Jump to content

Recommended Posts

Posted

Od jeftinih probao samo D2 i to je sljam bok uz bok JOM-u po pitanju stanja u kojim se nadju nakon 1 god voznje. Citaj - hrdja i nemogucnost stelanja.

Trenutno imam KW V3 i prezadovoljan sam. Ne spustaju sad neznam kako ali nisam ni fan prespustenih auta. Udobnost je vrhunska.

• Replies 59
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kakva su iskustva s bilstein b14 gewindama za svakodnevnu voznju i kolika im je trajnost? Mogu dobiti pod racun set koji je napravio 70k km u 3 godine sto i nije bas malo, a ne bi ih bas nosio odmah na reparaciju pa da znam da li se uopce zajebavati s time iako se radi o maloj cifri

Posted

ja to ne bi uzeo.

Imam set propišanih bilsteinica, gledam kako bi napravio kolac za ražanj od njih ili još korisnije: kolac za paradajz sadit

Posted
ja to ne bi uzeo.

Imam set propišanih bilsteinica, gledam kako bi napravio kolac za ražanj od njih ili još korisnije: kolac za paradajz sadit

Zašto ne vratiš serijala ovjes gore!?

Posted

imao sam vmaxx gewinde na ibizi i bio turbo zadovoljan, auto udoban za vozit, meni dovoljno za spustit, ne lupa... i onda iste stavim na leona, totalna suprotnost, neudoban auto, skace, ne drzi... tak da kod tih jeftinijih je IMHO kak se potrefi

Posted
Kakva su iskustva s bilstein b14 gewindama za svakodnevnu voznju i kolika im je trajnost? Mogu dobiti pod racun set koji je napravio 70k km u 3 godine sto i nije bas malo, a ne bi ih bas nosio odmah na reparaciju pa da znam da li se uopce zajebavati s time iako se radi o maloj cifri

odlične gewinde za svakodnevnu vožnju, jako udobne, a super drže auto. udobnije od serijskog ovjesa i puno tiše.

trajnost - užas - bar prema dva iskustva koja ja imam. trajale su pola godine - godinu dana. trenutno su na reklamaciji u bilsteinu pa ćemo vidjeti što će reći.

auti su kia ceed i hyundai i30.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...