Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja sam Forlegu zadnje kupovao u TAS-u, toga malo stavim kad su jako prljave felge, inace sve skinem sa spužvicom i onime što mi ostane od pranja auta (NXT car wash)

• Replies 92
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

prvo budem na grubo toplom vodom sa miniwashem, kad se posuse onda budem naspricao taj sonax i sa debelim kistom sve prosao, a prvenstveno otvore s unutarnje strane krakova sto je tesko dostupno :)

Posted

čemu dupli posao? našpricaj odmah kak ti Rene veli na suho, pričekaj da pocrveni i krene "radit" pa isperi miniwashem.. ako ostane kakva nečistoća, tek onda ponovi postupak i upotrijebi kist..

Posted

Bome Iron X mi se danas namucio na Audijevim felgama. Imale su garezi iznutra koje mi je pred pol godine neko sredstvo iz Plodina za felge sta kosta 50 kuna rjesilo bez beda. Ovo sam nanosio 2 puta prakticki...

Posted

daklem evo danas se primio felgi od renfaultova, 50kn baceno u vjetar :clap::clap::clap:

vau vau felge nisu dosle na red, nestalo je tekucine...

ako uspijem preko tjedna nabavit taj ATAS jos cu s time probat... :naughty:

img20150221105135.jpg

Posted

permetal je agresivan i nagriza boju. nikako nije za oibojane povrsine!!

Eh,ljudi na sta vi bacate lovu. Ovakve stvari su majka za felge, a kostaju 15ak kuna boca

08030882l.gif

158-3x-Chante-Clair-Sgrassatore-univ.jpg

Posted

nije mi jasno, gledao sam hrpu filmova na jubito, al kod mene se jedva boja promenila u ljubicasto,

na jubito kaj sam gledao je onako opako ljubicasto, kod mene na par mjesta ljubicaste flekice... :huh::huh::huh:

jel moguce da su mi u tokicu prodali neko staro sranje ili fejk sonax? :frusty: :blink:

Posted
nije mi jasno, gledao sam hrpu filmova na jubito, al kod mene se jedva boja promenila u ljubicasto,

na jubito kaj sam gledao je onako opako ljubicasto, kod mene na par mjesta ljubicaste flekice... :huh::huh::huh:

jel moguce da su mi u tokicu prodali neko staro sranje ili fejk sonax? :frusty: :blink:

lepu su ti rekli forlegu ili dimer :) javi se na fejs da ti kazem di ima.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...