KA2001MR Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Vrlo je jednostavno, takvi mjenjaci imaju puno prednosti u odnosu na rucni, uzitak u voznji jednostavno nije jedna od njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Vrlo je jednostavno, takvi mjenjaci imaju puno prednosti u odnosu na rucni, uzitak u voznji jednostavno nije jedna od njih "uzitak u voznji jednostavno nije jedna od njih" TEBI. Samo to je bitno, TEBI. Meni je. Al ja nisam Chris Harris jbg pa ja to ne kuzim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 (edited) Zato su na novi GT3 stavili samo PDK I zato je to po svuda najveca zamjerka na tom autu, ako pratis tematiku. Izgubio je auto ono svoje covjek i masina. Da je novi GT3 j.beno brz i cudo danasnje tehnologije ... JE i tu nema govora. Ali kroz par godina, da ne kazem desetljece ili dva, nekako mislim da ce GT3 sa manualcem vrijedit vise, barem kod entuzijasta - a na kraju dana oni su jedino spremni platit takve aute. Edited October 1, 2014 by Sasaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 I zato je to po svuda najveca zamjerka na tom autu, ako pratis tematiku. [video=youtube_share;KVdme4ISq8Y] Od 00:09:19 pa do 00:12:00 pogledati. Zasto se nebi Alfa 156 silovala po zavojima sto i jesam radio? Ne kuzim to sad? Mozda zato sto se ne uklapa u tablicu "skupih" auta, pa nisam dostojan da tu pisem? I da, isto to i sa Twingom radim. To sto ne radim vrijeme 1:55:xxx (znam da je 1:54:xxx, ali namjerno te jebem ) ne znaci da ne uzivam po zavojima. Edit: I nemas pojma kaj sam sve vozio (osim zadnjih par auta) zato suti Da, ako imaš auto od <30k€ nisi u stanju uživat u autu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 U pravu si. Kak se kuzi kome pljugas... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Da, ako imaš auto od <30k€ nisi u stanju uživat u autu. Onda to ti mozes jedino ak od svoja 3 auta napravis jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Onda to ti mozes jedino ak od svoja 3 auta napravis jedan. Sve znaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Sve znaš. Otkud ti onda pravo da tu pises? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Ja sam admin, a koji je tvoj izgovor? BTW: opet flame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 On topic: zasada od 2 osobe koje su imale 2 gotovo ista auta (G5 GTI DSG vs ED30 DSG) i 2 ista auta (oboje imali 197) su oprečna mišljenja, a smatram da su najrelevantniji u ovom topicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 (edited) Ja sam vozio Golf 5 GTI (manual) Zg-Krk-ZG i to vise puta, a Golf 6 GTI tu po Zg i malo po okolici. Edited October 1, 2014 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Također, ali nije isto voziti i posjedovati duže od godinu dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Također, ali nije isto voziti i posjedovati duže od godinu dana. Jedino pravo razmisljanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Također, ali nije isto voziti i posjedovati duže od godinu dana. Aha, znaci ako auto vozim auto 3-4-5-6 mjeseci ja ne mogu znat kako je voziti taj auto? Dobro je! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Koliko mjeseci si imao bilo koji od dva navedena GTIa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 On topic: zasada od 2 osobe koje su imale 2 gotovo ista auta (G5 GTI DSG vs ED30 DSG) i 2 ista auta (oboje imali 197) su oprečna mišljenja, a smatram da su najrelevantniji u ovom topicu. Tu vise dolazi do izražaja tko što voli. Ponavljam ED30 DSG mi je odličan auto, ali sam siguran da bi više guštao sa Megane 265 na istoj cesti. (neka stara prema moru ili sl.) Ali opet dosao bi mrtav umoran dok sa Golfom jurim i gospodin čovijek ali ne tolikog osmijeha kao nakon Megane-a. (jer nisam toliko guštao). Sve je to stil vožnje kako tko voli.. Igra gas/kočnica/kuplung Makar šaltanje DSG-a i zvuk na ispušnoj