Jump to content

Recommended Posts

Posted
gle taj rucni nije kod na miniwashu ,ali jebemu mater za predpratnje je odlican meni ,naravno da necu cijeli auto s njim spricat jer traje ,ali bokove i kriticna mjesta cu nasaftat

Jesi isprobao konačno taj foamer? Jel valja?

• Replies 89
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Velis Vucko smijes se idiotima a ti peres auto svaki dan... Stvarno si specijalac..

ako je tebi gušt se vozit u zamazanom autu tvoj problem,čak i smece od golfa operem nakon svake vožnje praktički,uključujuci i prikolicu

Za mene je svatko idiot koji za sebe smatra da je neki jebeni auto frik a pere auto za vikend,osobito po ovom vremenu...svaki dan imam vremena 5 x 26 sek za pranje

Posted

po ovakvom vremenu perem auto kad mi je prag toliko prljav da može sprljati hlače. i to na način da ne potrošim više od 10 kn i niti ga ne osušim, nego pustim da to obavi vjetar :D

neki stvarno imaju viška vremena :lol:

Posted
po ovakvom vremenu perem auto kad mi je prag toliko prljav da može sprljati hlače. i to na način da ne potrošim više od 10 kn i niti ga ne osušim, nego pustim da to obavi vjetar :D

neki stvarno imaju viška vremena :lol:

Ovo je najgore...na Poliću me to iznimno živcira kaj se svako malo userem na pragove.

Posted

TT kužim te, evo moj prijedlog za tvoj auto koji ima dobru zaštitu:

1. 3kn u samoposlužnoj ispiranje auta

2. Hyper Wash snow foam u ručnom foameru. http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.505.008

10388567_10152880956262243_3777002209458747154_n.j  pg?oh=5f0c889d665277e7cbdce13ede87bf08&oe=554A14BE&__gda__=1433218984_846376861d45a6a6e6a24aff8bbc351  c

3. 2kn ispiranje snowfoama nakon čekanja

4. quick detailer i vosak http://www.partes.hr/index.php?page=artikl&id=050.510.042

Ako želiš probati prije kupovine posudim ti svoj foamer i hyperwash.

I jedan video kako oprati auto u samoposlužnoj ako živiš u stanu

Posted

Zax, ja to ovako radim trenutno:

1) Isperem auto šaponom sa samoposluzne

2) dok se to namace smijesam u jednu katu Megs Ultimate wash&wax, a u drugu natocim cistu vodu

3) Isperem auto

4) Pranje vunenom rukavicom i gore slozenim samponom sa 2 bucket metodom

5) Spricanje sa eagleone Wash&wax ili Megs Ulatimate quickwaxom i brisanje ručnikom

E sada bi umjesto 1) i za one trenutke kada ga ne perem rukavicom nego samo ispirem uveo foamer

Posted

Eto onda si sve svoje dileme riješio. Kupiš Foamer i udri pjeniti.

Mene jednom vlasnik praone pitao kakva je to kemija jer njima pregledavaju otpadne vode, pa sam mu objasnio da je to profi pjena i sve 5.

Posted

Ja baš imam taj Bilt Hamber koji sam kupio skupa sa Epoca Tec2 foamerom na group buyu.

Stavim 50ml na 1,5l vode i Snow foam koji dobijem nije ni blizu debel i trajan kao sa Hyperwashem.

Dapače Hyperwash zna još 2(dva) dana stajati na mjestu gde je auto opran, poput pravog snijega.

Budem poslikao jedan i drugi SF pa postam slike. ;-)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...