Jump to content

Recommended Posts

Posted
Prsut? Ajmo netko nesto fino kako je imao prije onaj kolega iz Zadra s foruma...

Iman ti ja vrhunski prsut , samo tek u 1 misec kad se vratin doma. Pa ako te bude jos zanimalo javi.

Posted

@Renda - A znam, bas mi je i Marina rekla, tim vise kaj se nismo vidjeli sto godina. Taman su me pozvali prije nego sto si zvao. :( Javim kakvo je ulje i hvala jos jednom! :) :thumbsup:

• 3 weeks later...
Posted
Pa nema mu sto biti kad odmrzne zar ne?

Trebaju mi bar 3 komada jel ih moram zajedno sa korom miksati, a nebi bas ove kupovne sa korom miksao

Kad smrzne gotovo je...nećeš kapi soka naci u njemu :(

Posted

@Renda - Ulje vrhunsko i za svaku preporuku! Definitivno uzimam opet kad dodjem! ;)

@plastikman - Kulenova seka takodjer vrhunska, pa i to uzimam opet kad dodjem! :D Jednu smo smazali doma, druga je otisla za Dubai na degustaciju. :D

Hvala decki jos jednom i preporuka svim ostalim clanovima za gore navedeno! :thumbsup:

• 2 weeks later...
Posted

Evo, moram jos jednom javno pohvaliti kulenovu seku od plastikmana. Doslo drustvo, svega je bilo na stolu (kulena, prsuta, kobasica ma svega) i apsolutno svi se razgrabili za kulenovu seku i komentirali da je zaista vrhunska! Sljedeci put uzimam 5 kila i nosim sa sobom. :D

Pliz javi kad ces tocno imati sljedecu posiljku i hvala ti jos jednom! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Posted

Javim ti tocno, ali mislim da cu uzeti 10 komada pa me mozes okvirno predbiljeziti. Moram samo vidjeti tko mi od ekipe ide doma za Uskrs pa da mi dofura jer ne znam kad cu ja tocno ici. Uglavnom, cujemo se i hvala jos jednom! :notworthy:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...