evo2 sustav do 160kw za 6400kn.... Ima netko info koliko je u Auto Timu ugradnja?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Ide plin na r32, ja bi stavio lpg tech(ja imam njihovim 8 injektora). I ti injektori se ne cuju.Ugradi u auto timu i uzivaj u voznji. Dragon injektori?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Ako netko hoce kupiti plin 4 dize 60ks po dizi max 240ks Landi Renzo neka mi se javi u inbox... budem frendu rekao da skine sa moje astre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted July 31, 2014 Author Share Posted July 31, 2014 Ide plin na r32, ja bi stavio lpg tech(ja imam njihovim 8 injektora). I ti injektori se ne cuju.Ugradi u auto timu i uzivaj u voznji. hvala idem na tech onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Auto Cepelin u V. Mlaci, ima netko iskustva?.....Landi Renzo Omegas Evo2 sustav do 160kw za 6400kn.... Ima netko info koliko je u Auto Timu ugradnja?... Na 2 auta od starog nisu znali složit plin, rade po principu dodaj jedan šaraf bilo kakav, auto je gotov za par sati, mape ne podešavaju nego u garaži samo slože da radi pa se onda jebi poslije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Auto Cepelin u V. Mlaci, ima netko iskustva?.....Landi Renzo Omegas Evo2 sustav do 160kw za 6400kn.... Ima netko info koliko je u Auto Timu ugradnja?... probaj si martya kontaktirat,on ti isto radi u cepelinu ali ugradnje i doma u radioni radi za iste novce skoro,svakako preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Na 2 auta od starog nisu znali složit plin, rade po principu dodaj jedan šaraf bilo kakav, auto je gotov za par sati, mape ne podešavaju nego u garaži samo slože da radi pa se onda jebi poslije. da nažalost je tako,večina auta koje sam poslao da se podesi mapa imali su prebogate smjese za 20-30%...ugrađivano je kod raznih servisera Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 probaj si martya kontaktirat,on ti isto radi u cepelinu ali ugradnje i doma u radioni radi za iste novce skoro,svakako preporuka Koji marty?..daj neki kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Našao sam cjenik Auto Tima, danas idem kod njih vidjeti detalje....Ispada da je taj Poljski sustav LPGTech (koji je koliko vidim "mješanac") 20% skuplji od ajmo reći renomiranog Landi Renzo sustava (koji koristi sve svoje komponente)...Ako mi netko može objasniti zašto je to tako, rado ću poslušati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Koji marty?..daj neki kontakt stavili su ti dečki kontakt u drugom topicu za plin od neki dan al pitaj boga kud je to nestalo marty 0914148809 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Našao sam cjenik Auto Tima, danas idem kod njih vidjeti detalje....Ispada da je taj Poljski sustav LPGTech (koji je koliko vidim "mješanac") 20% skuplji od ajmo reći renomiranog Landi Renzo sustava (koji koristi sve svoje komponente)...Ako mi netko može objasniti zašto je to tako, rado ću poslušati... LPGtech ima dosta napredniji comp, dizne su bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted August 28, 2014 Author Share Posted August 28, 2014 evo bio kod kristijana,auto tim(pisačić) split. doduse on je na G.O.,ali su radnici ok decki. 9500 lpg tech ,bolji ecu , injektori do 200kw valjda...u mene je 184,give or take par kw jer je rempairan auto... uglavnom cini mi se ok cijena, bocun je od 60litara....javim rezultate nakon ugradnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Aj, bas me zanima... poslikaj i motorni prostor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted September 11, 2014 Author Share Posted September 11, 2014 Ugradeno....kiki i ekipa su odradili brzo i odlicno.ispod haube se nista ne kuzi doslovce...auto ide isto kao i prije samo mi je litra 4.7kn. Lpgtech,2isparivaca,injektori dragon do 200kw.... Slikam kasnije motorni prostor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now