Hic Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Fox,Ja sam uzeo 30kg lipe i cvjetnog domaceg, moram ti provjeriti za bagrem. Inace ima moja babysitterica sve uzgajaju i rade njezini kod koprivnice. Posaljem joj poruku, taman se legao u krevet u vegasu, ubio me avion Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 5 hours ago, Fox said: Ima netko domaceg meda od Bagrema. Obicno uzimam od rodjaka iz Sinja i njegovog OPG-a ali sve sto je ovu sezonu vrcao i upakirao, rasprodao je u roku keks... Ali da je ono bas pravi, domaci. Ne ono kad u Intersparu vidim na tegli da pise mjesavina meda iz EU i meda koji nije iz EU. Mozda kineskog Doma trosimo 4-5 tegli od 900 grama mjesecno pa tu kolicinu trebam... . ima ti meni kolegica na poslul, ja uzimam od nje, teglica 40 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Domaći Med iz vlastitog pčelinjaka (Konjščina) Denis Galina +38598828881 50 kn flašica Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 [mention=31]fox[/mention]Znam da si tu iz kvarta. Tamo na oranickoj na samom zavoju kod ona 2 lezeca s desne strane preko puta bille a sada spara ti je opg Mario Kukec. Moj frend. I radi pravi domaci med solo. Nisam 100% da li trenutno ima bagrema ali mozes stat kad si uz put, pozvonit i pitat. Inace mi konzumiramo samo njegov med i propolis i nama je fenomenalan. Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 je je, sad si me dobro sjetio, prosao sam tamo milijun i po puta i vidio sam malu reklamu za med. hvala na podsjetniku, stanem, pitam . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 On 10/27/2017 at 1:48 AM, Fox said: Ima netko domaceg meda od Bagrema. Obicno uzimam od rodjaka iz Sinja i njegovog OPG-a ali sve sto je ovu sezonu vrcao i upakirao, rasprodao je u roku keks... Ali da je ono bas pravi, domaci. Ne ono kad u Intersparu vidim na tegli da pise mjesavina meda iz EU i meda koji nije iz EU. Mozda kineskog Doma trosimo 4-5 tegli od 900 grama mjesecno pa tu kolicinu trebam... . Ima moj kolega s posla, ako hoces posaljem ti broj. Cak je i forumas, ali ne znam mu nick ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3 power Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 je je, sad si me dobro sjetio, prosao sam tamo milijun i po puta i vidio sam malu reklamu za med. hvala na podsjetniku, stanem, pitam .Bio sam bas jucer sebi po med. Imaju bagrema ko u prici Sent from my SM-N910C using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Ekipa sad će opet biti prije Božića kulenovih sekaKlasika kao svake godineSlavonska šarena svinjaDomaće meso , obična sol, lagano šarf, bez aditivaKomad cca 450 gramaPo komadu 75knPoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted November 10, 2017 Share Posted November 10, 2017 Trazim domaci ocisceni ljesnjak od opga, cca 400 kg mjesecno kroz cijelu godinu ispod 45 kn kg sa dostavom u zg. Ako se netko vidi u ovome javite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Ekipa sad će opet biti prije Božića kulenovih sekaKlasika kao svake godineSlavonska šarena svinjaDomaće meso , obična sol, lagano šarf, bez aditivaKomad cca 450 gramaPo komadu 75kn Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Moze meni dvije molim te, tnx. Ako treba uplatim ti na racun ili kako vec... Također, trebam domaci spek i kobasice, pa ako netko ima nek mi javi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Biti će i domaće slanine iz istog izvora tek u veljači negdje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 I ja bi 2 seke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grga20VT Posted November 12, 2017 Share Posted November 12, 2017 Ako ce netko bit zaineresiran imat ce meni zenini za prodat maslinovo ulje po 100kn/litra,masline su full urodile pa ce prodavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabolchica Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 Trazim za frendicu bademe (2kg) i indijske orascice (1kg). Ima tko? Ako da, pliz javite se na whatsapp ili sms jer ne idem na forum cesto u zadnje vrijeme. +971558039088 Hvala unaprijed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted November 17, 2017 Share Posted November 17, 2017 krvavice enibadi? jedu mi se sa zeljem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juicy Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 On 10/26/2017 at 9:53 AM, Xman said: Od cure starci imaju viška maslinovog ulja, sve ubrano na Krku. Tamo su razne nagrađivane sorte, meni je to ulje daleko najbolje koje sam ikad probao. 100kn/litra u staklenoj boci ili 90kn/litra u plastičnoj. Odlično ulje, preporuka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Idem u nedjelju po sir pa ako neko hoće neka mi javi do petka ( na PM ) da na vrijeme naručim. Dimljeni ili obični 60kn komad cca 1,3-1,4kg Preuzimanje u ponedjeljak kod mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjur Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Sirevi su Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Uskoro cu imati extra djevicansko domace maslinovo ulje iz mladog maslenika gorkasto pravo domaceodlezalo godinu danaCijena bi bila 80kn/litraPoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Ne kaže se "odležalo godinu dana" nego "staro ulje" Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 Pa ne bih tako rekaoPošto je ovo iz maslenika koji daje 5000-7000 litara svake godine a skladišti se u vrhunskim inox bačvama da se staloži jer se ne filtrira kaže se odležaloUsuđujem se reći da se razumijem u kvalitetnu hranu i imam izvore do vrhunskih proizvodaEvo usporediti ću sa Rendinim uljem....isto po kvaliteti sigurno samo malo drugačijeg okusaLjudi koji me znaju i uzimaju stvari preko mene znaju da je roba vrhunska i da je ovih 80 kn u rangu onih koje se prodaju po 120 i višePoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 @plastikman Pa zar ni dva smajlija nisu dosta?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted November 24, 2017 Share Posted November 24, 2017 Nisam skužio jebe mi Tapatalk slike i emotikonePoslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Još danas i sutra uzimam narudžbe za kulenove seke Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted January 2, 2018 Share Posted January 2, 2018 Tražim domaći jabučni ocat cca 10ak litaraIma neko?Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now