robert Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Pa reci mu da ti stavi SS. Problem je da svi hoce jeftini i dobiju jeftino. Plati covjeku pa ces imati lonac koji ce trajati godinama. 7-8 godina će trajati svaki, do tada zatučem auto i kraj priče to je moja filozofija
444IN Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Ja sma za Golfa zadnje radio kod Laste, doso tam reko ocu to i to od inoxa 304 vareno pod argonom ovo ono, donio mu V bandove, evo treca godina je na autu sve drzi normalno napravili kak sam izdiktiro, platio i to je to. Ali da bi da mi Mile slozi nesto ovako ipak ozbiljnije bi,sigurno kad pregrizem malo cijenu koja zapravo ni neznam jeli takva kako svi kokodacete previskoka jer kolko vidim uratci su vrh... eto my 50...
francuz Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Kakvi su ovi? http://www.inox-top.hr/index.html Nemam pojma, ali ovo izgleda super...
fire Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 imho posto plinovi putuju iznutra, ne izvana, bitno je kako nutra izgleda. Osim ako ste styler.
Hic Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 HicPa vec ptice na grani znaju da je tvoje i tvojih prijatelja najbolje. Pa nisi dzabe direktor svemira kako te je netko prozvao. Pa naravno, druzim se sa kvalitetnim ljudima i majstorima. Ne sa lastovcicima i njima slicnima (ovo se tice kvalitete, ne kakav je ko covjek).
Bezimeni Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Kinezi.... Ovo je i meni prvo palo na pamet dok sam vido ove spojeve 3u1, kao na ebayu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now