Gabre Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Gabre ima dvozonsku klimu Vidiš da si ljubomoran jer ni ti nemaš pare za te gluposti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 On zato ima 200 konja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Dvozonska klima je zakon i prvoje trebaš probat pa onda pisat. Od kad sam prodao Lagunu sa dvozonskom i vozim SX4 bez toga se sa curom koljem oko temp u autu. Meni stalno vruće, njoj hladno....dok na dvozonskoj, kolko god mislio da je mit, se lijepo osjeti razlika kad ja stavim na 21 a ona na 25. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 točno znam kad insignija ide u susret ni jedan auto nema tako retardirane farove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
InSaNe Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 najvaznija dodatna oprema automatski mjenjac za hrvatske uber drajvere je sporedna stavka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 (edited) Ne nego imate preniske aute Preko 100 digne snop automatski Moji su svi na serijskoj visini Opcepoznati problem Insignie je da svijetle visoko Ali zato ja vidim fenomenalno Je, ali zato drugi ne vide dok ti ides u suprotnom smjeru Ali bmk, dignem ti/vam duga od 100W, pa si mislite koji NLO vam dolazi u susret Svi uvijek spuste duga Edited March 28, 2015 by ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Sta da ti spustim kada duga nisu upaljena? Zna mi rijetko kada netko blicati ali kada mu upalim duga brzo shvati da je još dobro prošao Auto svijetli super. Taj dio i sicevi su bolji dijelovi auta. Zanima me kakav je LED na novom passatu u stvarnom životu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Ne nego imate preniske aute Preko 100 digne snop automatski Da, da, to je problem...ja spuštam auto od 100ks i službeni isto tako...zagevindam ga u pod :lol: Mislim da opepel treba uvrstiti sljedeću dodatnu opremu u opcije: Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 uff dobro je .. mislio sam da osim mene nitko drugi nema problema s Insigniama :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
13DM Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 još jedan od razloga zašto nebi više nikad uzel novi auto.. neka netko drugi popuši lovu na dodatnoj opremi : ) dobra oprema je poželjna ak je cijena forumska, hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Sta da ti spustim kada duga nisu upaljena?Zna mi rijetko kada netko blicati ali kada mu upalim duga brzo shvati da je još dobro prošao Auto svijetli super. Taj dio i sicevi su bolji dijelovi auta. Zanima me kakav je LED na novom passatu u stvarnom životu. JEBEN ,svijetli brutalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Sta da ti spustim kada duga nisu upaljena?Zna mi rijetko kada netko blicati ali kada mu upalim duga brzo shvati da je još dobro prošao Auto svijetli super. Taj dio i sicevi su bolji dijelovi auta. Zanima me kakav je LED na novom passatu u stvarnom životu. Ako nisu duga upaljena oda ja patim sa tvojim svjetlima, a ti sa mojim Nisam jos nijednog sa LED svjetlima vidio uzivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Dvozonska klima je zakon i prvoje trebaš probat pa onda pisat. Od kad sam prodao Lagunu sa dvozonskom i vozim SX4 bez toga se sa curom koljem oko temp u autu. Meni stalno vruće, njoj hladno....dok na dvozonskoj, kolko god mislio da je mit, se lijepo osjeti razlika kad ja stavim na 21 a ona na 25. ne pišem ništa bez da probam, ako nisam probao pitam da li je tako kako mi se čini. ovo što si ti napisao je kada namjestiš da ti puše u facu. normalno da ćeš tako osjetiti razilku, ali nije poanta klime da ti sjebe sinuse, nego da ti spusti/podigne temperaturu kabine. znači staviš kombinaciju vjetrobran/noge ili samo jedno od toga i za 5 min se voziš ko čovjek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Nikad ne puše u facu jer sam alergičan na propuh. Znači noge i prema sajbi i osjeti se razlika na sicevima čist dovoljno. Znači nas dvoje smo nebo i zemlja, ja tipa hodam samo u trenirci, ona ima i jaknu i šal i još joj je zima ... ako uz takvu razliku u poimanju topline u dvozonskoj funkcioniramo skupa znači da funkcionira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Meni je 2-zonska suvisna, uvijek mi je isto lijevo-desno, pogotovo ove 3 ili 4 zonske, zaboli me za ove iza, da nebi jos i oni prtljali po klimi mozda, samo fali da i miziku biraju i tempomat podesavaju :lol: Ali automatska da, s rucnom klimom nemogu izac na kraj haha, ovo namjestim i ne diram mjesecima nis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Ako nisu duga upaljena oda ja patim sa tvojim svjetlima, a ti sa mojim Nisam jos nijednog sa LED svjetlima vidio uzivo... Meni se neki audi prisuljao na A1 kod Jastrebarskog pri pristojnoj brzini prije par tjedana, kad je blicnuo vidio sam tablu na Luckom, doslovno sam se prepao jer nisam ocekivao toliko svijetla. Mislim da su to led svijetla bila jer su imala malo drugaciji snop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 (edited) Meni se neki audi prisuljao na A1 kod Jastrebarskog pri pristojnoj brzini prije par tjedana, kad je blicnuo vidio sam tablu na Luckom, doslovno sam se prepao jer nisam ocekivao toliko svijetla. Mislim da su to led svijetla bila jer su imala malo drugaciji snop. Ne znam da li A1 ima LED? Ali Audi je na R18 e-tron quattro LMP1 race car najavio laserska svjetla, e to koliko vidim ubija kao Blade vampire :lol: http://www.audi.com/com/brand/en/vorsprung_durch_technik/content/2014/04/laser-high-beam.html P.S. Iako po vidjenome i ova LED svjetle u pm Ima ih ekipa na rallyu, na WRC-u ih koriste, a i neki u HR su ih uzeli Ta LED isto svjetle na najjace, a ova laserska valjda tope Edited March 29, 2015 by ND4SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Ja sam sreo neki Audi A8 mislim, dragi Isuse kako ta zasljepi kad je preko ležećeg u sred dana prešao, kako ke tek po noci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Ne znam da li A1 ima LED? [/url] Afaik, on je mislio na cestu A1...ne auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 koa bmw-a ti led farovi su cudo. duga tak rokaju instant i jako da to nisu istine. Kakvi presretaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Afaik, on je mislio na cestu A1...ne auto. Sad sam i ja skuzio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now