Raptor6767 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 E dečki, da je to tako...nije problem kupit EVO...pitajte samo dečke ND4SPD kakav je to Lancer za 20k€ i kak "juri". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 E dečki, da je to tako...nije problem kupit EVO...pitajte samo dečke ND4SPD kakav je to Lancer za 20k€ i kak "juri". Hoćeš reći da su Lanceri za 20-25k € izdrljane raspaline, ili...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Hoćeš reći da su Lanceri za 20-25k € izdrljane raspaline, ili...?? Kupi pa vidi kak je to imat takav auto. I ne, ne mislim na to da su krame. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Kupi pa vidi kak je to imat takav auto. I ne, ne mislim na to da su krame. Šta onda, skupo održavanje, dosaditi će pa ću dizati snagu... ne kužim što hoćeš reći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golfijaner Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ako imaš novca za gušte onda kupiš auto s motorom i opremom po guštu. Ako imaš novca za auto koji želiš ali moraš biti optimalan onda odabereš koji ti je prioritet. Ako nemaš novca onda filozofiraš kako je nešto nepotrebno i suvišno jer nemaš pametnijeg posla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Šta onda, skupo održavanje, dosaditi će pa ću dizati snagu... ne kužim što hoćeš reći. 1. Skupo je održavanje 2. EVO sa <300ks ne juri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 1. Skupo je održavanje2. EVO sa <300ks ne juri S prvim se slažem, dok se s drugim ne bi složio u potpunosti. Snage nikad dosta, ali nikad ne bih rekao da je lancer s 280 konja dosadan auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Nisam ni napisao da je dosadan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 1. Skupo je održavanje2. EVO sa <300ks ne juri 1. Nije, osim ako bas nemas 500 KS. Danas vec ima dosta aftermarket dijelova da odrzavanje nije nista posebno skupo u odnosu na neki auto tipa GTI. NAravno, ako se drzis specijalista a ne mitsubishi servisa. 2. juri po snjegu . Objektivno govoreci, evo 8 ima 330 KS bez puno muke, a evo 9 360 - 370, sa osnovnim remapom i malo modifikacija po ispuhu. Evo X koji je tezi uistinu treba 370-380 KS da bi jurio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Hoćeš reći da su Lanceri za 20-25k € izdrljane raspaline, ili...?? Ako kupis solidan evo za 17, za 25 se stosta slozi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Skupo odrzavanje? Pa nije da bi radio stotine tisuca km kad u toj igri imam 320d za svaki dan... A Lancer evo i serijski mi je daleko zanimljiviji od 330d... Za povremeno jurcanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 1. Nije, osim ako bas nemas 500 KS. Danas vec ima dosta aftermarket dijelova da odrzavanje nije nista posebno skupo u odnosu na neki auto tipa GTI. NAravno, ako se drzis specijalista a ne mitsubishi servisa.2. juri po snjegu . Objektivno govoreci, evo 8 ima 330 KS bez puno muke, a evo 9 360 - 370, sa osnovnim remapom i malo modifikacija po ispuhu. Evo X koji je tezi uistinu treba 370-380 KS da bi jurio. 1. A izmjena ulja u mjenjaču, difu, motoru i interval iste? 2. Opet govoriš o "tjuniranom", a ja o stock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 auto krcat dodatnom opremom se isplati jedino ako ga mislis imat dulje vrijeme ili bas imas viska novaca... recimo primjer mog Clia II, za 10g je izgubio nekaj malo manje od 100 000kn vrijednosti, sad pri prodaji dobio sam 4000kn vise nego za neki zakrzljali 1.2 sa 200 000km koji je 2005 kostao 68 000kn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Nisam ni napisao da je dosadan. Pa zabava je jedino što treba. Evo meni bi bio sasvim dovoljan kakav Super 7, sa max 120-150 konja. Kaipan s 225+ i to je jednostavno previše konja u takvom autu, bio sam više vremena ustrašen nego oduševljen Ako se dobro sjećam ti si rekao da tvoj Clio trenutno nadilazi tvoje sposobnosti, tj. da ga ne možeš dovesti do 100% Zar nije zabavnije imati manje sposoban, ali i dalje izbalansiran auto u kojem se možeš