francuz Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Aj slikaj. Zanima me koliko su široke cijevi, dakle od ruba do ruba da vidim jel mi stane pod difuzor. Može i na PM, pa na mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 Kad usporedis cijenu/kvalitetu renomiran proizvodjaca s Milletom.. skuzis da Mille nije skup i mozes rijesit sve "doma". I da moze ti napravit nastavak kakav zelis S obzirom da miletove auspuhe ne mozes atestirati glupo ga je usporedjivati sa renomiranim proizvodjacima. Jbes auspuh s kojim ne smijes na cestu bez da ti skinu tablice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 ^^ Imas pravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 ^^ Imas pravo. Sasa brzo skidaj moj auspuh sa porsea i impreze da ti ne skinu tablice . Bolje da si kod laste slozio , em bi usparao lovu i nebi ti skidali tablice po cesti . :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 (edited) ^^ Imas pravo. Pa cekaj sada, jel nemam? Mozes li taj auspuh legalno atestirati, uvesti u knjizicu tako kada ides na tehnicki da nemas problema. Da ne moram razmisljati hoću li morati na vanredni tehnicki ako naletim na kontrolu. Ili je dovoljno reći, moj auspuh je radio Mile i jako je kvalitetan te atest je nepotreban. Ili to Vama nije bitno, a renomirani proizvodjaci su glupi jer daju svu potrebnu dokumentaciju za atest. Edited July 29, 2015 by GonzoT5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Pa cekaj sada, jel nemam? Mozes li taj auspuh legalno atestirati, uvesti u knjizicu tako kada ides na tehnicki da nemas problema. Da ne moram razmisljati hoću li morati na vanredni tehnicki ako naletim na kontrolu. Ili je dovoljno reći, moj auspuh je radio Mile i jako je kvalitetan te atest je nepotreban. Ili to Vama nije bitno, a renomirani proizvodjaci su glupi jer daju svu potrebnu dokumentaciju za atest. Inace ako te bas zanima , moja firma Nicro d.. u kojoj je auspuh proizveden ima sve potrebne certifikate od tuv-a do iso-a itd. Pa ako te to bas jako muci mozes dobit i plocicu na auspuhu i dokumentaciju i sve ostalo pa si ga mozes atestirat . Jer ni sa jednim auspuhom nikakvu dokumentaciju ne dobijes osim ruzno punktirane plocice na loncu . Na kojoj ne pise apsolutno nista osim E-certifikata , npr. E24 ili E27 . Ja koristim hjs katalizatore sa originalnim njihovim certifikatom sa kojim se auspuh moze atestirati radi eko normi . I platim ga 150€ vise samo radi plocice koja je na njemu i gle cuda nikakvu dokumentaciju ne dobim osim toga , makar sam ju vise puta trazio i odgovor je bio da je to dovoljno . 99% konfiguracija auspuha koje vi ovdje trazite i stavljate na svoje aute nemoze biti atestirano jer se vise manje svi vozite bez katalizatora , srednjih lonaca i preglasnim autima . Tako da ti puno toga pada u vodu . Akrapovic je jedini koji to radi po pravilima kako bi to trebalo biti . Evo upravo radim auspuh za audi R8 i biti ce atestiran , pa bude vam srce na mjestu . A nisam znao da Lastovcic radi auspuhe sa certifikatom i da daje svu dokumentacju kad ti zavari nastavke na auto bez zadnjih lonaca itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar001 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Baš me zanima i da atestirate gdje će vam to bit upisano pol stvari koje imam atestirano NIJE upisano ni na papiru za atest a kamoli u prometnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 S kim se Miki objasnjavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Istina, Mille šta se imaš objašnjavat... radiš dobro svoj posao, tko ima para da plati - platit će tvoje ruke i znanje, tko nema - ide kod Laste koji o protoku ispušnih plinova zna koliko i ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 S kim se Miki objasnjavas Fali ti Miki, nemaš se s kim svadit :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Ne nego ja nikolu ne zovem mile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Ma ne radi se o objasnjavanju , samo o objasnjenju sto i kako . Jer ocito ljudima nisu jasne neke stvari , ali bitno da se pametuje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Mile Jebe vas taj Lastovcic jako a ja ga nigdje nisam spomenuo zajedno sa tobom u kontekstu. Ako se tvoji auspuhi mogu atestirati onda sve pet i rame uz rame si sa akrapovicem, kako cijenom tako i kvalitetom. I nije istina da se ne dobije dokumentacija sa sportskim auspusima. Na Volvu sam imao Remus i dosla je sva potrebna dokumentacija. S obzirom da je auspuh bio iskljucivo za taj model auta, atest nije bio potreban ali si papire morao imati sa sobom u autu. Vec kada spominjes Lastovcica samo da dodam da se Lastovcicevi auspusi mogu atestirati vec sigurno 10god. jer imaju potrebnu dokumentaciju za koju vecina ekipe nije znala da uopce postoji. Općenito vezano za te auspuhe, radi se prevelika nauka oko istih al jbga treba znati prezentirati i prodati proizvod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 MileJebe vas taj Lastovcic jako a ja ga nigdje nisam