Raptor6767 Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Pa kojem mamlazu padne to na pamet tak složiti/voziti/prijaviti se na utrku?
Zeljko_M Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Taj mamlaz nije proso tehnicki... To mi je drago čuti!
Zeljko_M Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Željko: i serijski ovjes, što višlji. To je kažeš još i naj bitnija stavka kod voznih karakteristika
Jopa Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 da se osvrnem na uvjete. Nekada je i ovo prolazilo, danas je vec i gravel frka [video=youtube_share;gd1CiTy_ikM]
Zeljko_M Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 jesi li pogledao 50 years slowly sideways? Taj video je unutra. Super dokumentarac. Meni je kao sveta misa
Medic Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 To je kažeš još i naj bitnija stavka kod voznih karakteristika Je....jer nećeš završiti niti prvi lauf, ili budeš ali jako sporo jer ćeš morati paziti na svaku rupicu. Tamo ti konji nisu pretjerano bitni. Samo dobar i dosta visok ovjes da možeš gazit preko svega
Jopa Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 jesi li pogledao 50 years slowly sideways?Taj video je unutra. Super dokumentarac. Meni je kao sveta misa nisam, ubacio u raspored za vikend
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now