KA2001MR Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 A u qrac, premda mi nije samo sok bitan Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 @Renda - Ulje vrhunsko i za svaku preporuku! Definitivno uzimam opet kad dodjem! @plastikman - Kulenova seka takodjer vrhunska, pa i to uzimam opet kad dodjem! Jednu smo smazali doma, druga je otisla za Dubai na degustaciju. Hvala decki jos jednom i preporuka svim ostalim clanovima za gore navedeno! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Kulenove Seke opet za Uskrs Najavim na vrijeme Sent from dark side using the force Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Evo, moram jos jednom javno pohvaliti kulenovu seku od plastikmana. Doslo drustvo, svega je bilo na stolu (kulena, prsuta, kobasica ma svega) i apsolutno svi se razgrabili za kulenovu seku i komentirali da je zaista vrhunska! Sljedeci put uzimam 5 kila i nosim sa sobom. Pliz javi kad ces tocno imati sljedecu posiljku i hvala ti jos jednom! :thumbsup::thumbsup::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Za Uskrs je sljedeća i zadnja pošiljka za ovu godinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Javim ti tocno, ali mislim da cu uzeti 10 komada pa me mozes okvirno predbiljeziti. Moram samo vidjeti tko mi od ekipe ide doma za Uskrs pa da mi dofura jer ne znam kad cu ja tocno ici. Uglavnom, cujemo se i hvala jos jednom! :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 26, 2017 Share Posted January 26, 2017 Ma nema problema, najavim ja na vrijeme kad bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Je**u ja zaboravio pokupiti svoje. Jel' jos cuvas ili mogu u slijedecoj turi pokupiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Ne čuvam Uzeo je neko drugi Više ni neznam ko. Da sam imao još 50 otišle bi. Ljudi bi uzeli i isti dan došli ili zvali za još čim bi probali. Sent from dark side using the force Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frane S6 Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Bog ekipa. Ako koga zanimaju moji domaci prsuti, ostalo mi je jos 3 komada. Svaki po 1000kn. Imaju oko 12 kg. Javite se u inbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hive Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Ne čuvamUzeo je neko drugi Više ni neznam ko. Da sam imao još 50 otišle bi. Ljudi bi uzeli i isti dan došli ili zvali za još čim bi probali. Sent from dark side using the force Ok s obzirom da sam ti novce za njih unaprijed uplatio hoću pokupiti u slijedećoj turi ili ćeš raditi povrat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Kako tebi odgovara. Najbolje nazovi pa se sve dogovorimo. Sent from dark side using the force Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mungos Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Domaća Slavonska rakija - šljiva - 45 kuna litra, ako kome treba neka se javi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Jel bi nekoga zanimale grickalice tipa kikiriki, indijski orascici, suhe marelice, bademi? Ja sebi to kupujem ali su velika pakiranja pa bi radije podijelio ako se skupi netko zainteresiran jer kad si kupim onda imam svega po 5-10 kg i toga bude brdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Po koliko uzimas bademe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 80kn/kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Gdje ih uzimaš i ko je proizvođač? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Greencajg ih isto ima po 80kn. http://www.greencajg.hr/Default.aspx?pid=3523 Za proizvodjaca ne znam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Ima i za manje ali je druga klasa, ovo je prva klasa za 80kn..mislim da je druga klasa 65-70kn Ne znam za proizvođača jer nemam deklaraciju sad kod sebe, ima sve HACCP certifikate za sve, nije neka sumnjiva lokacija u pitanju. Ja sam prošli tjedan uzeo bademe, lješnjake, sušene marelice, indijski oraščić, grožđice, kikiriki sirovi (egipatski), đumbir ušećereni sve po 5 kg i sad se trpam Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Ja pojedem kilu u 2 mjeseca, ne treba baš ni pretjerivati sa tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Ne pretjerujem ni ja..to mi je za u auto dok se vozim da imam nešto usput i stoji uvijek na stolu kad dođu gosti pa umjesto sranja grickaju ovo. Morao sam uzeti po 5kg jer je tako pakirano ali sam podijelio već hrpu pa pitam ako tu netko treba za idući put se dogovorimo kad uzimam da uzmem i za druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Ima i za manje ali je druga klasa, ovo je prva klasa za 80kn..mislim da je druga klasa 65-70kn Ne znam za proizvođača jer nemam deklaraciju sad kod sebe, ima sve HACCP certifikate za sve, nije neka sumnjiva lokacija u pitanju. Ja sam prošli tjedan uzeo bademe, lješnjake, sušene marelice, indijski oraščić, grožđice, kikiriki sirovi (egipatski), đumbir ušećereni sve po 5 kg i sad se trpam baci cijene pa cemo vidjet meni vec bademi idu na usi..uzimam u greencajgu i nisu iz hrvatske ak se dobro sjecam po prici prodavacice Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildD Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Plastikman, jel imaš koju seku za prodat da se proba pa da se odlučim za sljedeću turu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Nemam. Prodao sam i dio koji sam sebi uzeo. Sent from dark side using the force Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 (edited) Samo da najavim da će biti kulenovih seka krajem mjeseca ( zadnja tura do zime ) Sve je isto kao i prije , domaće svinje, tradicionalni način izrade, srednje ljutkaste. Komad cca 450grama 75 kn po komadu Molim da mi količinu javite SMS-om na 0992831978 sa svojim nickom Ako će neko da mu šaljem van Zg nije problem, može tiskom ili sa hp expresom - platite troškove slanja i to je to. Pošto su količine ograničene molim Vas da se najkasnije do 22. ožujka javite ----------------------------------------- za sve dogovore koristite PM ili temu za komentiranje oglasa... Edited March 10, 2017 by Xman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now