Jump to content

cipanje Skode

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Willy' date=' molim te ukoliko nisi zadovoljan sa mojom uslugom da mi se javiš, da ti vratimo automobil na tvornički te da ti vratim novce. Nitko za mene ne može reći da sam nepošten, pa tako želim i nastaviti. Ukoliko se ne varam, rekao sam ti da će tvoj automobil dobiti 23-25ks i 50Nm, i ukoliko ti držiš da ja svoje nisam ispunio, te držiš da je rezultat koji si dobio mjerenjem realan (da si dobio 21ks i 21Nm), molim te javi mi se i odraditi ćemo kompletan povrat sredstava i automobil na tvornički.[/quote']Nemojmo brkati loncice, nigdje ja nisam napisao da sam nezadovoljan. Nema tu diskusije, ovo je vrlo profesionalno sa tvoje strane. Istu stvar si mi ponovio kad smo se culi preko telefona taj dan i da nisam bio zadovoljan tada odlucio bih se na vracanje stock mape, ali nisam kao sta to nebi ucinio ni danas nakon vise od godinu dana. Auto ne dimi, ide bolje, pogotovo nakon 3000rpm, i ono najbitnije je sta vozi kao prvog dana.

Tema se vrti oko cipiranja pa sam se osvrnuo na detalj razbacivanja sa brojkama i iznio svoje iskustvo. Mozda je moj auto neispravan, mozda su mjerenja odnosno valjci neispravni pa zato muha ima ovaj stav...

Rijetko kada auto prije i poslije dyno-a pokaze i 50% obecanog.

U taj dio necu ulaziti jer sa znanjem kojim raspolazem mogao bih jedino nagadjati a to svakako izbjegavam. Na kraju krajeva na citatelju je da na temelju informacija koje sakupi donese svoju konacnu odluku.

platio sam što sam tražio i to sam evidentno dobio, na valjke ću otići radi krivulja, ne radi konačnih brojki..

Konacne brojke su nebitne, zato to nisam ni spominjao dok me nisi konkretno pitao da ih napisem. Bitna je razlika prije/poslije odnosno powerband. Iz krivulje koju neces imati sa cime usporediti ces malo toga vidjeti. ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...