Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Daklem kupujemo novi auto za firmu, znam da je bilo halabuke oko N1 homologacije...

Rjesavamo se starog comba furgona, jer nam treba nekaj sa 4 sjedala, jel opce ima kaj za kupit vise N1 sa 4 sjedala ili nema?

Nisam jos pohodio salone dok se ne informiram tocno, da ne bi bilo posle nismo znali na poreznoj :rofl:

U knjigovodstvu vele da je od prosle godine za odbitak auto s dva sjedala i cvrstom pregradom ili ovo kaj sad imamo.

Najbolje bi nam pasala astra karavan ili nekaj slicno... :thumbsup:

Edited by riceburner
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malo guglam sad, znaci ostaju samo ovi eventualno ako se nije promijenilo caddy like sa krutom straznjom osovinom?

to bas i nije nekaj jer su to izrazito neudobni auti, narocito otraga...

Posted

2 GoranE46: Oni nisu ni blizu 3.500 kg tako da nikako osim magijom.

btw: imam i Forda u ponudi, isto nesto i na lageru, ali ako ides na skuplje od Dobla onda je Caddy logican izbor po meni jer je Ford vrlo blizu cijenom.

Posted
Mene zanima kako takakv neki auto registrirat pod C1, tj. Povecat ukupnu dozvoljenu masu iznad 3500kg na barem 3501kg

Ode vozačka na hlađenje? :D

Posted
E al stvarno Amarok ali naravno s duplom kabinom prolazi? Znam da ona single cab verzija ide.

Ne,sve te pick upove s dva reda su odjebali takoder......sa 4 sica prolazi samo ono sto iz tvornice dolazi sa teretnom homologacijom tj kao teretno vozilo....atestiranja u hr vise ne igraju :(

Posted
Mene zanima kako takakv neki auto registrirat pod C1, tj. Povecat ukupnu dozvoljenu masu iznad 3500kg na barem 3501kg

Mislim da ti jedan Iveco 35c18 ne gine na godinu dana :)

Posted
Ne,sve te pick upove s dva reda su odjebali takoder......sa 4 sica prolazi samo ono sto iz tvornice dolazi sa teretnom homologacijom tj kao teretno vozilo....atestiranja u hr vise ne igraju :(

jesi siguran da su odjebali?? jer ti pick up-ovi se vode pod normalna teretna vozila... isto kao i npr vw trransporter s onim sandukom iza.... takvi su došli iz tvornice

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...