jebeno zabavljati...ne znam možda je do toga da ja nisam trkač, nego samo volim voziti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 1. A izmjena ulja u mjenjaču, difu, motoru i interval iste?2. Opet govoriš o "tjuniranom", a ja o stock. Za nesto sto ima performanse porschea iz tog doba, odrzavanje je malo. U usporedbi sa, recimo, meganeom RS, da, intervali su cesci i kada na svakom drugom servisu (7500 km interval servisa) das jos 800 kn za ulja u mjenjacima onda je to skuplje. S druge strane vozis 17 cola gume koje su max 1200 kn/kom za uistinu dobru gumu, dok ces gumu za rs 265 u 19 cola platiti 2000+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mislaf Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ali opet ovisi o osobnim preferencijama. Netko baš drka na 500 konja pod haubom, ne treba mu ni klima ni radio ništa, a netko hoće da mu sic masira muda dok se laganini voza po autoputu. A netko drka na to sve skupa :happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Na Evu nisu tako strasni intervali, tvornicka preporuka za mijenjanje ulja je svakih 8kkm motor i svakih 45kkm sve ostalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Pa zabava je jedino što treba. Evo meni bi bio sasvim dovoljan kakav Super 7, sa max 120-150 konja. Kaipan s 225+ i to je jednostavno previše konja u takvom autu, bio sam više vremena ustrašen nego oduševljen Ako se dobro sjećam ti si rekao da tvoj Clio trenutno nadilazi tvoje sposobnosti, tj. da ga ne možeš dovesti do 100% Zar nije zabavnije imati manje sposoban, ali i dalje izbalansiran auto u kojem se možeš jebeno zabavljati...ne znam možda je do toga da ja nisam trkač, nego samo volim voziti. Slažem se, ali ovisi i o tome što tko smatra pod "zabavom". Ja samo kažem da EVO/Impreza <300ks nije brz auto (po ravnom) onak kak si ekipa brije. Za nesto sto ima performanse porschea iz tog doba, odrzavanje je malo. U usporedbi sa, recimo, meganeom RS, da, intervali su cesci i kada na svakom drugom servisu (7500 km interval servisa) das jos 800 kn za ulja u mjenjacima onda je to skuplje. S druge strane vozis 17 cola gume koje su max 1200 kn/kom za uistinu dobru gumu, dok ces gumu za rs 265 u 19 cola platiti 2000+ Možeš uzeti i 18" na Meganeu. Taman da možeš Cupice stavit dok ne možeš na 17" npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ja samo kažem da EVO/Impreza <300ks nije brz auto (po ravnom) onak kak si ekipa brije. Ja mislim da je 5.x sekundi do stotke sasvim respektabilna brojka, a na pravoj cesti par sekundi poslije toga ionako slijedi kočenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ja mislim da je 5.x sekundi do stotke sasvim respektabilna brojka, a na pravoj cesti par sekundi poslije toga ionako slijedi kočenje Na pravoj cesti juriš >70km/h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Na pravoj cesti juriš >70km/h. Kao što sam napisao, par sekundi nakon stotke si na 130, gdje ćeš više Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Zato ni nije bitno 0-100 jer postoje auti koji jure jače iz 0 i obratno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 S financijske strane se oprema nikako se isplati. No bitni su gušti i ono što čovjek želi i što ga veseli. Gabrea ništa ne veseli pa neće puno opreme u autu Ja osobno uvijek biram više opreme, gol auto ne bi hvala. Obvezno automatik, PDC, koža, električni sicevi s memorijom, BT, Sport/Comfort sicevi jer svi standardni su koma, at klima, zatamnjujući retrovizori... može i šiber ali bez njega bi preživio Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 jebate koje standarde vi imate Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Na Evu nisu tako strasni intervali, tvornicka preporuka za mijenjanje ulja je svakih 8kkm motor i svakih 45kkm sve ostalo STI ima sve iste intervale kao svaki subaru 10k km... samo dijelovi su skuplji (amortizeri, kocnice itd...)... znaci redovno odrzavanje je isto... ista cijela filtera, ulja, spur, mjenjanje guma (ne naplacuju po colazi ovdje)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now