spomenuo zajedno sa tobom u kontekstu. Ako se tvoji auspuhi mogu atestirati onda sve pet i rame uz rame si sa akrapovicem, kako cijenom tako i kvalitetom. I nije istina da se ne dobije dokumentacija sa sportskim auspusima. Na Volvu sam imao Remus i dosla je sva potrebna dokumentacija. S obzirom da je auspuh bio iskljucivo za taj model auta, atest nije bio potreban ali si papire morao imati sa sobom u autu. Vec kada spominjes Lastovcica samo da dodam da se Lastovcicevi auspusi mogu atestirati vec sigurno 10god. jer imaju potrebnu dokumentaciju za koju vecina ekipe nije znala da uopce postoji. Općenito vezano za te auspuhe, radi se prevelika nauka oko istih al jbga treba znati prezentirati i prodati proizvod. Nebi bas rekao da se radi prevelika nauka . Sloziti auto koji ce se lijepo cut , nece bucit unutra , trajat ce , nece lupat okolo po nicem itd, i je nauka inace bi svi bili akrapovic i radili isto tako... A koliko znam samo je jedan Akrapovic na svijetu . Lastovcic me ne jebe ni koliko je crno ispod nokta , dapace kad ljudi imaju neke jednostavne stvari koje ne zele platiti previse ja sam prvi koji ih salje lastovcicu jer ce to rijesit brzo i jeftino . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BALEV Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Nije ni Lastovcic povoljan kao što je bio..tj. sada je precijenjen. I stavljat Lastu i Mileta u isti kontekst je glupo jer usporedbe nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Inace ako te bas zanima , moja firma Nicro d.. u kojoj je auspuh proizveden ima sve potrebne certifikate od tuv-a do iso-a itd. Pa ako te to bas jako muci mozes dobit i plocicu na auspuhu i dokumentaciju i sve ostalo pa si ga mozes atestirat . Jer ni sa jednim auspuhom nikakvu dokumentaciju ne dobijes osim ruzno punktirane plocice na loncu . Na kojoj ne pise apsolutno nista osim E-certifikata , npr. E24 ili E27 . Ja koristim hjs katalizatore sa originalnim njihovim certifikatom sa kojim se auspuh moze atestirati radi eko normi . I platim ga 150€ vise samo radi plocice koja je na njemu i gle cuda nikakvu dokumentaciju ne dobim osim toga , makar sam ju vise puta trazio i odgovor je bio da je to dovoljno . 99% konfiguracija auspuha koje vi ovdje trazite i stavljate na svoje aute nemoze biti atestirano jer se vise manje svi vozite bez katalizatora , srednjih lonaca i preglasnim autima . Tako da ti puno toga pada u vodu . Akrapovic je jedini koji to radi po pravilima kako bi to trebalo biti . Evo upravo radim auspuh za audi R8 i biti ce atestiran , pa bude vam srce na mjestu . A nisam znao da Lastovcic radi auspuhe sa certifikatom i da daje svu dokumentacju kad ti zavari nastavke na auto bez zadnjih lonaca itd. Neznam zasto se zamaras. Sjecam se kad sam bio kod tebe po one kocnice i kad smo pricali o auspusima, tad si bio pricao, da to samo radis frendovima kad uhvatis vremena, al mi je drago da si se ipak htio posvetiti tome i raditi ih cesce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Lasta je govno. Pocincani lim. A olfo stainless steel hrdja. Ali je JEFTINO GOVNO. A to se trazi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Lasta ima svoju publiku, Mille svoju i akrap svoju. Nit će mille trznuti za nastavak auspuha nit je nastavak auspuha performance part Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Mileee trzni Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Lasta je govno. Pocincani lim. A olfo stainless steel hrdja. Ali je JEFTINO GOVNO. A to se trazi! Pa reci mu da ti stavi SS. Problem je da svi hoce jeftini i dobiju jeftino. Plati covjeku pa ces imati lonac koji ce trajati godinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Ne zna to napraviti. Kraj price. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Ne zna to napraviti. Kraj price. Haha kakav si ti lik. Budem veceras zakacio neke slike da vidis kako nezna kada dobro platis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Budem ja zakacio neke slike da vidis kako izgleda nesto sto valja a ne ta govna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Kad usporedis cijenu/kvalitetu renomiran proizvodjaca s Milletom.. skuzis da Mille nije skup i mozes rijesit sve "doma". potpis na ovo... Lastovcic me ne jebe ni koliko je crno ispod nokta , dapace kad ljudi imaju neke jednostavne stvari koje ne zele platiti previse ja sam prvi koji ih salje lastovcicu jer ce to rijesit brzo i jeftino . Kad sam ja trebao sloziti downpipe i sve do zadnjeg lonca fi76... Mille u to vrijeme nije radio auspuhe, nego je radio sa starim... pa nije imao vremena i preporucio mi je lastovcica... Tko ima jeftiniji shipping za kanadu??? Mille ili Lasta??? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Budem ja zakacio neke slike da vidis kako izgleda nesto sto valja a ne ta govna. Hic Pa vec ptice na grani znaju da je tvoje i tvojih prijatelja najbolje. Pa nisi dzabe direktor svemira kako te je netko prozvao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now