Brklja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Zdrava muska logika kaze: da sam htio auto prati spuzvom nebi isao na samoposluznu Zašto? Ja ga uvijek, kad mi se da spužvat, isperem "tvdre" stvari ako ima za par kuna, bacim šampona za 2-3kn, "istrljam" svu nečistoču van.. Odnosno više manje prođem cijeli auto spužvom, onda isperem mlazom vode, te prije brisanja bacim onaj neki vosak koji se stavlja na vodu prije sušenja. I to je to, sjaji se ko pesje jajce. :thumbsup:
TomiTraktor Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Zašto? Zato sto je jebeno hladno... ...zar postoji neki drugi razlog zasto ti se neda prati auto nego ides na samoposluznu? (osim nemanja slaufa i vode i garaze)
Brklja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Zato sto je jebeno hladno... ...zar postoji neki drugi razlog zasto ti se neda prati auto nego ides na samoposluznu? (osim nemanja slaufa i vode i garaze) Zadnji par puta sam auto oprao samo da mi snijeg ne stoji na njemu, jer se ono sa Žumberka doslovno skorilo pa su komadi padali. Van je -42 i nebi me vrag natjero da sad sam perem auto. Nit ću ga prat idućih par tjedana dok ne zatopli. Eventualno može dobit skidanje blata/snijega za 5kn, i onda opet grijanje u autu :thumbsup: Za sve ostalo tu je Avenue Mall
TomiTraktor Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 pa da...to i velim...sad dok je hladno paona zakon a ne da bi spuzvu primao ili slicno
Brklja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 pa da...to i velim...sad dok je hladno paona zakon a ne da bi spuzvu primao ili slicno Ma i nema smisla. Ja sam pokušao jedan dan, doslovno ne stigneš pobrisat cijeli auto, pola obrišeš, pola se sledi. Katastrofa.
Bubigirl Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dobro nebi ga ni ja tak prala po zimi nego kad malo zatopli...
hrga Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ja bi ga stvarno al stvarno morao oprati...al dok ne ode temp u plus.....mislim da nema smisla....
t.m. Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ..evo ja sam jučer bio u Blackperlu i savršeno operu auto, iznutra da ne pričam, svaki detalj, bunker usisavaju, miču siceve, impregniraju sve plastike, šajbe savršeno, s posebnom krpom mi obrisali čukice i touchscreen, nekaj...ali jedna moja greška, gore imam zimske gume i orginal 18 cola felgu i nisam ju opro ručno 4 tjedna i zapekla se prljavština na njima, pa eto, upozorenje za druge koji imaju alu zimske felge...prati ručno felge barem jednom u dva tijedna....SVE POHVALE BLACKPEARL AUTOPRAONI..
hrga Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 vidim bijeli auto.... i kak ti danas izgleda auto nakon bljuzge :-)
t.m. Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ...nije bitno, bitno je da je s auta skinut sloj koji se taloži na auto i sol koja ubija boju...a i da nema bljuzge, misliš da bi auto bio čist danas, auto se po zimi pere iz zaštite, a ne da lijepo izgleda, to ostavi za sunčane dane...
puki Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 pa da...to i velim...sad dok je hladno paona zakon a ne da bi spuzvu primao ili slicno koja si ti pipica čovječe hahhahah :rofl::rofl::rofl:
Vlado206 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Odgovor na pitanje u naslovu je: Brzo i jeftino:) kvalitetno ovisi, koliko ste se voljni potruditi, nekad ga za 10kn i sat vremena operem bolje i ljepse nego s 40kn i 20 minuta... da je po zimi dobro, JE, ali samo praone s toplom vodom, ovo ostalo sve ODMAH smrzava, nema smisla...
killuminati Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ali samo praone s toplom vodom, ovo ostalo sve ODMAH smrzava, nema smisla... lol, a ova topla nakon 3 i pol minute..
Vlado206 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 lol, a ova topla nakon 3 i pol minute.. da ali ne ODMAH, hladni sampon stavim na auto i ne stignem ga stavit opce po autu do kraja i zaledjeno, i onda jos hladna voda, sve zaledjeno:lol: s toplom vodom se bar opere sve...ako nista:naughty:
MarioST Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Evo u Splitu 15°C jucer opra auto ko iz pi**e za 15 kn unutra i vani
Bubi Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 čitam i ne vjerujem - pranje 10 -15 kn?!?! tu kod mene je najjeftinije 30kn na četke di radi neki polupijani bosanac bez zubi i ovisno koliko je pijan ga loše ili lošije našprica s onim otapalom, tako da kad izađe s "četkanja" ima više ili normalno neopranih djelova... di ja živim... :drink:
MarioST Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Pa to je pranje na kovanice, znači npr; ubaciš 10kn i imas 2 opcije pranja 1. operes cilo auto toplom vodom i samponom pa 2. nakon toga ispiranje i vosak Sa 10kn voda tece nekih 5min Obrises auto i namazes gume Nakon toga se dodjes di je usisivac i ubacis 5kn on radi 5 min recimo. i VOILA gotovo
Bubi Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 da, to postoji u Pazinu, ali je 25 kn! edit> ali bez voska LOL!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now