cijevi je I za kraj: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Također, ali nije isto voziti i posjedovati duže od godinu dana. Aha, znaci ako auto vozim auto 3-4-5-6 mjeseci ja ne mogu znat kako je voziti taj auto? Dobro je! :thumbsup: Ja sam se referirao na to da auto po tebi moras imati godinu dana+ da bi znao kak se vozi... Koliko mjeseci si imao bilo koji od dva navedena GTIa? GTI 5 manual sam minimum 2 puta vozio Zg-Krk i obrnuto znaci minimum cca 450 km, a ako u toj kilometrazi (ali sam ga vozio i puno vise km) ne mozes "osjetiti" kako se auto vozi onda fakat u kurac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Tu vise dolazi do izražaja tko što voli. Sve je to stil vožnje kako tko voli.. Slažem se. I kako/gdje tko koji auto upotrebljuje. Ja sam se referirao na to da auto po tebi moras imati godinu dana+ da bi znao kak se vozi... GTI 5 manual sam minimum 2 puta vozio Zg-Krk i obrnuto znaci minimum cca 450 km, a ako u toj kilometrazi (ali sam ga vozio i puno vise km) ne mozes "osjetiti" kako se auto vozi onda fakat u kurac. I dalje ne kužiš poantu priče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Tu vise dolazi do izražaja tko što voli. Ponavljam ED30 DSG mi je odličan auto, ali sam siguran da bi više guštao sa Megane 265 na istoj cesti. (neka stara prema moru ili sl.) Ali opet dosao bi mrtav umoran dok sa Golfom jurim i gospodin čovijek ali ne tolikog osmijeha kao nakon Megane-a. (jer nisam toliko guštao). Kuzim kaj hoces reci al usporedba nije dobra. Trebao bi usporedjivati isti auto, samo s drugim mjenjacem. Taj Megi 265 i ED30 uopce nisu na istu semu nit s istom svrhom napravljeni. A i stalno se spominje medjugas kao prednost rucnog saltunga a decki ocigledno ne znaju da DSG daje medjugas na salatanju u nizu (u S modu) a ja se bas pitam koliko nas ovdje to radi s rucnim mjenjacem na SVAKOM saltanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Jedino pravo razmisljanje +1 I kako/gdje tko koji auto upotrebljuje. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Nakon što skoro godinu dana vozim AT ne bih se više vratio na ručni... Pa taman da je Porsche super duper 998754 GT1564651 special edicija... PDK, DSG ili kako got ga proizvođač brandira je dušu dalo za vozit, pogotvo po gradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Kuzim kaj hoces reci al usporedba nije dobra. Trebao bi usporedjivati isti auto, samo s drugim mjenjacem. Taj Megi 265 i ED30 uopce nisu na istu semu nit s istom svrhom napravljeni. A i stalno se spominje medjugas kao prednost rucnog saltunga a decki ocigledno ne znaju da DSG daje medjugas na salatanju u nizu (u S modu) a ja se bas pitam koliko nas ovdje to radi s rucnim mjenjacem na SVAKOM saltanju? Istina..vec sam prije napisao da Golfa rucni mjenjac ne bi nikada kupio..probao sam ga ali hvala lijepa..samo DSG, Megane ne postoji sa opcijem DSG/EDC ili sl. Ok, istina je da im mozda svrha nije ista ali je klasa ista. Ovo za međugas :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 PDK, DSG ili kako got ga proizvođač brandira je dušu dalo za vozit, pogotvo po gradu. Ja osobno pisem samo o gustu voznje, a ne sto mii je laske ili ekonomicnije po gradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Ja osobno pisem samo o gustu voznje, a ne sto mii je laske ili ekonomicnije po gradu. Eeeee to!!! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Ali ja ne znam da baš svi vi guštate kad god sjednete u auto, u tome je stvar... Ja npr radim SVAKI dan MINIMALNO 150km, a nekad i 250km i najviše od svega bi volio da je automatic, jer krenem u 6 i tek oko 7:30 sam na poslu (vozim) i dok idem doma isto minimalno 1h vožnje a i više... Pa gužva stani/kreni, ovo ono... Kad guštam (kad sjednem u privat auto) i kad idem gdje sam si zamislio, za to malo vremena mi ne treba manualac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now