obie Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Španjolska vozačica Carmen Jorda sa svojih 20 godina već se natječe u španjolskoj formuli 3, gdje je prošle sezone zauzela četvrto mjesto. Na radost svih nas još jedna lijepa vozačica stalno napreduje i približava se nastupu u formuli 1... ... što se bavi automobilizmom, Carmen još od tinejdžerskih dana i pozira pred fotoaparatom, pa bismo mogli reći da je riječ o svestranoj djevojci. Osim što je lijepa, Španjolka je iznimno perspektivna. Zasad se natječe u španjolskoj F3 za momčad Campos Racing team, s kojim je osvojila četvrto mjesto prošle sezone, no tko zna, sljedećih godina možda bismo ju mogli vidjeti u još ozbiljnijem automobilističkom natjecanju, možda čak i u formuli 1. http://sport.dnevnik.hr/clanak/automoto/foto-seksi-vozacica-carmen-sve-blize-f1.html
Kegalj Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 daj ti šuti čim je u manduri doable je :thumbsup::rofl:
File Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 a je seksi ko ja! ja fakat ne kužim kaj fali butri???:blink: čist fajn zgleda, osim ako tebi nije kubica možda zgodniji:D
JosipZG Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 čim je u manduri doable je :thumbsup::rofl: :notworthy::notworthy::notworthy: da mi je takvu negdje upoznat :cheer::cheer:
starnet Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 pa daj nek ude u f1, tak kad vec drkamo na te aute, da imamo jos jedan razlog vise za dr....
Jasa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 dobra je mala....i jos voli aute....di ces bolje
BaGy Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 da voli aute vozila bi rally treba je sponza...veca se lova vrti na F1 :lol:
Ozy Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ova izgleda k'o da su ju svi iz F1 presli a Hamilton ju je sa dicksilandom zveketal po čelenki
Dominik Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Gachangica je brza od Carmen, ali daleko je to od F1, sve u svemu Carmen uzivo izgleda mrak :notworthy:
Dado007 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 A sta fali curici Moj vjencani prsten na njenoj ruci :cice:
Rudy Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 A sta fali curici Vozit će ona moj quraz,a ne F1 :naughty: Mala nema pojma:cice:
Gabre Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 (edited) ono Ford GT skupa s njom startao, jebeno auto parira F1 svaka čast, a i bolje drži cestu I nije vozila ova Carmen, nego neki Arap glupi... It's an F1, not a camel damnit holly shitballs OMG, that was nice koji kreteni Edited April 11, 2009 by Gabre
master_og Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 jebem vas sve tu manekene i reci te da nije dobra
File Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ???????? Rudy imaš ti neke druge informacije????? ja sam našao ovo Renault je ovog tjedna marketinški vrlo aktivan u Dubaiju u kojem organizira promotivne demonstracijske vožnje, no današnji je spektakl za tamošnju publiku završio sudarom. Višestruki prvak istočnjačkih relija Mohammed Ben Sulayem danas je na drag utrci s ford GT-om u kojem je sjedio Renaultov testni vozač Romain Grosejan izletio i udario u zid, umalo pokupivši Grosejana i GT. Nakon udara, Sulayem je u R28 ostao sjediti još nekoliko minuta, nakon čega su ga stjuardi izvukli. Nije poznato hoće li Renauilt zbog današnje nesreće morati prekinuti svoj show u Dubaiju s obzirom na nestašicu bolida. Prvog R28 su onesposobili problemi na hidraulici, dok je Sulayem drugu šasiju uništio u današnjoj nesreći. ova mi baš ne liči na višestrukog prvaka istočnjačkih relija
Rudy Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ???????? Rudy imaš ti neke druge informacije????? ja sam našao ovo ova mi baš ne liči na višestrukog prvaka istočnjačkih relija Meni zanimljiv video bio pa rekoh da stavim negdje,a učinilo mi se zgodnim staviti uz "šoferku":naughty::lol: Samo mi nije jasno kako ga je uspio okrenuti?!?!? :huh:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now