Jump to content

putnicki N1 sa 4 sjedala, ima li?

riceburner

Recommended Posts

Zoomby daj vise info ak znaš uzimamo službeni auto pa nas zanima,po mogućnosti Q7 i sl.

Ponavljam da nemam veze s ovim rentacarom ali eto vam pa zovite 0914087703 ili 021599407.... meni su dali ponudu

Viator d.O.o. iz splita tj last minute rent a car

znaci Nissan Navara na tri godine je 7.800kn+PDV/mjesecno. Ukljucena registracija, redovni servisi/godisnji, kasko, zamjensko vozilo u slucaju kvara, zimske gume, usluga odvodjenja na sevis itd....

da je puno je, ali opet ta Navara je ca 400.000kn sa PDVom i PPMVom koji ne mozes odbiti, trosak servisa i bilo sto vezano za to vozilo nemozes odbiti itd.... eh sad pregovori i to kako i sto vidite s njima....

isto tako novi Combo na godinu dana 3.500kn+PDV mjesecno isto sve kao i gore.... rega/kasko/servis/gume itd...

• Replies 63
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Imate nesto sto se zove dugorocni najam vozila sto sad nude rentacari... I nije samo prijevid leasinga! Oni kupe auto i ti platis pdv na prvoj rati ali caka je sto ti cijeli iznos ide u trosak i pdv je predporez. I sve rate su trosak, a oni ga regaju, serivusiraju, gume itd. Cak imaju zamjensko kod kvara blabla... Rata je naravno nesto skuplja nego obicni leasing ali svaki auto ide u trosak na ovaj nacin.... Mozes dogovoriti i pravi prvokupa nakon nekog roka itd.....

Dok ne promjene ovu poreznu represiju i unistavanje trzista ovo je vrlo realna opcija...

Neznam koji rentacari to sve nude ali imam ponudu negdje na kompu pa mogu pogledati ali google i visegodisnji najam i nesto ce naci

I ne bavim se time....

SIXT to radi ako nekome treba

• 11 months later...

tko kupuje n1 s više od 2 sjedala nek pročita ovo

(iz jednog drugog topica)

Berlingo s 5 sjedala ali s pomičnom pregradom smo nedavno uzeli i ide u N1

meni osobno debilan auto, ne volim ga vozit

debilan je zbog čudnog položaja sjedenja, ne mogu namjestiti vozačev sic da mi odgovara. kad gurnem sjedalo skroz iza kao da mu fali još 2-3cm da bi se normalno osjećao. nema podešavanje po visini

visok sam 181cm znači niš posebno

e sad, ono još bitnije

kad se sruši zadnja klupa i pomakne naprijed da bi iza bilo nešto mjesta za stvari, prednja sjedala ne mogu ići do kraja iza (a ionako je to "do kraja" premalo) jer smeta klupa

slika s neta - cijeli naslon zadnjih sjedala još ide naprijed do prednjih sjedala

CitroenBerlingoFurgon580-02.jpg

sutra idem prvi put malo dalje s tim autom i ne znam kako ću izdržat. sad kad sam ga parkirao u garažu osjećao sam se ko bakice koje sa glavom ljube volan dok voze

znači ako kupujete takav auto, izbjegavajte berlingo/partner. ili pitajte dal se može naručit podešavanje vozačevog sjedala po visini(naš "stari" partner to ima ali je običan dostavni), mislim da bi puno pomoglo

kolega "doktor" iz prodaje se gura da bi izabrao auto za servis pa se sad mi moramo jebat s njim

7946bc96af66dfd94e261a304d67931a.jpg

ne znam dal se kuži na slici ali jako je loše

Edited by JosipZG

U Kangoo N1 sa 5 sjedala se (u najnajosnovnijoj opremi) vozačev sic može podesiti po visini a zadnja sjedala preklopiti da pod bude potpuno ravan sa prtljažnikom ALI je pregrada fiksna :D:D

Auto je stvarno prostran, kada sicevi nisu preklopljeni ima mjesta za 5 gorila i jednu euro paletu u prtljažniku.

Ak se ne varam ta pregrada i mora bit fiksna

Tako je ali može biti fiksna u jednom i drugom položaju...

Berlingo/Partner imaju problem duljine tovarnog prostora u klasičnoj varijanti zbog homologacije kao N1 zato je ova priča o pomaknutoj klupi i neiskoristivoj praktički...

2fast ono kaj je najbolje od svega, nama ne treba takav auto. Obican teretni Partner savrseno obavlja posao. Imamo i vecih auta u firmi ako ide vise ljudi (scudo) a ako vise mjesta treba imamo i teretnog mastera onog velikog

Stvar je da je ovaj htio ispast frajer jer je kao on sredio da "putnicki bude po cijeni teretnog". Hvala kolega, veliku uslugu si napravio. Medvjeđu

U ovome se u cca 2 mjeseca jos nije vozilo vise od 2 osobe

Xman pogledaj prvu sliku koju sam stavio, vide se gore na kontra strani vodilice o kojima Willy priča

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...