J.J Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Imam u Polu Rcd210 koji je u šlusu malo. Naime neki Dan snimio mp3 cd kao I inače, izvadim cd koji je najnormalnije svirao, stavim novi CD I izbaci Error reading CD, vratim stari I neće više ni njega niti ijedan drugi CD...radio normalno radi...probao ga ocistiti sa onim Hama cd-om sa cetkicom I nema razlike... Da li je itko se susreo s takvim nečim ili kome otici Da pogleda to..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Bump...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Zamrljao valjda laser ( posljedica vlage i grijanja ) Izvaditi radio uređaj, rastaviti i štapićem za uši očistiti laser lagano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toc Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Ja ti prodam radio i nemas brige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Zamrljao valjda laser ( posljedica vlage i grijanja )Izvaditi radio uređaj, rastaviti i štapićem za uši očistiti laser lagano. Postoji i CD za čišćenje. Brijem da ga ima u svakoj HAMI ili boljem dućanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Mramor, probao je vec sa time, napisao je u prvom postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimA Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Postoji i CD za čišćenje. Brijem da ga ima u svakoj HAMI ili boljem dućanu. ...probao ga ocistiti sa onim Hama cd-om sa cetkicom I nema razlike... Nije mu to pomoglo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Ja ti prodam radio i nemas brige Lol...s vremenom gledam neki Rns uzeti a dotad bi rado slusao ziku na ovaj jer ne bude Tak skoro rns... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Mramor, probao je vec sa time, napisao je u prvom postu Ja ne čitam, samo savjetujem BTW, taj CD se može nakapati sa sredstvom za čišćenje a može i na suho. A može i više puta se roštati. Ne upali uvijek iz prve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 taj cd je zlo, a vi slobodno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Probao više put a Ali kifla...neda se govno @toc-kaj nudis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 jesi probao izvaditi osigurac i ponovo ga vratiti? mislim, resetirati radio komplet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 jesi probao izvaditi osigurac i ponovo ga vratiti? mislim, resetirati radio komplet... nisam ...da li on ima na sebi iza ili baš je u kutiji od osigurača? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 nisam siguran... vidi u kutiji od osiguraca... ili ako je lakse, skini klemu... i da se nadovezem na temu, mozda znas - imam na starom saxu novi akumulator koji je isti kao ovaj u polu koji je star 3 godine... da li ga mogu prebaciti bez beda, hoce li auto javljati kakvu gresku? i auto je pod garancijom, da li spada i aku pod to? jel smim minjati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 nisam siguran... vidi u kutiji od osiguraca... ili ako je lakse, skini klemu... i da se nadovezem na temu, mozda znas - imam na starom saxu novi akumulator koji je isti kao ovaj u polu koji je star 3 godine... da li ga mogu prebaciti bez beda, hoce li auto javljati kakvu gresku? i auto je pod garancijom, da li spada i aku pod to? jel smim minjati? PM-aj biciklista sa foruma, ali akumulator ti spada pod garanciju ako baš nekaj krepa grdo, evo moj gura 4tu godinu ... drama ti je ako ti žarulja krepa...pa imaj torxe sa sobom u autu jer moraš vaditi far van ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Postoji i CD za čišćenje. Brijem da ga ima u svakoj HAMI ili boljem dućanu. Zašto to itko koristi?! Na playstationima i sl. uređajim je uredno ubijalo leću.. taj cd je zlo, a vi slobodno.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 Zašto to itko koristi?! Na playstationima i sl. uređajim je uredno ubijalo leću.. :thumbsup: A čuj ako ne radi tak i tak ,zašto ne probati...heheeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 A čuj ako ne radi tak i tak ,zašto ne probati...heheeh Zasto što je možda samo prašnjav ili ima nikotina na leći što se zna u puno slucajeva dogoditi (u ovom slucaju neznam dal se pusi u autu), a taj cd sa cetkicom ubije leću i onda pomoći nema.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 Zasto što je možda samo prašnjav ili ima nikotina na leći što se zna u puno slucajeva dogoditi (u ovom slucaju neznam dal se pusi u autu), a taj cd sa cetkicom ubije leću i onda pomoći nema.. Ne puši se i auto ima 70 000km ...znači preloše...hahaha:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Zašto to itko koristi?! Na playstationima i sl. uređajim je uredno ubijalo leću.. :thumbsup: Vidiš, a na Schneider liniji iz 90-ih je uredno čistio. Očito ovisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Vidiš, a na Schneider liniji iz 90-ih je uredno čistio. Očito ovisi. Na starijim sistemima je vjerojatno drugaciji koncept lasera nego na novijima ali eto nisam nikada rastavio ništa toga godišta pa neću tvrditi. Makar je sve to "starije" i radilo kako treba. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now