Jump to content

Recommended Posts

Posted

Killeru, james bondu jedan :D

Lik je u međuvremenu tražio po mom TR-u u pošti i nisu našli ništa, tek nakon šta sam mu dao "tvoj" TR, je našao paket i odgovorio mi ovo:

Hi I have call them they said you not put house number they going to re delivery for tomorrow. I will contact you tomorrow. Thanks

Pretpostavljam da mi govori da nisam napisao adresu, iako jesam, imam i kopiju potvrde. Uglavnom, hvala i imaš večeru, i ti i mexx i jabuka ako dođe doma i ne znam koga sam sve izmaltretirao oko tih fuckin injektora, ipak se radi o cca 3000 kn

Posted

Kill, svaka cast! :notworthy: Za klopu i cugu sam uvijek, samo javite kad. :D Eto mene u 4. mjesecu najvjerojatnije. :D

Ma nemas brige kolega. Tu smo da si pomognemo ako mozemo i bitno je da si nasao paket, sve ostalo je manje vazno. :thumbsup:

Posted

Hi I have call them they said you not put house number they going to re delivery for tomorrow. I will contact you tomorrow. Thanks

Pretpostavljam da mi govori da nisam napisao adresu, iako jesam, imam i kopiju potvrde.

Obzirom da sam vec ispraksana u ovakvoj komunikaciji, mislim da ti je napisao da si spomenuo adresu, ali ne i kucni broj (ili kaj vec tamo imaju). :D

Uglavnom, svakako javi da li ti se javio i da li je primio paket! :thumbsup:

• 4 years later...
Posted

Da ne otvaram novi topic, postavit cu pitanje ovdje.

Radi se o dostavi paketa iz UK, narucio sam pocetkom prvog mjeseca dio za Forda, jos uvijek nije stiglo a na upit kazu da je zapelo radi Brexita. Gledam drugu opciju jer ne mogu vise cekat, dali je tko u posljednje vrijeme narucivao sta iz UK a da je doslo u normalnom roku.

Vecina dobavljaca i online trgovina je iz UK a nema mi smisla sad narucit kod drugog i cekat opet mjesec dana.

Svaki savjet i iskustvo je dobrodoslo!!

Posted (edited)
42 minutes ago, Marin said:

Da ne otvaram novi topic, postavit cu pitanje ovdje.

Radi se o dostavi paketa iz UK, narucio sam pocetkom prvog mjeseca dio za Forda, jos uvijek nije stiglo a na upit kazu da je zapelo radi Brexita. Gledam drugu opciju jer ne mogu vise cekat, dali je tko u posljednje vrijeme narucivao sta iz UK a da je doslo u normalnom roku.

Vecina dobavljaca i online trgovina je iz UK a nema mi smisla sad narucit kod drugog i cekat opet mjesec dana.

Svaki savjet i iskustvo je dobrodoslo!!

obrnuti smjer (slao paket iz HR u GB), poslao 21.01. nema nikakvih informacija osim da je HP sve odradio i otpremio paket 25.01., info sluzba kaze isto - cekanje radi Brexita, paket je valjda u nekakvom sabirnom centru velikog aerodroma tipa Frankfurt....

Edited by lima
Posted

Ništa ne dolazi normalno iz UK. Trebati će neko vrijeme da se stabilizira, mi često naručujemo paletno iz UK i prijevoznik koji nam je do sada radio transporte je raskinuo suradnju, a nekoliko njih koje smo pitali npr Intereuropa ne žele za sada raditi sa UK. Bilo je nekoliko transporta koji su došli u RH pa su ih vraćali nazad i imaju veliki rizik i trošak i ne žele to raditi. Nažalost sada su dodatni trošak carine i trošarine pa to sve skupa i više košta i dulje traje.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...