Laki_zg Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 ja sam Forlegu zadnje kupovao u TAS-u, toga malo stavim kad su jako prljave felge, inace sve skinem sa spužvicom i onime što mi ostane od pranja auta (NXT car wash) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 svaka poslovnica ciak auta ti to ima na lageru od atasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Atas ima jebene kemije.. samo treba pazit sa omjerima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 Kupio sonax extreme 750ml za 40kn, test za vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Kupio sonax extreme 750ml za 40kn, test za vikend Kda naspricas prođji i spuzvicom po njima pa isperi. Felge su nakon toga nove Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 kupio i debeli kist za 5 kn za oko krakova, gledao jubito fala svejedno na opaski :cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Kda naspricas prođji i spuzvicom po njima pa isperi. Felge su nakon toga nove Ako su jako prljave onda ovo napravi što ti je TT napisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 prvo budem na grubo toplom vodom sa miniwashem, kad se posuse onda budem naspricao taj sonax i sa debelim kistom sve prosao, a prvenstveno otvore s unutarnje strane krakova sto je tesko dostupno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Prvo na suho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 čemu dupli posao? našpricaj odmah kak ti Rene veli na suho, pričekaj da pocrveni i krene "radit" pa isperi miniwashem.. ako ostane kakva nečistoća, tek onda ponovi postupak i upotrijebi kist.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 dobro bum tak onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Našpricaj na suho, iskoristi kist odmah i isperi ih (ja koristim odmah program pranja tako da ima šampona i da je voda topla, a kasnije isperem kad i auto ispirem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Bome Iron X mi se danas namucio na Audijevim felgama. Imale su garezi iznutra koje mi je pred pol godine neko sredstvo iz Plodina za felge sta kosta 50 kuna rjesilo bez beda. Ovo sam nanosio 2 puta prakticki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Iron x je samo za metalne cestice.. Nikkve smole, katran i slicno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Sonax extreme evo baš danas išao isprati malo auto, na suho naspricao i pričekao malo... Kasnije isprao i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrky047 Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 iz mog iskustva atas je bolji za zapuštene felge, dok je sonax dovoljan za redovno održavane felge. Ironx nije ni do koljena atasu kod zapečenih felgi. Mene još oduševio proizvod od bilt hambera samo je dosta skuplji http://www.dls.com.hr/proizvod/auto-wheel-1-l Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Meni je Sonax Xtreme super, ali moram priznati da druge proizvode nisam ni probao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 21, 2015 Author Share Posted February 21, 2015 daklem evo danas se primio felgi od renfaultova, 50kn baceno u vjetar :clap::clap::clap: vau vau felge nisu dosle na red, nestalo je tekucine... ako uspijem preko tjedna nabavit taj ATAS jos cu s time probat... :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaya Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Uzmi bocu dimera i možeš prat godinu dana s 60 kn, pazi kak ga razrijediš, četkica spužvica i ide sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Ako su felge jako prljave tu je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertino Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 permetal je agresivan i nagriza boju. nikako nije za oibojane povrsine!! Eh,ljudi na sta vi bacate lovu. Ovakve stvari su majka za felge, a kostaju 15ak kuna boca Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 21, 2015 Author Share Posted February 21, 2015 nije mi jasno, gledao sam hrpu filmova na jubito, al kod mene se jedva boja promenila u ljubicasto, na jubito kaj sam gledao je onako opako ljubicasto, kod mene na par mjesta ljubicaste flekice... :huh::huh::huh: jel moguce da su mi u tokicu prodali neko staro sranje ili fejk sonax? :frusty: :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 nije mi jasno, gledao sam hrpu filmova na jubito, al kod mene se jedva boja promenila u ljubicasto, na jubito kaj sam gledao je onako opako ljubicasto, kod mene na par mjesta ljubicaste flekice... :huh::huh::huh: jel moguce da su mi u tokicu prodali neko staro sranje ili fejk sonax? :frusty: :blink: lepu su ti rekli forlegu ili dimer javi se na fejs da ti kazem di ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dottore Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 O hebo ga sad...onda 0 bodova. Sonax Xtreme mi skida sve, a imam bijele felge tako da ću ostati na njemu. http://i37.photobucket.com/albums/e99/raptor6767/RENEKO%20autodijelovi/Sonax-za-felge.jpg Ja sam zadovoljan sa Xtreme. Pošto je čeličane su bile sa ratkapama, crni talog od kočione pločice su bile svuda. Xtreme i četka riješio problem. Vratio se sjaj kao nove čelične. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Mora se zacrvenit ili ti se tak zapeklo da više ne reagira sa tekućinom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now