Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nešto sam puno prčkao otraga po ovjesu, mijenjao neke stvari i nisam označio ruke / ramena. Trebam na stražnju optiku, ali se bojim da di god odem, će vrtit očima i neće ništa znat gdje se i kako štela, jer svi znaju samo naprijed krajnike lijevo-desno i to je kao neki posao.

Svi vijci su razrađeni u bakrenoj masti tako da nema nikakvog krvavog posla, treba samo otpustit i netko tko zna namjestit to na instrumentima.

Postoje takvi u Zagrebu? :)

Posted
Nešto sam puno prčkao otraga po ovjesu, mijenjao neke stvari i nisam označio ruke / ramena. Trebam na stražnju optiku, ali se bojim da di god odem, će vrtit očima i neće ništa znat gdje se i kako štela, jer svi znaju samo naprijed krajnike lijevo-desno i to je kao neki posao.

Svi vijci su razrađeni u bakrenoj masti tako da nema nikakvog krvavog posla, treba samo otpustit i netko tko zna namjestit to na instrumentima.

Postoje takvi u Zagrebu? :)

Pravac u Mlaku kod Dade :)

http://www.vulkanizerdado.hr/gdje_se_nalazimo.html

Posted

U gumaimpex-u je 120-130kn(nisam siguran) po osovini

Radio 4 auta u zadnje vrijeme tamo, nema problema. imaju jedan od najmodernijih uređaja i što je najbitnije znaju se služit s njim

Posted

Kud onda, gumiimpex ili autolab.. sad je prazan grad svejedno mi za udaljenost.

Uglavnom hvala na preporuci, slijedeci tjedan cu otic kad zamjenim jos par stvari pa nek napravi i prednji onda.

Posted

Inče kod Kolopera radim, uvijek pun, korektno odradi bez puno filozofiranja, kod Dade sam radio, da si max truda i ništa mu nije teško napraviti, za zahtijevnije definitivno preporuka, s Bračunom takđer ok iskustv.

Posted
Još samo da znaju javiti na e-mail :) 2 mjeseca i ne znaju služiti komunikaciju?

E to ti ne znam, ja radim odmah do pa dodjem i to je to.

Posted

radio kod bracuna prednji i zadnji na bmw-u i uzeli mi 500kn. jel sam zadovoljan ? nemam pojma. auto ide ravno sve uredno. valjda je to dobro.

inace kod kolopera mi je banana ako je auto spusten jer ( bar kad sam ja jos bio ) se neide ravno na grabu nego se penje na onu neku konstrukciju sto znaci da se lip ostavi tamo pogotovo kod spustanja kad se u kontra stranu dere. Nula bodova mi je to.

Posted

zadnje bio kod bračuna prije niti mjesec dana, mehaničar pristupačan i dobro je odradio, jedino baba nešto spetljala kod plaćanja, pa mi za ispriku naplatili manje.. imaju cjenike vozila A, vozila B, što god to značilo.. :D

Posted

Bio kod Auto Dade, u Autolabu se nitko ne javlja na telefon. Potrudili su se i uspjeli su nešto napraviti i to mi puno znači (mislim da bi me večina odjebala), ali ponovo ću se baviti time kad se vratim, to treba netko prostudirat par sati i igrat se s tim. :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...