Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne čuvam

Uzeo je neko drugi

Više ni neznam ko.

Da sam imao još 50 otišle bi.

Ljudi bi uzeli i isti dan došli ili zvali za još čim bi probali.

Sent from dark side using the force

Posted
Ne čuvam

Uzeo je neko drugi

Više ni neznam ko.

Da sam imao još 50 otišle bi.

Ljudi bi uzeli i isti dan došli ili zvali za još čim bi probali.

Sent from dark side using the force

Ok s obzirom da sam ti novce za njih unaprijed uplatio hoću pokupiti u slijedećoj turi ili ćeš raditi povrat?

• 2 weeks later...
Posted

Jel bi nekoga zanimale grickalice tipa kikiriki, indijski orascici, suhe marelice, bademi?

Ja sebi to kupujem ali su velika pakiranja pa bi radije podijelio ako se skupi netko zainteresiran jer kad si kupim onda imam svega po 5-10 kg i toga bude brdo

Posted

Ima i za manje ali je druga klasa, ovo je prva klasa za 80kn..mislim da je druga klasa 65-70kn

Ne znam za proizvođača jer nemam deklaraciju sad kod sebe, ima sve HACCP certifikate za sve, nije neka sumnjiva lokacija u pitanju.

Ja sam prošli tjedan uzeo bademe, lješnjake, sušene marelice, indijski oraščić, grožđice, kikiriki sirovi (egipatski), đumbir ušećereni sve po 5 kg i sad se trpam :D

Posted

Ne pretjerujem ni ja..to mi je za u auto dok se vozim da imam nešto usput i stoji uvijek na stolu kad dođu gosti pa umjesto sranja grickaju ovo.

Morao sam uzeti po 5kg jer je tako pakirano ali sam podijelio već hrpu pa pitam ako tu netko treba za idući put se dogovorimo kad uzimam da uzmem i za druge.

Posted
Ima i za manje ali je druga klasa, ovo je prva klasa za 80kn..mislim da je druga klasa 65-70kn

Ne znam za proizvođača jer nemam deklaraciju sad kod sebe, ima sve HACCP certifikate za sve, nije neka sumnjiva lokacija u pitanju.

Ja sam prošli tjedan uzeo bademe, lješnjake, sušene marelice, indijski oraščić, grožđice, kikiriki sirovi (egipatski), đumbir ušećereni sve po 5 kg i sad se trpam :D

baci cijene pa cemo vidjet :) meni vec bademi idu na usi..uzimam u greencajgu i nisu iz hrvatske ak se dobro sjecam po prici prodavacice

• 1 month later...
Posted (edited)

Samo da najavim da će biti kulenovih seka krajem mjeseca ( zadnja tura do zime )

Sve je isto kao i prije , domaće svinje, tradicionalni način izrade, srednje ljutkaste.

Komad cca 450grama

75 kn po komadu

Molim da mi količinu javite SMS-om na 0992831978 sa svojim nickom

Ako će neko da mu šaljem van Zg nije problem, može tiskom ili sa hp expresom - platite troškove slanja i to je to.

Pošto su količine ograničene molim Vas da se najkasnije do 22. ožujka javite

-----------------------------------------

za sve dogovore koristite PM ili temu za komentiranje oglasa...

Edited by Xman
  • 2 weeks later...
Posted
10 hours ago, plastikman said:

Još mi se danas i sutra možete javiti za kulenove seke, bile bi tu iduću srijedu

Stavi mi na stranu one dvije koje sam platio u prošloj turi i javi kad i gdje ih mogu preuzeti odmah u srijedu kad ih dobijes 

• 2 weeks later...
Posted
Znam ja što valja....u subotu me koštala seka pol prsta sam srezo mesoreznicom ali to me nije zaustavilo

Jedna mala zamjerka samo. Reci frendu da to malo "muškije" začini. Ono po domaći. ;)

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Posted
Ne može
Previše mušterija
A malo ih voli ljuto

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

A pretpostavio sam, svejedno su super

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...