Jump to content

Nudim/Trazim domaci proizvodi

frx1

Recommended Posts

@Renda - Ulje vrhunsko i za svaku preporuku! Definitivno uzimam opet kad dodjem! ;)

@plastikman - Kulenova seka takodjer vrhunska, pa i to uzimam opet kad dodjem! :D Jednu smo smazali doma, druga je otisla za Dubai na degustaciju. :D

Hvala decki jos jednom i preporuka svim ostalim clanovima za gore navedeno! :thumbsup:

• 2 weeks later...

Evo, moram jos jednom javno pohvaliti kulenovu seku od plastikmana. Doslo drustvo, svega je bilo na stolu (kulena, prsuta, kobasica ma svega) i apsolutno svi se razgrabili za kulenovu seku i komentirali da je zaista vrhunska! Sljedeci put uzimam 5 kila i nosim sa sobom. :D

Pliz javi kad ces tocno imati sljedecu posiljku i hvala ti jos jednom! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Ne čuvam

Uzeo je neko drugi

Više ni neznam ko.

Da sam imao još 50 otišle bi.

Ljudi bi uzeli i isti dan došli ili zvali za još čim bi probali.

Sent from dark side using the force

Ok s obzirom da sam ti novce za njih unaprijed uplatio hoću pokupiti u slijedećoj turi ili ćeš raditi povrat?

• 2 weeks later...

Jel bi nekoga zanimale grickalice tipa kikiriki, indijski orascici, suhe marelice, bademi?

Ja sebi to kupujem ali su velika pakiranja pa bi radije podijelio ako se skupi netko zainteresiran jer kad si kupim onda imam svega po 5-10 kg i toga bude brdo

Ima i za manje ali je druga klasa, ovo je prva klasa za 80kn..mislim da je druga klasa 65-70kn

Ne znam za proizvođača jer nemam deklaraciju sad kod sebe, ima sve HACCP certifikate za sve, nije neka sumnjiva lokacija u pitanju.

Ja sam prošli tjedan uzeo bademe, lješnjake, sušene marelice, indijski oraščić, grožđice, kikiriki sirovi (egipatski), đumbir ušećereni sve po 5 kg i sad se trpam :D

Ne pretjerujem ni ja..to mi je za u auto dok se vozim da imam nešto usput i stoji uvijek na stolu kad dođu gosti pa umjesto sranja grickaju ovo.

Morao sam uzeti po 5kg jer je tako pakirano ali sam podijelio već hrpu pa pitam ako tu netko treba za idući put se dogovorimo kad uzimam da uzmem i za druge.

Ima i za manje ali je druga klasa, ovo je prva klasa za 80kn..mislim da je druga klasa 65-70kn

Ne znam za proizvođača jer nemam deklaraciju sad kod sebe, ima sve HACCP certifikate za sve, nije neka sumnjiva lokacija u pitanju.

Ja sam prošli tjedan uzeo bademe, lješnjake, sušene marelice, indijski oraščić, grožđice, kikiriki sirovi (egipatski), đumbir ušećereni sve po 5 kg i sad se trpam :D

baci cijene pa cemo vidjet :) meni vec bademi idu na usi..uzimam u greencajgu i nisu iz hrvatske ak se dobro sjecam po prici prodavacice

• 1 month later...

Samo da najavim da će biti kulenovih seka krajem mjeseca ( zadnja tura do zime )

Sve je isto kao i prije , domaće svinje, tradicionalni način izrade, srednje ljutkaste.

Komad cca 450grama

75 kn po komadu

Molim da mi količinu javite SMS-om na 0992831978 sa svojim nickom

Ako će neko da mu šaljem van Zg nije problem, može tiskom ili sa hp expresom - platite troškove slanja i to je to.

Pošto su količine ograničene molim Vas da se najkasnije do 22. ožujka javite

-----------------------------------------

za sve dogovore koristite PM ili temu za komentiranje oglasa...

Edited by Xman

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...