Jump to content

Poliranje vjetrobranskog stakla


Rocky

Recommended Posts

... evo samo da vas obavijestim gdje da ne vodite auto na poliranje stakla ako vam ikad bude trebalo jer vam neće pomoć, samo će još više sjebat stvar... :lol: ...Lucky stakla u Solinu... za izmjenu šajbe su relativno ok, al za poliranje su koma... em šta ne znaju, em šta im se ne da zajebavat jer ne mogu na tome zaradit puno, a nije lak posao, pa naprave priko qurca i to ispadne loše...

... ja sam imao par nekih riseva na staklu za ispolirat, ništa strašno šta pravi meštar šta zna kako se koristi cerium oksid ne bi uklonio... ali ovi su ih uspili napravit još više nego šta ih je bilo... :lol:

... sad sam našao jednog tipa šta to radi jako dobro, KOKOLEK detailing u Solinu pa ću odnijet njemu da sredi... :cice:

Link to comment
Share on other sites

... evo odradeno poliranje sajbe... ispalo je fantasticno, nema doslovno ni jedne crtice vise na staklu, imam osjecaj kao da ni nema sajbe dok vozim... mogu ga samo preporucit kome god treba, ne samo poliranje sajbe, nego detailing opcenito, covik stvarno radi perfektno...

... evo tu je i link na facebook pa mozete vidjet i slike poliranja...

 

https://hr-hr.facebook.com/pages/Kokolek-Car-Detailing/291691094214961

Link to comment
Share on other sites

... sve ovisi u kakvom ti je stanju staklo.... samo zastita bez poliranja je 150kn plus poliranje... :)

 

Pa daj reci koliko te ispalo pa da vidim da li mi se isplati ili čekati da mi se još više izgrebe plus što imam točkicu-dve od kamenčića i onda da uzmem zamjensku.

 

Meni je onako ništa posebno i extra ali opet smeta kad se čovjek zagleda pogotovo na suncu. Znači ništa duboko niti da bode u oči. I odozada imam crtu od kraja brisača, opet ništa duboko niti ozbiljno ali da se vidi vidi se.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...