Gear Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Nešto sam puno prčkao otraga po ovjesu, mijenjao neke stvari i nisam označio ruke / ramena. Trebam na stražnju optiku, ali se bojim da di god odem, će vrtit očima i neće ništa znat gdje se i kako štela, jer svi znaju samo naprijed krajnike lijevo-desno i to je kao neki posao. Svi vijci su razrađeni u bakrenoj masti tako da nema nikakvog krvavog posla, treba samo otpustit i netko tko zna namjestit to na instrumentima. Postoje takvi u Zagrebu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 u gumaimpex na žitnjaku. traži ivicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zivac Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Autolab........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Nešto sam puno prčkao otraga po ovjesu, mijenjao neke stvari i nisam označio ruke / ramena. Trebam na stražnju optiku, ali se bojim da di god odem, će vrtit očima i neće ništa znat gdje se i kako štela, jer svi znaju samo naprijed krajnike lijevo-desno i to je kao neki posao. Svi vijci su razrađeni u bakrenoj masti tako da nema nikakvog krvavog posla, treba samo otpustit i netko tko zna namjestit to na instrumentima. Postoje takvi u Zagrebu? Pravac u Mlaku kod Dade http://www.vulkanizerdado.hr/gdje_se_nalazimo.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Pravac u Mlaku kod Dade http://www.vulkanizerdado.hr/gdje_se_nalazimo.html Njega i ja predlažem... imao sam neku kemiju sa Matizom i on i dečki sve riješili bez ijednog prigovora! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoka RS Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Auto lab...vrhunska usluga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_zgb Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 I bero u autolabu i dado su dobri! Odi gdje ti je blize! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW_Motorsport Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 kolko oni otprilike racunaju špur napred i nazad Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 U gumaimpex-u je 120-130kn(nisam siguran) po osovini Radio 4 auta u zadnje vrijeme tamo, nema problema. imaju jedan od najmodernijih uređaja i što je najbitnije znaju se služit s njim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted August 8, 2014 Author Share Posted August 8, 2014 Kud onda, gumiimpex ili autolab.. sad je prazan grad svejedno mi za udaljenost. Uglavnom hvala na preporuci, slijedeci tjedan cu otic kad zamjenim jos par stvari pa nek napravi i prednji onda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 a Vulkal\Bračun\Koloper koji su do nedavno svi hvalili? Osobno bio kod Bračuna i ok su decki napravili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Autolab - Bero Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Autolab - Bero Koliko je cijena po osovini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Inče kod Kolopera radim, uvijek pun, korektno odradi bez puno filozofiranja, kod Dade sam radio, da si max truda i ništa mu nije teško napraviti, za zahtijevnije definitivno preporuka, s Bračunom takđer ok iskustv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frx1 Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Mislim da neide cijena po osovini, nego je npr prednja 120kn a obje su 150kn kolkko se sjecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 u gumaimpex na žitnjaku. traži ivicu. Još samo da znaju javiti na e-mail 2 mjeseca i ne znaju služiti komunikaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Još samo da znaju javiti na e-mail 2 mjeseca i ne znaju služiti komunikaciju? E to ti ne znam, ja radim odmah do pa dodjem i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Također radim full bliže, a nemam vremena skoknuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 radio kod bracuna prednji i zadnji na bmw-u i uzeli mi 500kn. jel sam zadovoljan ? nemam pojma. auto ide ravno sve uredno. valjda je to dobro. inace kod kolopera mi je banana ako je auto spusten jer ( bar kad sam ja jos bio ) se neide ravno na grabu nego se penje na onu neku konstrukciju sto znaci da se lip ostavi tamo pogotovo kod spustanja kad se u kontra stranu dere. Nula bodova mi je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 zadnje bio kod bračuna prije niti mjesec dana, mehaničar pristupačan i dobro je odradio, jedino baba nešto spetljala kod plaćanja, pa mi za ispriku naplatili manje.. imaju cjenike vozila A, vozila B, što god to značilo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 mislim da je to prednji spur i prednji i zadnji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Jel taj Bero mozda radio prije u AutoMaksimiru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Jel taj Bero mozda radio prije u AutoMaksimiru? je, to je taj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 je, to je taj... Ahahahahhahaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gear Posted August 16, 2014 Author Share Posted August 16, 2014 Bio kod Auto Dade, u Autolabu se nitko ne javlja na telefon. Potrudili su se i uspjeli su nešto napraviti i to mi puno znači (mislim da bi me večina odjebala), ali ponovo ću se baviti time kad se vratim, to treba netko prostudirat par sati i igrat se s tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now