Rallye VR6 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Mislio sam na to da se u slucsju bilo kakvog kvara , u servisu mijenjaju kompletan mjenjac, nema popravka. Osim mehatronike koju zamijene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Moze se mehanotrika reparirat. Nema problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Trci Iskra sa kantom goriva! Ne, nego šepa iskra sa kantom goriva :lol:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Moze se mehanotrika reparirat. Nema problema. Ali ovlasteni servis to ne radi nego stavlja komplet novu. Ako mjenjac nije ispravan , srtavlja novi. Nema popravaka. Van ovlastenog se moze svasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 13, 2015 Author Share Posted February 13, 2015 WOT box je za TFSI sasvim dobar i ako dovoljno brzo šaltaš radit će bez ikakvih problema! Jedino kaj na K04 i nema nekog pravog efekta ali se osjeti kako god uzmeš, barem možeš pun gas iz 1. u 2. što inače ne bi baš išlo. I ne cuka kao kad siluješ bez WOT-a. Uglavnom čuvaš getribu, lamelu itd. Stavljaj. Hvala.. Može lock, a ovi nek trkeljaju od dsg, iskri itd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeljko_M Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Ne, nego šepa iskra sa kantom goriva :lol:. Ako je velika kanta onda i sepa ha ha ha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 Ako te slucajno zanima, kako radi. Ali ima par krivih inofrmacija nutra, mislim da su to namjerno stavilihttp://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_308.pdf Popravak http://docs.jayzone.eu/erWin/VW/Jetta%20&%20Golf%20Variant/Workshop%20Manuals/Power%20Transmission/6-speed%20dual%20clutch%20gearbox%2002E.pdf :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 hoće kod mene ovako bacat plamen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted May 24, 2015 Author Share Posted May 24, 2015 da bumpam temu.. Ima li tko da zna i da hoće spojit wot box na moj auto? Kao što tcode u temi o klimama napomenuo, naravno uz novčanu naknadu.. Jer na 3 mjesta sam pitao i ispada da znaju svi ali nitko neće, tj. nemaju vremena. Pa sad tražim nekog ozbiljnog koji će mi to spojit. Hvala unaprijed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 nije stvar vremena ,mogo si vec imat spojeno ,ali kobra u đepu te jebe :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 hebemu led, da je moj auto, ja bi se sa tim igra al na tvom..pa da mi plačeš :no2: sigurno ima jos diy http://forums.vwvortex.com/showthread.php?4333538-DIY-N2MB-s-WOT-Box-2-step-and-WOT-Shifting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 nije stvar vremena ,mogo si vec imat spojeno ,ali kobra u đepu te jebe :lol: ovo je bilo po kicicama :rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted May 25, 2015 Author Share Posted May 25, 2015 nije stvar vremena ,mogo si vec imat spojeno ,ali kobra u đepu te jebe :lol: Ajd ne seri.. Jebote Zaca-a sam 5 puta zvao i nije se udostojii odgovorit. Pa necu ga ja molit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Ajd ne seri.. Jebote Zaca-a sam 5 puta zvao i nije se udostojii odgovorit.Pa necu ga ja molit. covjek radi od 8-20h svaki dan ,nece za tebe radit nedeljom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted May 25, 2015 Author Share Posted May 25, 2015 covjek radi od 8-20h svaki dan ,nece za tebe radit nedeljom Tko je spomenuo nedjelju.. Ja kad sam bio pricao s njim rekao sam subota.. nemoj fantazirat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now