MeaCulpa Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Samo za tebe, moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puh Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Osobno ne bih radio takav event bez da zaradim bar cca 100.000 kn.. Previse vremena se utrosi na organiziranje takvih stvari pa mislim da je okej i zaradit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Osobno ne bih radio takav event bez da zaradim bar cca 100.000 kn.. Previse vremena se utrosi na organiziranje takvih stvari pa mislim da je okej i zaradit JAk si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puh Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 JAk si Pa gle, kad vec moras slusat kad je netko nezadovoljan da bar mozes ovak brisat suze.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 (edited) hahha:D jako Edited June 8, 2015 by Noci_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Samo za tebe, moze Onda bar argumentiraj, a ne kakaj bez pokrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Jaki ste, a svi koji kenjate da nije puno ili niste bili, ili niste platili. Ja sam bar bio, platio, i ici cu opet (i platiti) makar mislim da je to previse para. Amen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toninho Posted June 8, 2015 Author Share Posted June 8, 2015 (edited) Dok sam vozio, free ulaz sam imao ja i mehanicar. Obitelj i ekipa, platite. S tim smo se slozili svi od prvog eventa, jer smo svijesni da je totalna frka. Ja se 2 dana jebem sa stazom i trpim sranja zbog sudjenja, a radim to za ravno 0 kuna. Pitajte Kalkana di su mu puste pare od drifta u OS-u. Pitajte se kako se pokriti s 300 ulaznicaovaj put (ne znam ziher, sli mislim da nije vise) Pitajte se koliko se popusilo na promo eventu u Dalmaciji. Sto vi zamisljate, o kojim se ciframa radi od ovh malo sponzora koje imaju? Niste realni decki. Jos bi samo htio reci da nemam nista sa samom organizacijom CDC-a, nego iskljucivo sportsku fukciju suca i osobe koja brine o sportskoj komponenti natjecanja. Ja sam po pitanju bahate cijene ulaznice zavrsio. Edited June 8, 2015 by Toninho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Pitajte se kako se pokriti s 300 ulaznicaovaj put (ne znam ziher, sli mislim da nije vise) Pa ljudi su nerealni totalno.... ja sam mislia da je bar 2000 ulaznica pa ono skupi se 80000kn na ulaznicama sta ti barem pokrije neke osnovne troskove.. A ovo 300 ulaznica sta je pisljivih 12000kn, pa s time mozes guzicu obrisat... Znaci ako je cijena isla gore za 10kn od lani, uprihodovalo velikih 3000kn vise... strasno!!!!! Ekipa nema pojma sta znaci slozit jedan event, nema pojma koliko dodje najam, transport i montaza jednog satora, razglasa, rasvjete i sl... Svaka cast organizatorima, ja se nebi u to upusta nikad, jel iskreno ne vidim di je tu racunica i ima li je uopce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toninho Posted June 8, 2015 Author Share Posted June 8, 2015 A koliko ide Oryx centru? Kada shvatite da se sve ovo radi da se drift drzi na aparatima, voljom, zalaganjem i novcima entuzijasta, onda vam se 40kn nece ciniti bahato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Ajmo pustit sad to, rekli smo kaj smo mislili i ajmo malo o driftu, jel mi mozes onak ko nekom koji nije dovoljno upucen sto se tice pravilnika cdca objasnit kak je npr mrgud (zao mi je sta moram njega spominjat jer je cudo od covjeka i par puta mi je izasao u susret ali ne kazem da to ima ikakve veze s njim) dobio vise poena u voznji di je porusio 2 ili 3 cunja nego u drugoj voznji di nije porusio niti jedan, sta nije rusenje cunjeva negativni bodovi i to dosta njih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Jaki ste, a svi koji kenjate da nije puno ili niste bili, ili niste platili. Ja sam bar bio, platio, i ici cu opet (i platiti) makar mislim da je to previse para. Amen Potpis. Vratite nam pareee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Pa nisi citao pravilnik. Svaki sruseni cunj, ide ulaznica gore 1kn. Pa ti driftaj bajo moj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toninho Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 Ajmo pustit sad to, rekli smo kaj smo mislili i ajmo malo o driftu, jel mi mozes onak ko nekom koji nije dovoljno upucen ..... Za neupućene <------ Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 stari moj, boli tebe briga, ti si dobio i nutellu uz ulaznicu Za neupućene <------ Click vidim ima i vozaca neupucenih :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toninho Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 Na žalost, da. Nevjerojatno je i to koliko su ljudi u šusu dok voze, da im kažeš nešto, on klima glavom i dalje ide kao da mu nisi ništa rekao. Ili moj dragi Ozy, kada je mrtav hladan prije par godina odveo 4 kvalifikacijska kruga. Probaj, pa ćeš vidjeti. Ili je lakše teoretizirati preko tipkovnice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 steta sta ozy ne sudi i dalje :thumbdown: mozda, vise ne nego da, strah me ovih compacta sta lete po stazi u druge aute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 stari moj, boli tebe briga, ti si dobio i nutellu uz ulaznicu :lol: Nutella je iz Rima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toninho Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 Onda ideš 2. na treningu, iako je tako Znaor poljubio Kadetta ili izbjegavaš tandeme, ali tako nećeš vozački daleko dogurati. Takav je šport, jbg. Što misliš kad u Formuli D na treningu voze tandeme na pas mater, jel se boje kontakta? Nema tu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Rima poceo dilat nutelle? Rima salji listprice :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeaCulpa Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 :lol: Nutella je iz Rima. ta se ne jede, ta se gleda :lol: Onda ideš 2. na treningu, iako je tako Znaor poljubio Kadetta ili izbjegavaš tandeme, ali tako nećeš vozački daleko dogurati.Takav je šport, jbg. Što misliš kad u Formuli D na treningu voze tandeme na pas mater, jel se boje kontakta? Nema tu... nebi se ni ja bojao kontakta da znam da ak ga zabijem u zid, drugog vozaca ili slicno dobim novi, formula D je sasvim drugacija prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puh Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Što misliš kad u Formuli D na treningu voze tandeme na pas mater, jel se boje kontakta?Nema tu... Tamo kad je kontakt onda je kak spada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 ta se ne jede, ta se gleda Brake in case of emergency. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toninho Posted June 9, 2015 Author Share Posted June 9, 2015 ...formula D je sasvim drugacija prica Za privateer vozače mislim da i nije baš. A i veće momčadi nemaju odmah novi auto, tako da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted June 9, 2015 Share Posted June 9, 2015 Mea culpa, mislim da si promašio ne sport nego cijelu granu sporta ako se toga plašiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now