Uros Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 A netko drka na to sve skupa :happy: Bas tako:)...da juri,ali i da je full to je posao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 ja u autu koristim klimu, i eventualno tvornički bluetooth handsfree. ostalo zaboravil da imam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Meni je kod auta bitnija oprema, motor mi je za gušt a auto kompromis svega po malo, u konačnici osim povremenog nepotrebnog divljanja samo zato jer mogu podjednako se vozim i u amg i m3 i tiguanu i x5. Auto klima, navi, xenon, grijanje siceva i tak neke stvari mogu proc pod potrebne ali isto tak me vesele alu lajsne, ambient light, stakleni krov, senzor svjetla i kise i ostale manje vise skroz nepotrebne stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 automatsko zatamnjivanje srednjeg retrovizora je fora, nema blještenja po noći od genijalaca s sjebanim svijetlima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 E da to mi je super, s tim da moj ima i bočne retrovizori samozatamnjujuće, a kada si stalno na autocesti sa 28 traka i svjetla od svukuda ko na koncertu onda je stvarno korisno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 jeben ti je autocorrect Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Na službenom ..... 6 clindara motor (preferirano merčka 320/350cdi automatic 7g... bmw 3.0d šaltung ) klima ( nebitno automatska dvozonska ručna ) , servo (obični nikakvi progresivni i te gluposti),retrovizori na struju, daljinsko centralno (sa mogučnosti samozaključavanja) i OBAVEZNO tipka za blokiranje komadni otvaranja zadnjih prozora .....amg gluposti obično budu na autu ali obično jer je to auto kupljeno sa velikim popustom (popust na količinu) pa bude u rangu cijene najobičnijeg koji je za obične smrtnike a na privatnom klima i servo za ništa drugo me nije brige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 26, 2015 Author Share Posted March 26, 2015 jeben ti je autocorrect Ma retardirana tipkovnica a meni se neda ispravljati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ma retardirana tipkovnica a meni se neda ispravljati. lol on topic : kontrola dugog svijetla mi je sad najnoviji pederluk koji prije nisam imao i jebena je stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Da u vw-u su otkrili toplu vodu prije godinu dana s tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Imao to na 308 sad, meni beskorisno jer uz dobar xenon nikad ne palim duga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Imam to i ja Fora je ali to uključujem samo na lokalnim cestama Meni je već fora xenon koji imam koji se lagano podiže sa brzinom a na malim brzinama bude razrok da svijetli sa strane. To radi fenomenalno i ne trebaju ti duga jer se preko 100 podignu u položaj da imaju doseg skoro ko duga a ne zaslijepljuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Imam to i ja Fora je ali to uključujem samo na lokalnim cestama Meni je već fora xenon koji imam koji se lagano podiže sa brzinom a na malim brzinama bude razrok da svijetli sa strane. To radi fenomenalno i ne trebaju ti duga jer se preko 100 podignu u položaj da imaju doseg skoro ko duga a ne zaslijepljuju tak i moj al svejedno kad sam u nekom mraku piknem duga i onda imam tunel svjetla ispred sebe a to mi nijedna auto nivelacija nemre pruzit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Automatska duga su super za brzu vožnju po mraku lokalnim cestama... Po autoputu npr gasi kad si kraj nekog velikog znaka itd dok je Neki odbljesak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 evo za neke stvari prvi put i cujem, ovo za svjetla. meni je i moj bixenon brutalan, a nisam jos uvijek toliko lijen da mi je tesko skljocnut rucicu i prebaciti na duga/kratka. cak mislim da bi me vise smetalo da mi sam prebaciva na kratka svjetla bez mog dopustenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 već sam prije par puta napisao kaj mislim o toj dodatnoj opremi za izdrkavanje- što više takve opreme to više zaglupljuje vozača a o troškovima kad rikne nešto od takve opreme bolje ne