MeaCulpa Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 zanima me jel ima tko iskustva s tim i kako mi je najbolje, motor bi isao iz UK do Zagreba? :unsure:
File Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Kevin, prije mozda tjedan dva mu je dosao motor i mislim da je bilo iz UK ali nisam ziher edit: ili SVEN on je sam vozio kombi obicno iz UK za Zg ali nemam pojma jel to jos uvijek aktualno
kutija Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 zanima me jel ima tko iskustva s tim i kako mi je najbolje, motor bi isao iz UK do Zagreba? :unsure: Naruci speditera iz ZG da to organiziraju. Najbolja i obicno najjeftinija varijanta.. Paleta ide zbirnim prijevozom bez problema..
J.J Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Ide bez beda, ja tako prodajem motore Kako stojis sa dopeljavanjem stvari iz Bosne?
Hic Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Nikako, ne radim sa bosancima. Radim sa englezima, omjer cijena/kvaliteta je beskonacan
J.J Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Nikako, ne radim sa bosancima. Radim sa englezima, omjer cijena/kvaliteta je beskonacan E jbga..šteta...
MeaCulpa Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Ide bez beda, ja tako prodajem motore preko kojeh shipping providera?
Kevin Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 zanima me jel ima tko iskustva s tim i kako mi je najbolje, motor bi isao iz UK do Zagreba? :unsure: moj motor je isao DB Schenkerom cestovnim putem. doslo me nekih 200 funti. moram pogledat na racun tocan iznos.. isto na paleti, odlicno zapakiran i zastrumfan.
Hic Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 TNT je za to meni najboji, paleta sa motorom i mjenjacem, 3 dana u Zg, nema boljeg.
Kevin Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Ja koristim tnt, 150£ paleta dobra cijena! :thumbsup:
MeaCulpa Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 TNT je za to meni najboji, paleta sa motorom i mjenjacem, 3 dana u Zg, nema boljeg. Hvala svima, hic moze uputa kad ces imat vremena na pm
Hic Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Ja kupim motor od svojih gore i oni mi ga spice za Zg za tu lovu. Nema neke mudrosti.
MOTA BOY Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Pozdrav! Interesira me obrnuta situacija; znači slanje motora na paleti za UK. Molim iskustva. Hvala!
Garet Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 TNT je za to meni najboji, paleta sa motorom i mjenjacem, 3 dana u Zg, nema boljeg. da odlični su ..:thumbsup:
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now