Rocky Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 ... evo samo da vas obavijestim gdje da ne vodite auto na poliranje stakla ako vam ikad bude trebalo jer vam neće pomoć, samo će još više sjebat stvar... :lol: ...Lucky stakla u Solinu... za izmjenu šajbe su relativno ok, al za poliranje su koma... em šta ne znaju, em šta im se ne da zajebavat jer ne mogu na tome zaradit puno, a nije lak posao, pa naprave priko qurca i to ispadne loše... ... ja sam imao par nekih riseva na staklu za ispolirat, ništa strašno šta pravi meštar šta zna kako se koristi cerium oksid ne bi uklonio... ali ovi su ih uspili napravit još više nego šta ih je bilo... :lol: ... sad sam našao jednog tipa šta to radi jako dobro, KOKOLEK detailing u Solinu pa ću odnijet njemu da sredi... :cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Vidio sam njegove radove, super radi imaš i slike radova na fejsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 ... vidio sam, stvarno je detaljan oko svega sta radi... i napravi stvarno dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Ja sam isto htio polirati staklo u Lucky-a pa nisu htjeli jer ne mogu garantirati za taj posao, tako da me čudi da su se uhvatili toga. Kod njih sam zamijenio šajbu i sve 5.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 ... ja sam im u startu rekao da ako nisu sigurni da li mogu da ne diraju nista, al nije pomoglo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
caddylac Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Fala na info! Mislija san odvest auto na poliranje šajbe kod njih. Javi jesi zadovoljan s tim drugim Inače lucky mi je minja šajbu na kadettu i to su napravili bez zamjerke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted September 19, 2014 Author Share Posted September 19, 2014 ... ma za minjanje sajbe su ok, al poliranje je ajme... a nisam jos isa kod drugog, al sudeci po njegovim radovima trebalo bi bit jako dobro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted September 20, 2014 Author Share Posted September 20, 2014 ... evo odradeno poliranje sajbe... ispalo je fantasticno, nema doslovno ni jedne crtice vise na staklu, imam osjecaj kao da ni nema sajbe dok vozim... mogu ga samo preporucit kome god treba, ne samo poliranje sajbe, nego detailing opcenito, covik stvarno radi perfektno... ... evo tu je i link na facebook pa mozete vidjet i slike poliranja... https://hr-hr.facebook.com/pages/Kokolek-Car-Detailing/291691094214961 Link to comment Share on other sites More sharing options...
caddylac Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Koliko te taj gušt košta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted September 21, 2014 Author Share Posted September 21, 2014 ... sve ovisi u kakvom ti je stanju staklo.... samo zastita bez poliranja je 150kn plus poliranje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Ko to radi u Zg ili KA Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Brijem da polirko radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 ... sve ovisi u kakvom ti je stanju staklo.... samo zastita bez poliranja je 150kn plus poliranje... Pa daj reci koliko te ispalo pa da vidim da li mi se isplati ili čekati da mi se još više izgrebe plus što imam točkicu-dve od kamenčića i onda da uzmem zamjensku. Meni je onako ništa posebno i extra ali opet smeta kad se čovjek zagleda pogotovo na suncu. Znači ništa duboko niti da bode u oči. I odozada imam crtu od kraja brisača, opet ništa duboko niti ozbiljno ali da se vidi vidi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Jeftinije mi osigurat stakla Link to comment Share on other sites More sharing options...
acmen Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Još me samo zanima to je naravno sve u jednome danu gotovo ili treba auto ostaviti? Ako je ovo prvo radi se o par sati ili onako pola dana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAx Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Dal sad ima netko tko polira vjetrobransko staklo u okolici Zagreba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Javi se Zax-u. Partes ti to radi na istoku iza CC East. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Dal sad ima netko tko polira vjetrobransko staklo u okolici Zagreba? Kroky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Kroky? Pitao sam ga, ne radi to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 koliko jaka ostecenja se daju uopce ispolirat? pametni limar kad mi je radio je brusilicom zaspricao staklo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted March 8, 2016 Author Share Posted March 8, 2016 ... ako ti nokat zapinje na njih, zaboravi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 mogu se i porezat Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Mogu rec sta su meni rekli u Partesu. Ja imam puno sitnih tockica od kamencica, al bas su sitne tockice koje se ne osjete pod prstom i to su mi rekli da ce se jos gore vidjeti nakon poliranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted March 9, 2016 Share Posted March 9, 2016 mogu se i porezat Za takve ko ti je osiguranje stakala i nakon mjesec dana ce ti puknut šajba jer ces ju lagano kvrcnut kamenčićem i besplatno zamjenit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggy Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 Može tip tko to ovih dana radi u Zg i okolici? Može i u fušu i kako god. Samo da je pristupačna cijena.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now