Jump to content

Lpg majstroi par pitanja

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Teoretski dva tjedna ako su ti ispunili papire s datumom ugradnje,a ako nisu onda najkasnije mjesec dana prije registracije na atest da stigneš papire dobit do rege.

Nemoj se samo slučajno zajebat pa prec u italiju ili bilo kud preko grane s neatestiranim da si ne popušiš par soma eura.

Edited by Vucko

Teoretski dva tjedna ako su ti ispunili papire s datumom ugradnje,a ako nisu onda najkasnije mjesec dana prije registracije na atest da stigneš papire dobit do rege.

Kolko znam sad se svaka ugradnja OBVEZNO elektronski unosi (to je obveza onoga ko ugrađuje) pa CVH ima u istoj sekundi nakon ugradnje informaciju da si ugradio plin....a naravno, imaš 15 dana od tog datuma da napraviš atest...

Kolko znam sad se svaka ugradnja OBVEZNO elektronski unosi (to je obveza onoga ko ugrađuje) pa CVH ima u istoj sekundi nakon ugradnje informaciju da si ugradio plin....a naravno, imaš 15 dana od tog datuma da napraviš atest...

Tehnički da osim ako se dogovoriš da se to kasnije napravi prije nego na atest ideš.

Kakve se to papire ceka? Jesam li legalan za inozemstvo dok cekam te papire?

Cekas papire od atesta od par dana do mjesec dana nekad.

Nelegalan si i za naše a kamo za strance.

Vani te zaustave i ak nađu neatestiran plin tvoj auto se tretira ko bomba...pozovu policiju,vatrogasce,hitnu i ekipu za opasne terete pretpostavljam jer oni prazne instalaciju i najcešće ju unište jer napune neku pjenu u sistem nakon praznjenja.

Oko 2,5-5 tisuca eura se krece igra kako u kojoj državi....kod nas je najjeftinije jer vjerovatno prođeš sa soma dva kuna.

Ok, ako sam dobro skuzio da bi bilo sve po zakonu trebam isti dan nakon ugradnje na atest i onda parkirati auto dok mi ne dodju papiri od atesta?

ne glupost, dobijes potvrdu kada odradis atest i cekas papire,

meni dosli u 3 dana

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

Bas cu vidjet. Moram nac nekoga da to sve uglazbi i da radi ok jer ni ne mislim izvlacit max na plin. Do 3500 cca na plin a dalje na benzin kad se vozim na plin

Nikad ga nisam na plin volio dizat u okretaje. Samo lagana voznja

Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk

ja svog ne štedim ni na plinu. al je manji tlak nego na benzinu a koliko znam ti to sebi ne možeš podesiti

kupio sam si kabel i skinuo program pa si mogu sam upalit te opcije za prebacivanje na benzin iznad nekih okretaja ali ne koristim to

btw.kad ti budu mapirali na druge injektore, ako kažu "budemo stavili bogatiju smjesu za svaki slučaj", promjeni radionu

Edited by JosipZG

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...