stipe Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 na polu, dok mi klima radi, sve je ok, ali kad je ugasim i drzim ventilaciju, osjeti se smrad... mislio sam da nije do filtera, ali on je suh i cist... di su mu kanali za odvod kondenzacije? i jos jedno pitanje... radio je na mjestu jedno 5 minuta, klima upaljena... kad sam maknuo auto, pod je bio suh. sto se ne bi trebala ona kondenzacija ciditi doli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Ja uvijek prije nego sta cu stat i ostavit auto doma,par km prije ugasim klimu i ostavim puhanje obicno,bas da se propuse sve. Ne znam dali netko ima iskustva sa onim sprejevima i onom dugackom 'špricom' koju gurnes u rupe od ventilacije i našpricaš da se dezinficira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Isto i kod mene, i ovo da smrdi i ovo sa gasenjem prije stajanja... Takodjer imam sprej i dugacku spricu (crijevo), ali il ja nes krivo radim il to ne fercera... Turnem crijevo, naspricam, ostavim neko vrijeme i mislim da je nakon par dana isti klinac... Na ovaj nacin, gasenje klime prije stajanja smrad se minimalizira... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Ne znam,imam naviku uvijek tako klimu ugasit. Nisam imao problema sa smradom klime i gljivicama nikada. Cak sam prije 2 mj,imao sam doma od sonaxa cini mi se onaj sprej sta povuces osigurac i on sprica lagano par min a klima na naj jace puse i namjesteno da iz unutra opet vuce i bilo je ok. Ali kazem,nisam imao problema sa smradom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Ja već godinama prije sezone stavljam novi filter i sa sonax sprejom dezinficiram. Obavezno kao i Drahic kad se penjem u kvart gasim klimu i ostavim na ventilaciji i nemam problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Ja već godinama prije sezone stavljam novi filter i sa sonax sprejom dezinficiram. Obavezno kao i Drahic kad se penjem u kvart gasim klimu i ostavim na ventilaciji i nemam problema Tak sam i ja radio. Taj Sonax sprej je super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted June 3, 2015 Author Share Posted June 3, 2015 A sto je sa odvodom? Zasto ne vidim vodu na asv(f)altu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grga22 Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Trebao bi vidjet kondenzat. Ako se voda zadržava u autu, smrdit će ti. Probaj nać odvod i pročistit ga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheBIG Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Isto i kod mene, i ovo da smrdi i ovo sa gasenjem prije stajanja... Takodjer imam sprej i dugacku spricu (crijevo), ali il ja nes krivo radim il to ne fercera... Turnem crijevo, naspricam, ostavim neko vrijeme i mislim da je nakon par dana isti klinac... Na ovaj nacin, gasenje klime prije stajanja smrad se minimalizira... isti kura. i kod mene novi filter i taj sprej sa dugom spricom ....5 dana odlicno palija nepalija klimu ....6 smrdi ajme cim stoji auto direkt na suncu .... ventilacija komplet ociscena u kadi doma i vracena natrag opet isti turac Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Tak sam i ja radio. Taj Sonax sprej je super. I fora je kaj ima neki mentol miris... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Ovo ljeto je Forch aktualan. Isti princip kao Sonax. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 kolko novaca Rene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Ja poslije posla idem kod Renea po to. Javim ako radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Ja poslije posla idem kod Renea po to. Javim ako radi. Prije spreja pregledaj filter klime... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 kolko novaca Rene? Samo 35kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Prije spreja pregledaj filter klime... Na zadnjem servisu promijenjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 dex testiraj pa javi da ne kurim bezveze Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Ma nema to gašenje veze, ja nikad ne gasim a/c, drzim na auto i nikad nis ne smrdi a nije da je uvijek na kompresoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 svake godine aktualni topic... uglavnom, jedino rjesenje koje sam ja isto skuzio je da moras ugasiti klimu par minuta prije gasenja auta, tako da puse samo obicni zrak iz vana da osusi unutra kiler. inace, na njemu ima prljavstine koja kad se smoci - smrdi na leonu imam taj problem. na Audiju za sada nista, jucer promijenio filter kabine i fino svjezi zrak kad se pali klima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted June 3, 2015 Author Share Posted June 3, 2015 Mene sad samo zanima di su ti kanali za odvod vode, da ne trazim okolo bez veze :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Samo da napisem da je super ovaj spray kaj sam uzeo od Renea. Nema vise onog smrada (nije bilo jako, al mi je smetalo). Sad cekam da padne kisa da tada isprobam jer je tada bilo najizrazenije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 mi to niš ne pazimo, samo gasi pali baš me zanima kad će počet moj smrdit Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted October 21, 2015 Author Share Posted October 21, 2015 Mene sad samo zanima di su ti kanali za odvod vode, da ne trazim okolo bez veze :lol: i dalje trazim ovo :lol: nikako doci do auta, pa da pogledam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now