Jump to content

Da li dodatna oprema isplati

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Dvozonska klima je zakon i prvoje trebaš probat pa onda pisat. Od kad sam prodao Lagunu sa dvozonskom i vozim SX4 bez toga se sa curom koljem oko temp u autu. Meni stalno vruće, njoj hladno....dok na dvozonskoj, kolko god mislio da je mit, se lijepo osjeti razlika kad ja stavim na 21 a ona na 25.

Ne nego imate preniske aute

Preko 100 digne snop automatski

Moji su svi na serijskoj visini :) Opcepoznati problem Insignie je da svijetle visoko :)

Ali zato ja vidim fenomenalno :)

Je, ali zato drugi ne vide dok ti ides u suprotnom smjeru :D Ali bmk, dignem ti/vam duga od 100W, pa si mislite koji NLO vam dolazi u susret :) Svi uvijek spuste duga :D

Edited by ND4SPD

Ne nego imate preniske aute

Preko 100 digne snop automatski

Da, da, to je problem...ja spuštam auto od 100ks i službeni isto tako...zagevindam ga u pod :lol:

Mislim da opepel treba uvrstiti sljedeću dodatnu opremu u opcije:

blackouthood.jpg

Sta da ti spustim kada duga nisu upaljena?

Zna mi rijetko kada netko blicati ali kada mu upalim duga brzo shvati da je još dobro prošao :)

Auto svijetli super. Taj dio i sicevi su bolji dijelovi auta. Zanima me kakav je LED na novom passatu u stvarnom životu.

JEBEN ,svijetli brutalno

Sta da ti spustim kada duga nisu upaljena?

Zna mi rijetko kada netko blicati ali kada mu upalim duga brzo shvati da je još dobro prošao :)

Auto svijetli super. Taj dio i sicevi su bolji dijelovi auta. Zanima me kakav je LED na novom passatu u stvarnom životu.

Ako nisu duga upaljena oda ja patim sa tvojim svjetlima, a ti sa mojim :D

Nisam jos nijednog sa LED svjetlima vidio uzivo...

Dvozonska klima je zakon i prvoje trebaš probat pa onda pisat. Od kad sam prodao Lagunu sa dvozonskom i vozim SX4 bez toga se sa curom koljem oko temp u autu. Meni stalno vruće, njoj hladno....dok na dvozonskoj, kolko god mislio da je mit, se lijepo osjeti razlika kad ja stavim na 21 a ona na 25.

ne pišem ništa bez da probam, ako nisam probao pitam da li je tako kako mi se čini. ovo što si ti napisao je kada namjestiš da ti puše u facu. normalno da ćeš tako osjetiti razilku, ali nije poanta klime da ti sjebe sinuse, nego da ti spusti/podigne temperaturu kabine. znači staviš kombinaciju vjetrobran/noge ili samo jedno od toga i za 5 min se voziš ko čovjek

Nikad ne puše u facu jer sam alergičan na propuh. Znači noge i prema sajbi i osjeti se razlika na sicevima čist dovoljno.

Znači nas dvoje smo nebo i zemlja, ja tipa hodam samo u trenirci, ona ima i jaknu i šal i još joj je zima ... ako uz takvu razliku u poimanju topline u dvozonskoj funkcioniramo skupa znači da funkcionira.

Meni je 2-zonska suvisna, uvijek mi je isto lijevo-desno, pogotovo ove 3 ili 4 zonske, zaboli me za ove iza, da nebi jos i oni prtljali po klimi mozda, samo fali da i miziku biraju i tempomat podesavaju :lol:

Ali automatska da, s rucnom klimom nemogu izac na kraj haha, ovo namjestim i ne diram mjesecima nis.

Ako nisu duga upaljena oda ja patim sa tvojim svjetlima, a ti sa mojim :D

Nisam jos nijednog sa LED svjetlima vidio uzivo...

Meni se neki audi prisuljao na A1 kod Jastrebarskog pri pristojnoj brzini prije par tjedana, kad je blicnuo vidio sam tablu na Luckom, doslovno sam se prepao jer nisam ocekivao toliko svijetla. Mislim da su to led svijetla bila jer su imala malo drugaciji snop.

Meni se neki audi prisuljao na A1 kod Jastrebarskog pri pristojnoj brzini prije par tjedana, kad je blicnuo vidio sam tablu na Luckom, doslovno sam se prepao jer nisam ocekivao toliko svijetla. Mislim da su to led svijetla bila jer su imala malo drugaciji snop.

Ne znam da li A1 ima LED? Ali Audi je na R18 e-tron quattro LMP1 race car najavio laserska svjetla, e to koliko vidim ubija kao Blade vampire :lol:

http://www.audi.com/com/brand/en/vorsprung_durch_technik/content/2014/04/laser-high-beam.html

P.S. Iako po vidjenome i ova LED svjetle u pm :) Ima ih ekipa na rallyu, na WRC-u ih koriste, a i neki u HR su ih uzeli :) Ta LED isto svjetle na najjace, a ova laserska valjda tope :D

Edited by ND4SPD

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...