Jump to content

kako izsušiti auto iznutra?

Recommended Posts

ja sam imao po ljeti problem da sam ulio koju litru kroz ventilaciju kad sam prao auto....

nakon 2 mjeseca sam izvadio podni tapecirung jer ga niakako nisam mogao posušiti.... problem je što imaš najvjerojatnije filc ispod tepiha i on upije vodu i ne suši se...

Uglavnom rekao bi da ti ne gine vađenje siceva i hrpe plastika ;-)

Probaj nekako zavuči prst ispod podnog tapecirunga da vidiš stanje...

Svaki moderniji auto ima regulaciju vlažnosti u unutrašnjosti i dokle god je klima na automatski i radi ona ce polako to posuditi.

Moj fish tank sam posusio bas kako je već Lovro napisao.

Lupi grijanje na max i imaj upaljenu klimu. Za dva sata je sve suho.

aha, suho ko mokra krpa recimo.. pogotovo kad voda prodre do lima, pa je sve vlažno tjednima između filca i lima, a na opip je gornji tapecirung suh.. i po ovim temperaturama će se posušit iduće proljeće.. :D

pomaže par dana svakodnevno mijenjanje novina ispod gumenog tepiha, klima na toplo i ovaj skupljač vlage, samo nemojte zaboravit izbacit vodu iz posude prije nego krenete u vožnju.. :D

koliko košta komora po satu, neisplativo totalno, a eventualno ovo kaj semper napisao pod uvjetom da možeš bit bez auta..

aha, suho ko mokra krpa recimo.. pogotovo kad voda prodre do lima, pa je sve vlažno tjednima između filca i lima, a na opip je gornji tapecirung suh.. i po ovim temperaturama će se posušit iduće proljeće.. :D

pomaže par dana svakodnevno mijenjanje novina ispod gumenog tepiha, klima na toplo i ovaj skupljač vlage, samo nemojte zaboravit izbacit vodu iz posude prije nego krenete u vožnju.. :D

koliko košta komora po satu, neisplativo totalno, a eventualno ovo kaj semper napisao pod uvjetom da možeš bit bez auta..

Eto baš tako... ja mislio, taman se posušilo i gurnem ruku ispod tepiha a unutra mokro skroz naskroz - onda je slijedilo vađenje tepiha....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...