Nicko Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Imam RCD310 radio sa plavim pozadinskim osvjetljenjem. Ima li netko da se hoće mijenjati sa model sa crno-bijelim osvjetljenjem? Plavo me po noći užasno nervira... Može li se uopće zamijeniti radio na plug & play ili se treba nešto dodatno kodirati? Radi se o golfu 6, 2012g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Čudno, RCD 310 sa 2012g imao bi bijelo-crnu kao u putnom računalu. Tvoj radio model je prije 2012. Točnije od 2008-krajem 2011 Smanji svjetlo pa češ manje nervirati. Barem kod mene već dva tjedna naviknuo sa RCD 210. Radio može mjenjati i samo trebaš imati kod da aktiviraš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axell Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Mogu potvrditi ovo sto dottore kaze, RCD 310 je samo do 2011 imao plavo osvjetljenje, poslije toga je islo crno sa bijelim slovima... Inace sve je plug and play kod zamjene, treba ti samo kod koji mozes dobiti u ovlastenom servisu ali ce ti uz serijski broj radija traziti I vin broj vozila u kojem je taj radio prvi put isporucen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 Auto je sigurno 2012.g....uglavnom hvala na infu. Smanjio sam brightness na min, ali me još uvijek živcira... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 (edited) Možeš još i smanjiti preko instrumentalne table, tj. kod prekidača svjetla. Meni na nulu skroz ugodan na vožnju noću i čitljiv. Ako kupi preko njuškala i treba paziti da li ima kod. Neki iz čista mira izvade bez mozga i zamjene za drugi. Cca od 800kn koji naletiš. Edit. kontaktrao sam ovlaštenog RCD 310 košta 9.757,10 kn Edited August 25, 2014 by Dottore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mislaf Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Auto je sigurno 2012.g....uglavnom hvala na infu. Smanjio sam brightness na min, ali me još uvijek živcira... Auto je, ali mozda radio nije .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Promjeni, uzmi rcd510, nije skup ko rns a opet je touchscreen u boji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Promjeni, uzmi rcd510, nije skup ko rns a opet je touchscreen u boji... I ja razmišljam ali pored toga na njuškalu su kopije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 I ja razmišljam ali pored toga na njuškalu su kopije. Nisu kopije, nego original, al nisu za naše tržište i nemaju rds samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Nisu kopije, nego original, al nisu za naše tržište i nemaju rds samo Ma kopije... Mislim da 3 ili 4 proizvodjaca rade, original delphi za vw (najcesci na njuskalu, najjeftiniji, 6cd changer, bt, pdc, itd), nema rcd samo. I ja sam ga imao u autu jedno vrijeme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 Budući da mi je to službeni auto, ne mislim ni kune davati. U njega nisam nikad ni CD ubacio, tu i tamo poslušam radio i jedino što slušam je muzika preko bluetootha. Zato me užasno smeta po noći to plavo osvjetljenje na radiu dok je mob spojen i piše "PHONE" i nikakve druge koristi od njega. Zato mi ne treba ni RCD510 ni nikakav bolji radio... Ako uspijem naći nekoga da se zamijenimo, super, ako ne, smanjit ću i kod volana to osvjetljenje ili još bolje neku foliju preko displaya staviti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AeroSleeper Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 razljuti se i vrati firmi službeni auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Cekaj a ko bi dao noviji radio koji prati osvjetljenje satova za stariji s plavim ekranom bez nadoplate? Mozes ga mozda dat da promjene ledice displaya u bijele ali to opet treba platit nekome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 to si je netko na lageru ili nekoj sličnoj kombinaciji zamijenio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mislaf Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 to si je netko na lageru ili nekoj sličnoj kombinaciji zamijenio.. Vjerojatno :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 Nadoplatio bi za swap nešto sitno, ali mi se ne kupuje nikakav novi radio. A taj smrad koji si ga je uzeo s lagera nek se veseli sad s njim, nadam se da će i njega ista sreća dočekat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Ajde da se nađemo da usporedimo Čisto me zanima uživo razlika unutrašnjosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Koja razlika? Nema razlike među 6icama osim po opremama, taj rcd310 je jedino kaj se promjenilo. Moj je bio 2012 a ostali u firmi sami pocetak proizvodnje i taj radio je bilo jedino kaj je razlicito a da nije dio bolje opreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 To znam, čisto da vidim uživo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 Poslao sam ti PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now