pisati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Imam to i ja Fora je ali to uključujem samo na lokalnim cestama Meni je već fora xenon koji imam koji se lagano podiže sa brzinom a na malim brzinama bude razrok da svijetli sa strane. To radi fenomenalno i ne trebaju ti duga jer se preko 100 podignu u položaj da imaju doseg skoro ko duga a ne zaslijepljuju Lazes ako kazes da xenoni na insigniji ne zasljepljuju, koju god da sam vidio ubije me Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 (edited) 1. Skupo je održavanje2. EVO sa <300ks ne juri Sve si rekao OK, vidim da ovi dolje napadaju vezano za drugu izjavu Nije da ne ide super, ali tezak je auto, tako da moze bolje 1. Nije, osim ako bas nemas 500 KS. Danas vec ima dosta aftermarket dijelova da odrzavanje nije nista posebno skupo u odnosu na neki auto tipa GTI. NAravno, ako se drzis specijalista a ne mitsubishi servisa.2. juri po snjegu . Objektivno govoreci, evo 8 ima 330 KS bez puno muke, a evo 9 360 - 370, sa osnovnim remapom i malo modifikacija po ispuhu. Evo X koji je tezi uistinu treba 370-380 KS da bi jurio. Budimo realni ipak je skuplji od GTI-a O cijeni ovlastenih Mitsubishi servisa i dijelova necemo, obicne prednje plocice su koliko, 6000 kn? Tako je, po snijegu ne treba vise od 300 KS Za ostalo je 400 optimum bez prevelikih ulaganja, 500 je super, ali vec zahtjeva troskove, a i radi sigurnosti je pozeljan kovani motor... I sa kovanim motorom i drugim turbom se dodje do cifre od cca. 10.000 EUR, realno i 15.000... 600, 700+ je vec vreca bez dna, motor, mjenjac, diffovi, kocnice, projekt bez kraja... Edited March 27, 2015 by ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Imam to i ja Fora je ali to uključujem samo na lokalnim cestama Meni je već fora xenon koji imam koji se lagano podiže sa brzinom a na malim brzinama bude razrok da svijetli sa strane. To radi fenomenalno i ne trebaju ti duga jer se preko 100 podignu u položaj da imaju doseg skoro ko duga a ne zaslijepljuju Osim na autoputu u istom smjeru i iz suprotnog smjera...smetlarske insignie, uvijek, ali uvijek imaju previsok snop :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Ne nego imate preniske aute Preko 100 digne snop automatski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 insomnija ima lose podesen snop generalno ,uvijek ususret me zasljepi Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Ali zato ja vidim fenomenalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonzoT5 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Ne nego imate preniske aute Preko 100 digne snop automatski Ali zato ja vidim fenomenalno Tak je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 (edited) koje snobovske izjave :doh: jadan gabre neće 2 zonsku klimu jer nema para za nju, za koju smatram da je najveća prevara u povijesti autoindustrije nakon maglenki. to sam već rekao i opet ponavljam. znači 2-zonska klima će suvozaču hladiti jaja na 18°C, a ne 19°C koliko podešeno kod vozača? ili se temperatura izjednačuje pa će u kabini biti 18.5°C? možda imate para, ali niste imali fiziku u 7 razredu osnovne? :doh: jedno je ići u korak s vremenom i koristiti nove tehnologije kao što su npr led svjetla koja sama podešavaju snop ovisno o okolini (drugo je ovo sranje koje spominjete što gasi duga kad dođe netko u susret, jer to je primarno napravljeno da ne zaslijepi dolazeće vozilo, ali ga ipak zaslijepi jer senzor reagira na svjetlo tog dolazećega auta) ili samozatanjujući retrovizor ili senzori mrtvog kuta itd. ali ovo s klimom ili el. sklopivim retrovizorima koji se sklope pod 45° pa ti je isti kurac kao da su otvoreni ili handsfree za više telefona...pa jebote kome od suvozača treba tako nešto da ga svi slušaju dok se vozimo, odnosno koga boli kurac šta mu žena govori dok nas 4 idemo na put?! a renea je bolje ne komentirati, serijski evo od 280 ks mu je dosadan, ali zato 320 dizel koji ide na facebook i može mu napraviti pimp purple osvjetljenje u vožnji je špica Edited March 27, 2015 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Gdje sam napisao da je dosadan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now