Jump to content

6,5" vs. 6" felga

Recommended Posts

serijska felga za zimske gume na scenicu je 6.5J ET 45, a ja bi stavio 6J ET 43, jer su mi te ljepse :rofl:

pregledao razne kalkulatore online i vidim da je razlika minimalna, cak ce ove 6J biti vise van 2mm, ko da imam distance :naughty: :rofl:

capture-20151004-203339.png

slusam za i protiv stavljanja ove kombinacije :thumbsup:

neki put bi rekao da je ovo forum.hr, a ne neki tajnoviti forum auto zaljubljenika koji ne znaju ni procitati brojke iz wheel kalkulatora, 6J felga ce biti unutra za 0,45cm

inace 6J je za 195 gumu koju izgleda koristis, 6.5J je za 205

ma ja sam gledao samo ovaj offset :D nisam doma tjuningu, kod mene uvek sve OEM pa pojma nemam :D

znaci da rezimiram, slobodno stavim te 6J i opet ce zledat oem koma ko i do sada kad se tice uvucenosti, ali barem felge budu lepe :D

da guma ide 195/65, ako su bile 195/50 na 6J i nisu zgledale balonkasto nebudu bome onda ni ove

misek je dao link... :thumbup:

• 2 weeks later...
neki put bi rekao da je ovo forum.hr, a ne neki tajnoviti forum auto zaljubljenika koji ne znaju ni procitati brojke iz wheel kalkulatora, 6J felga ce biti unutra za 0,45cm

I k tome im je J neka misteriozna mjerna jedinica... :P:D

6" je za 185, a 6.5" za 195 standard ;)

7" je za 205, dok ja recimo ljetne 195 imam na 7" felgi, a sestra na 6" serijskoj. Imam negdje sliku jedne pored druge, vidi se koliko moja izgleda šire :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...