Jump to content

Nudim/Trazim domaci proizvodi

frx1

Recommended Posts

Fox,

Ja sam uzeo 30kg lipe i cvjetnog domaceg, moram ti provjeriti za bagrem. Inace ima moja babysitterica :) sve uzgajaju i rade njezini kod koprivnice. Posaljem joj poruku, taman se legao u krevet u vegasu, ubio me avion

5 hours ago, Fox said:

Ima netko domaceg meda od Bagrema. Obicno uzimam od rodjaka iz Sinja i njegovog OPG-a ali sve sto je ovu sezonu vrcao i upakirao, rasprodao je u roku keks...

Ali da je ono bas pravi, domaci. Ne ono kad u Intersparu vidim na tegli da pise mjesavina meda iz EU i meda koji nije iz EU. Mozda kineskog :lol::lol:

Doma trosimo 4-5 tegli od 900 grama mjesecno pa tu kolicinu trebam...

.

ima ti meni kolegica na poslul, ja uzimam od nje, teglica 40 kn

[mention=31]fox[/mention]

Znam da si tu iz kvarta. Tamo na oranickoj na samom zavoju kod ona 2 lezeca s desne strane preko puta bille a sada spara ti je opg Mario Kukec. Moj frend. I radi pravi domaci med solo. Nisam 100% da li trenutno ima bagrema ali mozes stat kad si uz put, pozvonit i pitat. Inace mi konzumiramo samo njegov med i propolis i nama je fenomenalan.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

On 10/27/2017 at 1:48 AM, Fox said:

Ima netko domaceg meda od Bagrema. Obicno uzimam od rodjaka iz Sinja i njegovog OPG-a ali sve sto je ovu sezonu vrcao i upakirao, rasprodao je u roku keks...

Ali da je ono bas pravi, domaci. Ne ono kad u Intersparu vidim na tegli da pise mjesavina meda iz EU i meda koji nije iz EU. Mozda kineskog :lol::lol:

Doma trosimo 4-5 tegli od 900 grama mjesecno pa tu kolicinu trebam...

.

Ima moj kolega s posla, ako hoces posaljem ti broj. Cak je i forumas, ali ne znam mu nick ?

• 2 weeks later...
Ekipa sad će opet biti prije Božića kulenovih sekaKlasika kao svake godine

Slavonska šarena svinja

Domaće meso , obična sol, lagano šarf, bez aditiva

Komad cca 450 grama

Po komadu 75kn

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

Moze meni dvije molim te, tnx. Ako treba uplatim ti na racun ili kako vec... 

Također, trebam domaci spek i kobasice, pa ako netko ima nek mi javi.

On 10/26/2017 at 9:53 AM, Xman said:

Od cure starci imaju viška maslinovog ulja, sve ubrano na Krku. Tamo su razne nagrađivane sorte, meni je to ulje daleko najbolje koje sam ikad probao.

100kn/litra u staklenoj boci ili 90kn/litra u plastičnoj.

Odlično ulje, preporuka

0rf2tRa.jpg

• Like 1

Pa ne bih tako rekao
Pošto je ovo iz maslenika koji daje 5000-7000 litara svake godine a skladišti se u vrhunskim inox bačvama da se staloži jer se ne filtrira kaže se odležalo
Usuđujem se reći da se razumijem u kvalitetnu hranu i imam izvore do vrhunskih proizvoda
Evo usporediti ću sa Rendinim uljem....isto po kvaliteti sigurno samo malo drugačijeg okusa

Ljudi koji me znaju i uzimaju stvari preko mene znaju da je roba vrhunska i da je ovih 80 kn u rangu onih koje se prodaju po 120 i više

Poslano sa mog Redmi Note 3 koristeći Tapatalk

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...