CooleR Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 (edited) Tko mi od forumskih strucnjaka ima volje prokomentirat ove moje greške: (skenirano s vcds 12.12) naravno, uz komentar molim i najjeftiniju verziju popravka ovih nedostataka Edited October 31, 2015 by CooleR Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 nitko ideju, ili nitko volje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 a jel imaš i neke simptome druge osim što si očito greške? Prvo sve izbriši pa se malo vozi pa ponovo očitaj, onda javi šta je preostalo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 Nemam nekih simptoma, auto mirno radi, normalno se vozi... Pokusao sam sve obrisat al ove mi ne dopusti. Tj. odmah se vrate. jel moguce da su sve 3 povezane, tj. da jedna uzrokuje drugu? Immobilizer - Control module - defective.... Engine - DTC memory of electric load controller... Steering wheel - Cruise control switch - defective... Sto je taj DTC memory? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 A tempomat ti radi ispravno? Kod kljuca nije ugasen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 3, 2015 Share Posted November 3, 2015 prve dvije slike tj onaj dtc sa load ... ima veze sa defektnom rucicom tempomata ,imao sam problem ,zamjenjena rucica i nije vise bilo greske Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Hvala. Znaci prvi problem, nabavit rucicu tempomata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 Odi do Tihija ili negdje prvo, na golf 5ici su se neka perca unutra koja rade kontakt svijala s vremenom, otvoriti, pocistiti, poravnati i radi dalje godinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 E to je koristan info. on je u ZG? moram na puno lokacija kad budem isao. hahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 8, 2015 Share Posted November 8, 2015 U autoexclusive tam sesvete il kam to spada, ili Jensa pitaj vjerojatno ih je otvarao vec. Meni bilo crklo i na kraju 0kn trosak haha, onaj switch gore koji ukljucuje tempomat je gubio kontakt. U c5 me pak karao senzor pedale gasa zbog kojega je ispadao tempomat usred voznje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now