Seb Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Ako Bog da opet se zekamo kao nulica :drink: http://www.inadeltarally.eu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Gdje se odrzava,staza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Ista ko lani, bundek, sljeme gore i dole, laz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1 Posted July 31, 2015 Share Posted July 31, 2015 Inace je to uvjek 5ti mjesec,ali eto nadam se da bude dosta dobrih auti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted September 1, 2015 Author Share Posted September 1, 2015 još malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted September 8, 2015 Author Share Posted September 8, 2015 lista prijava http://www.inadeltarally.eu/storage/upload/web_struktura/lp_delta2015_154913.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 a taman su berbe za vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Ja sam na Pagu. Inace mi je obicaj sa kumom ic gledat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted September 11, 2015 Author Share Posted September 11, 2015 let's go party Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Jel tko gore? Jucer sam bio kod Ine tamo gdje su se okretali pod 180 Fog odlične putanje :thumbsup: nije atraktivno bez ručne ali jako precizno i brzo a to je ipak najbitnije Mali Tomljenović i Sandi isto odlično odvozili taj dio. Clio dobro ubrzava, kaj se radilo na njemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 di se to moze danas popodne pogledat, ako još onda i traje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Za pol sata pocinje brzinac, krece se kod donje stanice žičare, ne znam cijeli raspored. Ja hodam na onaj zavoj kod pilane Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Koja sramota na sto je delta spala... bez uvrede ekipi koja je vozila, mislim na organizaciju i odaziv Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinRi Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 Trebate shvatiti da Delta nikad vise nece bito ona Delta nego samo jos jedan rally u Hr... Croatia rally guraju u Europu i sve neke kombinacije oko njega, Delta nije u fokusu HAKS-a za izvlacenje love vise i hebite se drugovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFog Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 (edited) fala ti, joža. malo sam eksperimentirao i navikavao se na nove gume (nove nove po prvi put, ali protektori, naravno ) meni najbolja utrka dosad, na kojoj sam se baš navozio, sam sebi bio brz, guštao sam u svakom km, i osim misterioznog kuhanja na prologu, nisam imao ama baš nikakvih problema sa autom. ispalo je tako da nas je malo ostalo na kraju, pa sam imao i nekakav solidan rezultat iako mi je najvažnije to kako sam se ja osjećao evo i par mojih onboardova (sljeme djelomično) edit: i moram pohvalit mog novog suvozaca, decko je ove godine prvi puta usao u autosport uopce (iako je vozac po prirodi), ovaj puta prvi puta bio suvozac i ODLICNO se snasao Edited September 13, 2015 by TheFog Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFog Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 i jedna tijesna situacija na cilju na šestinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted September 13, 2015 Author Share Posted September 13, 2015 Prolog Bundek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 Kakve su to gume na Alfi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 šteta što su stavili SS Bundek u petak popodne, da je bilo u sub bilo bi puno efektnije/ bila bi jača posjeta. ja sam radio i mogao samo sa kata gledati kak idu auti iz boxa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicol Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 Bundek je prerano po meni bio. Na rampu u 4 nitko nemre stici radnim danom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 I bilo bi manje hate speecha od strane građana na fejs stranici eventa. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFog Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 ma treba sve ukinut i vise nista ne organizirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 ma treba sve ukinut i vise nista ne organizirat papak, daj mi onboard koj imene zanima, malo prije i poslije kraljicinog. da vidimo mi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFog Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 papak, daj mi onboard koj imene zanima, malo prije i poslije kraljicinog. da vidimo mi.... e neces vjerovat al bas tamo kamera crkla imam sestine2, al cijeli drugi lauf smo isli malo sporije Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 e neces vjerovat al bas tamo kamera crkla imam sestine2, al cijeli drugi lauf smo isli malo sporije joža maše na 0:59 :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now